NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2012, 15:17

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
seven je napisao/la:mislim da neće on nigdje otići ipak
jel opet mislis da on zbog fizickih predispozicija nemoze napraviti transfer u neki bolji klub :D
Neće on nigdje ostst će do ljeta a onda pravac Sarajevo.
ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovima :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 feb 2012, 15:19

astra1922 je napisao/la:ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovima :)

kojim mnogim klubovima?

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 feb 2012, 15:27

zvjezdas je napisao/la:Ako bude dobra ponuda Emiru mislim da mu klub neće praviti probleme oko obestećenja jer se radi o korektnom momku.Mislim da bi se ta cifra mogla prepoloviti.I da dobijemo 150.000 evra nama je tesko dovesti kvalitet a filozofija kluba,kako mnogi pisu,nema ambicija za dovodjenje skupih igrača jer to sada nije prioritet.Sve u svemu odlazak Halilovića bi bio veliki hendikep koji se sigurno ne može nadoknaditi.Dok drugi dovode fine igrače mi nismo u stanju održat postojeće.....nije nimalo dobro.
Ako dobijemo tako velike pare onda ga treba odvest helikopterom u Rusiju....samo da nepadne ko ovaj naš iznad Kalinovnika.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 feb 2012, 15:36

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovima :)

kojim mnogim klubovima?
On ako neode sad vani čekat će ljeto i ode u Sarajevo.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 feb 2012, 15:40

Zmajjj je napisao/la:
seven je napisao/la:

kojim mnogim klubovima?
On ako neode sad vani čekat će ljeto i ode u Sarajevo.
ma dobro to, ali koji se mnogi klubovi interesuju za njega?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2012, 19:27

za usluge halilovica interes je pokazalo nekoliko klubova rostov kamaz i po jedan klub iz kazahstana i rumunske druge lige

Nova sezona nova nafaka

bekimcolic
Kontakt:

Post Postao/la bekimcolic » 10 feb 2012, 21:22

pozdrav :)

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 feb 2012, 21:39

astra1922 je napisao/la:za usluge halilovica interes je pokazalo nekoliko klubova rostov kamaz i po jedan klub iz kazahstana i rumunske druge lige
Menadžeri su nas uzeli pod svoje a to nije dobro dok on te probe obiđe eto prvenstva.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 feb 2012, 00:28

emir halilović je na probi u jednom ciparskom ili ti ga kiparskom klubu...
smajić je još u klubu i kako stavari stoje ostaje...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 11 feb 2012, 17:10

Potpisali Dalibor Pandza i Ilija ristanic.Znali neko na koji vremenski period ??? Nisu ni oni valjda potpisali do kraja sezone.O Pandzi manje vise znamo,a Ristanic bi nam mogao dobro doci u vezi.Nekako me ovaj Ristanic igrom podsjeca na Radulovica koji je igrao u Modrici i Omladincu.Ima jako dobru kontrolu lopte, tehnicki dobar igrac.U svakom slucaju mogao bi biti dobar back up Hamzi.Prednost mu je sto moze igrati na vise pozicija od centralnog i zadnjeg veznog, do igre po oba boka.Igra solidno objema nogama.

Ilija Ristanic , video clip
" onclick="window.open(this.href);return false;

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 11 feb 2012, 17:23

emir_dj je napisao/la:emir halilović je na probi u jednom ciparskom ili ti ga kiparskom klubu...
Znaš li možda koji klub je u pitanju?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 feb 2012, 17:24

eto donekle lijepe vijesti,sta li je sa ostalim na probi dali su otisli ili su jos tu.mislim da bi nam soni mogo nesto malo vise reci o ristanicu posto ga je vjerovatno vise pratio u orasju u zadnje vrijeme.mislim da nije na nivou kao na ovim klipovima bilo je ovo prije 4-5 godina

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 11 feb 2012, 17:29

astra1922 je napisao/la:eto donekle lijepe vijesti,sta li je sa ostalim na probi dali su otisli ili su jos tu.mislim da bi nam soni mogo nesto malo vise reci o ristanicu posto ga je vjerovatno vise pratio u orasju u zadnje vrijeme.mislim da nije na nivou kao na ovim klipovima bilo je ovo prije 4-5 godina
Da upravu si Ristanic je prije 4-5 godina bio jedan od boljih mladih igraca U Premijer ligi, međutim mislim da u ga povrede usporile.Nisam bas siguran, ali mislim da je prije kuburio sa povredama i da ga je to usporilo njegov razvoj.Ali u svakom slucaju moze biti koristan, da udje sa klupe ako nista.Mislim da su ovi ostali sto su bili na probi vec spakovali kofere i napustili Gradacac.
U svakom slucaju drago mi je sto smo potpisali Pandzu.Treba nam jos jedan spic.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 feb 2012, 17:30

astra1922 je napisao/la:eto donekle lijepe vijesti,sta li je sa ostalim na probi dali su otisli ili su jos tu.mislim da bi nam soni mogo nesto malo vise reci o ristanicu posto ga je vjerovatno vise pratio u orasju u zadnje vrijeme.mislim da nije na nivou kao na ovim klipovima bilo je ovo prije 4-5 godina
Imao je lošu polusezonu u veoma dobrom veznom redu Orašja iza sebe. Pokazali su Prgić, Letić a posebno Mikić da su ipak kvalitetniji od njega. Ali može on ako se vrati na nekadašnji nivo biti od pomoći.
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 11 feb 2012, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 feb 2012, 17:32

pa sta to sad znaci da smo ponovo dobili macka u vreci :)

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 feb 2012, 17:34

astra1922 je napisao/la:pa sta to sad znaci da smo ponovo dobili macka u vreci :)
Ma ako ga Kuntić uspije vratiti u stare dane biti će on od pomoći. Npr. šteta je što se igrač kalibra Mikića olako ispustio, ali čujem da je tu problem sa njegovim menadžerom nastao

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 feb 2012, 17:36

LjumanM95 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:emir halilović je na probi u jednom ciparskom ili ti ga kiparskom klubu...
Znaš li možda koji klub je u pitanju?
ne znam koji je klub u pitanju... ali koji god da je, ciparska klubovi su poprilicno stabilni tako da ih treba oguliti do gole koze

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 feb 2012, 17:41

nesto mi sada pada na pamet vedad omeragić mislim da panza nije nista bolji od njega, a onaj sandzaklija altin nije sigurno u ovom trenutku bolji.. a mi svoju djecu rastjerasno... jedino sto me tjesi jeste da vidim da se bar tim dobro plodmlađuje...

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 11 feb 2012, 17:41

Ristanić jel to onajšto je bio čini mi se i u Modriči?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 feb 2012, 17:42

maksi je napisao/la:Ristanić jel to onajšto je bio čini mi se i u Modriči?
da, to je taj, igrao je i za Slobodu TZ
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.