Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Kad smo kod alkohola da se i ja prikljucim
Vcs sam za dlaku izbjegao pijancenje
Sutra sve nadoknadjujem , i reciti komsiji posto ga nema da hocu sutra friske pite u paneri oko 4h ujutro

- legenda reala
- Kontakt:
Nadam se ,s nestrpljenjem očekujem vjesti sa lica mjesta od malog SarajliceTribalian je napisao/la:
@ Legendo nisam cuo za to. Svetska politika i politika kao takva me uopsteno opterecuju,ali pretpostavljam da @ Sarajlica ima pricu sa lica mesta
Joj našo sam Vuka
Pa đesi Neutralac ,šta je s tobom,malo malo pa novi profil,znači ti si onaj momak iz Banovića što ga Vuk spominjeLjumanM95 je napisao/la:@LegendaČista laž.Izvor im twiter.
E svašta u Božijoj bašti ima. A ko bi ga naslijedio onaj što 'studira' u Mostaru?
Ima još jedan sin ,ja mislim
A briga me ko će ,ja bi malog Sarajlicu na tu funkciju postavio
Emire kad sam ja to visio po forumu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sadlegenda reala je napisao/la:
Taman posla da sam to zaboravio,nego znam da si aktivan u prelaznom roku,pa necu da te uznemiravamLjumanM95 je napisao/la: Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad.![]()
![]()
Jeste došlo je, toliko kvalitetno da bi 85% ja prije mogao uletiti u ekipu nego on.
Bice brate kvalitetnih pojacanja , ne moze do veka ovako.
A nesto nisam bio aktivan na chatu par dana, nervirao sam se oko FK i KK Crvena Zvezda
@ HZ,kako ide solarijum?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma ja aktivan sam koliko i vulkani u BiH.Tribalian je napisao/la:Taman posla da sam to zaboravio,nego znam da si aktivan u prelaznom roku,pa necu da te uznemiravamLjumanM95 je napisao/la: Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad.![]()
![]()
Jeste došlo je, toliko kvalitetno da bi 85% ja prije mogao uletiti u ekipu nego on.![]()
Bice brate kvalitetnih pojacanja , ne moze do veka ovako.
A nesto nisam bio aktivan na chatu par dana, nervirao sam se oko FK i KK Crvena ZvezdaMediji nam podmecu sve i svasta
Pozeleo sam da se donese neki zakon o zabrani menadzerske struke na ovim prostorima.
@Legenda
Odkud znaš da sam ja taj?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Brate ako nekad postanem multi milioner,evo svecano obecavam da cu zdusno pomagati Buducnost iz Banovica i da cu donirati prilicnu sumu novca za akademiju fudbalu u navedenom gradu.
Posteno od mene. 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Danas sam presao na najjaci , izgorio sam ko crnac... Raja me ne prepoznaje , od Rusa do niggera ... Majke mi ne sjecam se kad sam vise žudio za alkoholom , nisam ga okusio ima 100 god. ...Tribalian je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la: Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad.![]()
![]()
Jeste došlo je, toliko kvalitetno da bi 85% ja prije mogao uletiti u ekipu nego on.
@ HZ,kako ide solarijum?
Ne daj seHZ_ilidzaa je napisao/la: Danas sam presao na najjaci , izgorio sam ko crnac...
- legenda reala
- Kontakt:
Nema ko drugi,a odma čim sam vidio tvoj prvi post ,znao sam da si ti sa novim nikomLjumanM95 je napisao/la:@Legenda
Odkud znaš da sam ja taj?Ma tu sam ja pratim vas.
I ja sam za Dengu, dobar bi on diktator bio.
A ne javljaš se
Ja bi pobjego odma,jbo ti državu gdje Denis napast predsjednik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ilidza ides li sutra da cistis ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Stoko jedna visi svaki danlegenda reala je napisao/la:
@ mandrax
siso jedna,reci mu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ma šta da mu kažem, njemu ili zidu...isti qEmir ZENICA je napisao/la:Stoko jedna visi svaki danlegenda reala je napisao/la:
Emire kad sam ja to visio po forumu![]()
![]()
@ mandrax
siso jedna,reci mu
- legenda reala
- Kontakt:
Emire Zeničanin šta ti je ona sa Hayata ,ovaj vaš post sam prijavio i sutra ideš kod Ljumana u goste,neš ti mene vrijeđati ,sram te bilo .
Od sad si na ignore
A s ovim Stolarom nemam šta pričati
Od sad si na ignore
<3legenda reala je napisao/la:Emire Zeničanin šta ti je ona sa Hayata ,ovaj vaš post sam prijavio i sutra ideš kod Ljumana u goste,neš ti mene vrijeđati ,sram te bilo .![]()
Od sad si na ignore![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jetru , daSarajlijc@ je napisao/la:Ilidza ides li sutra da cistis ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahaha e nek si mu rekao,red je biomandraX je napisao/la:
ma šta da mu kažem, njemu ili zidu...isti q![]()
@ legenda
Dajdzinca
Zar i ja,koji sam po redu ? Jel dvocifrena brojka
Volim te Celik ! ! !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nebojša ispade.
Gleda li ko ZMBT?
Gleda li ko ZMBT?
gledao ja...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nebojša ispade.
Gleda li ko ZMBT?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ unica
Jel to ne dolazis na okupljanje Liverpulovaca ?
Jel to ne dolazis na okupljanje Liverpulovaca ?
Volim te Celik ! ! !
StetaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Nebojša ispade.
Gleda li ko ZMBT?
Bolji je od adana,momira i sare
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.