Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 10 feb 2012, 22:31

Znači dobro sam odigro ps1 ha Monologe :P
Meni je dovoljno i 1:1 :lol:

Šta ovo nigdje nikoga ,pa ove dve narko/pijanice :mrgreen: pišu po chatu :o :? :lol:

Evo opet počeo snijeg EMIRE haj da čistimo :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 22:34

De si Legendo ,de si brate 8-)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 feb 2012, 22:35

Joj ove Sare na ZMBT Boze sacuvaj , ima glas ko groka iz mumijevih

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2012, 22:36

Pa ti i dalje pričaj kako nisam jaran. :mrgreen: Čekaju te ponuda, papir, olovka, vruća kafa i Marleyevača. :mrgreen: Ono, čisto da mozak dostigne radnu temperaturu, ništa drugo. :D

Da i ja tebe počastim pjesmom, kad si tako fin. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Čuvaj se prika, pa se sutra (valjda) vidimo i čujemo. Mene zove krevet; haman me opet nešto spanđalo, ne'am snage ni 120 kila dići. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 feb 2012, 22:38

Tribalian je napisao/la:De si Legendo ,de si brate 8-)
Ma tu sam ,ložim vatru i sjedim ,malo na komp malo TV itd. :P
Nego evo pročita jednu tragičnu vijest pa gdje je Denga udarnik da provjeri jeli ovo tačno :lol:

Lider Sjeverne Koreje Kim Jong-un ubijen u Pekingu? :? :?

Baš je pizda ovaj Monolog čim ja dođem on bježi :x :lol: zar je mala tako zajebana pa moraš u deset u krevet :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 22:40

Hvala za pesmu Monoloze ,uzivaj brate,cujemo se sutra,i ja cu u krevet za koji sat, malo me bole ledja od lopatanja :mrgreen:

@ Legendo nisam cuo za to. Svetska politika i politika kao takva me uopsteno opterecuju,ali pretpostavljam da @ Sarajlica ima pricu sa lica mesta :lol:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 feb 2012, 22:43

@Legenda

Čista laž. ;) Izvor im twiter. :lol: E svašta u Božijoj bašti ima. A ko bi ga naslijedio onaj što 'studira' u Mostaru?

@Tribalian

Gdje si pijanico stara? :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 22:48

LjumanM95 je napisao/la: @Tribalian

Evo brate,ne pijem do sutra :mrgreen: Nervira me ova zima :roll: Ne znam gde cu,ne znam sta cu :mrgreen: Sta ima kod tebe? Jel stiglo neko kvalitetno pojacanje u Buducnost?

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 10 feb 2012, 22:49

legenda reala je napisao/la:
Evo opet počeo snijeg EMIRE haj da čistimo :lol:
Jarane ovo nije humano :lol: Ajde,ufati se lopate i cisti,nemoj visiti na forumu :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 feb 2012, 22:50

Tribalian je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la: @Tribalian

Evo brate,ne pijem do sutra :mrgreen: Nervira me ova zima :roll: Ne znam gde cu,ne znam sta cu :mrgreen: Sta ima kod tebe? Jel stiglo neko kvalitetno pojacanje u Buducnost?
Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad. :roll: :P

Jeste došlo je, toliko kvalitetno da bi 85% ja prije mogao uletiti u ekipu nego on. :roll:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 feb 2012, 22:51

Kad smo kod alkohola da se i ja prikljucim :D Vcs sam za dlaku izbjegao pijancenje :D Sutra sve nadoknadjujem , i reciti komsiji posto ga nema da hocu sutra friske pite u paneri oko 4h ujutro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 feb 2012, 22:52

Tribalian je napisao/la:
@ Legendo nisam cuo za to. Svetska politika i politika kao takva me uopsteno opterecuju,ali pretpostavljam da @ Sarajlica ima pricu sa lica mesta :lol:
Nadam se ,s nestrpljenjem očekujem vjesti sa lica mjesta od malog Sarajlice :lol: :lol:
Joj našo sam Vuka :P
LjumanM95 je napisao/la:@LegendaČista laž. ;) Izvor im twiter. :lol: E svašta u Božijoj bašti ima. A ko bi ga naslijedio onaj što 'studira' u Mostaru?
Pa đesi Neutralac ,šta je s tobom,malo malo pa novi profil,znači ti si onaj momak iz Banovića što ga Vuk spominje :lol:
Ima još jedan sin ,ja mislim :P
A briga me ko će ,ja bi malog Sarajlicu na tu funkciju postavio :P

Emire kad sam ja to visio po forumu :roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2012, 22:54

legenda reala je napisao/la:
Emire kad sam ja to visio po forumu :roll:
Sad :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 22:55

LjumanM95 je napisao/la: Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad. :roll: :P

Jeste došlo je, toliko kvalitetno da bi 85% ja prije mogao uletiti u ekipu nego on. :roll:
Taman posla da sam to zaboravio,nego znam da si aktivan u prelaznom roku,pa necu da te uznemiravam :mrgreen:

Bice brate kvalitetnih pojacanja , ne moze do veka ovako.

A nesto nisam bio aktivan na chatu par dana, nervirao sam se oko FK i KK Crvena Zvezda :roll: Mediji nam podmecu sve i svasta :roll: Pozeleo sam da se donese neki zakon o zabrani menadzerske struke na ovim prostorima.

@ HZ,kako ide solarijum? :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 10 feb 2012, 22:57

Tribalian je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la: Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad. :roll: :P

Taman posla da sam to zaboravio,nego znam da si aktivan u prelaznom roku,pa necu da te uznemiravam :mrgreen:

Bice brate kvalitetnih pojacanja , ne moze do veka ovako.

A nesto nisam bio aktivan na chatu par dana, nervirao sam se oko FK i KK Crvena Zvezda :roll: Mediji nam podmecu sve i svasta :roll: Pozeleo sam da se donese neki zakon o zabrani menadzerske struke na ovim prostorima.
Ma ja aktivan sam koliko i vulkani u BiH. :mrgreen: Biće aBd, ustvari barem bi trebalo biti.

@Legenda

Odkud znaš da sam ja taj? :P Ma tu sam ja pratim vas. ;) I ja sam za Dengu, dobar bi on diktator bio.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 23:01

Brate ako nekad postanem multi milioner,evo svecano obecavam da cu zdusno pomagati Buducnost iz Banovica i da cu donirati prilicnu sumu novca za akademiju fudbalu u navedenom gradu. :mrgreen: Posteno od mene. :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 feb 2012, 23:04

Tribalian je napisao/la:

@ HZ,kako ide solarijum? :mrgreen:
Danas sam presao na najjaci , izgorio sam ko crnac... Raja me ne prepoznaje , od Rusa do niggera ... Majke mi ne sjecam se kad sam vise žudio za alkoholom , nisam ga okusio ima 100 god. ...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 23:07

HZ_ilidzaa je napisao/la: Danas sam presao na najjaci , izgorio sam ko crnac...
Ne daj se :mrgreen: Samo ne preteruj s tim, samo umereno ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 feb 2012, 23:08

LjumanM95 je napisao/la:@Legenda

Odkud znaš da sam ja taj? :P Ma tu sam ja pratim vas. ;) I ja sam za Dengu, dobar bi on diktator bio.
Nema ko drugi,a odma čim sam vidio tvoj prvi post ,znao sam da si ti sa novim nikom :P :lol:
A ne javljaš se
Ja bi pobjego odma,jbo ti državu gdje Denis napast predsjednik :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2012, 23:09

Ilidza ides li sutra da cistis ? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []