Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

trxel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trxel » 10 feb 2012, 22:57

CLS je napisao/la:
trxel je napisao/la:
CLS je napisao/la:realno tacan vic ide ovako i jeste smijesan :D Manchester United have MUTV, Liverpool have the History Channel.
E to vec ima logike :lol: ;)
Rafael Benitez: "Our new Winger cost five million. I call him our wonder player"
Sir Alex Ferguson: "Why's that?"
Rafael Benitez: "Everytime he plays I wonder why I bothered to buy him!"
Downing :D
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 feb 2012, 23:00

Steta sto nema fanova Uniteda iz Bihaca ili Cazina,. Mogli bi sutra gledati skupa utakmicu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 feb 2012, 23:02

Have do you call two man getting married? Man United.
Ne znam ovo za history chanel, može se desiti da se već ove sezone kola malo, ali značajno okrenu naopako. Nikad se ne treba radovati tuđoj nesreći ;)
Ali hajd, nek vi pričate o Liverpoolu umjesto o Unitedu pred utakmicu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 10 feb 2012, 23:04

majestic24 je napisao/la:Steta sto nema fanova Uniteda iz Bihaca ili Cazina,. Mogli bi sutra gledati skupa utakmicu
kako nema :roll: :roll:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 feb 2012, 23:06

majestic24 je napisao/la:Steta sto nema fanova Uniteda iz Bihaca ili Cazina,. Mogli bi sutra gledati skupa utakmicu
Gledo bi ja s tobom da navijam za ManUnited. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 10 feb 2012, 23:22

haj dodji u Tuzlu nije daleko :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 feb 2012, 23:32

Ima manchesterovaca na ovom forumu sigurno 5,10 a da su iz Sarajeva,pa opet nikako se ne mozemo dogovoriti.. :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 00:09

Dosadno mi,pa rek'o da napišem svoje misljenje za sutrasnju utakmicu.
Tvrda utakmica (joj jesam nesto novo rekao),ali ipak naša pobjeda,po meni jedna od najvaznijih utakmica ove sezone,Liverpool igra veoma dobro u gostima,a mi nismo tako ubjedljivi kuci kao prosle sezone kada nam je jedino WBA uzeo bodove kuci (bilo 2:2,kiks Van der Sara)..Mnogi pricaju o tome kako Suarez se moze lagano isprovocirati,ali mislim da do toga nece doci,rekao je i on sam da se vise mora psihicki pripremiti za ovu utakmicu nego fizicki i mislim da ce tako i biti,predpostavljam da ce se profesionalno ponasati kao i Evra..Eh,De Gea sutra brani,sta da kazem,protiv Chelsea malo mi je krivo bilo kad smo primili prvi gol,Djelimicno sam ga krivio,ali ono se svakome moze desiti,drugi gol ni 4 golmana ne bi odbranila,a treci takodjer,kad lopta promjeni pravac rijetko koji golman ima sansu da to odbrani..Ali zato onda odbrana protiv Mate,samo sam rekao svaka cast majstore! Nadam se da ce sutra biti njegov dan i da ce braniti kao u prvoj utakmici ove sezone protiv Liverpoola..Nani nece biti spreman,to je velika steta,sigurno bi pravio mnogo problema na toj strani,ali ako nista imam valenciu koji je u strasnoj formi,cak sam negdje procitao i da je Guardiola rekao da je Valencia trenutno jedan od najboljih krilnih igraca..vjerovatno ce park igrati na onoj strani,mada bih vise volio da vidim Welbecka tamo,mislim da park nema snage i brzine da se nosi sa johnsonom ili kellyem (ko god bude igrao tamo)..Nema Smallinga i Jonesa,kako sam cuo,sto je takodjer velika steta za nas,ali mislim da ce odbrana izgledati ovako : Rafael Ferdinand Evans Evra..Vezni red,siguran sam da ce Carrick igrati,a sada ko ce biti u veznom redu sa Carrickom,Clevz,Scholes ili Giggs,to je pitanje? Predpostavljam da bi vecina voljela vidjeti Cleverleya na toj poziciji,ali predpostavljam Da ce prije zaigrati Giggs,pa mozda I scholes,a da ce Cleverley uci po potrebi.
I napad,ocekujem Rooneya definitivno,a i Izgleda da se Chicharito polako vraca u svoju formu,tako da ako bude igrao welbeck na krilu,ocekujem da ce chicha dobiti priliku prije berbatova (i misljenja sam da ce on otici na ljeto)..Chicha ne ucestvuje toliko u igri i mozemo ga kritikovati koliko hocemo,ali opet,uvijek je tu gdje treba biti kada se stvara neka sansa.

DDG
Rafael Ferdinand Evans Evra
Valencia Carrick Giggs Welbeck
Rooney Chicharito

Ovo bi bila moja postava za sutra,a izmjena bi izgledala ovako :
Amos,Fabio,Cleverley,Scholes,Park,Berbatov i ne znam ko bi mogao biti 7,sumnjam da ce to biti Pogba ako su vec Scholes i Cleverley tu,vjerovatno neki stoper..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 feb 2012, 00:20

Henderson je napisao/la:Have do you call two man getting married? Man United.
Dobar, dobar. :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 11 feb 2012, 00:28

Valencia je sutra nasa najveca nada da tako kazem.. Protiv celzia nije bas odigrao kako se od njega ocekivalo (a ocekivalo se da ce pojesti Bosingvu) drugo krilo po meni bi trebo biti Park nije u nekoj formi ali nemamo boljeg.. Ako budemo poceli zajedno sa Gigsom i Skolsom bice spor vezni red.. koji ce sutra ii odluciti pobjednika.U odbrani nema puno izbora aa napad Runi-Welbek ili Runi-Chici. mada bi ja vise volio vidjeti Chici-a jer Liverpul ima sporu odbranu a znamo svi eksplozivnost Haviera !! Znaci prvih IX protiv ljutog rivala
DDG--Rafael,Rio,Evans,Evra-- Valenica,Kerik,Skols,Park -- Runi,Chichi.
Znaci sutra zauzet to prvo mjesto ii polako osiguravat titulu ( ocekujem kiks Arapa u Birgimhenu )
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 feb 2012, 02:24

Vjerujem da De Gea neće sjebati utakmicu kao po običaju,jer kad je skinuo onaj slobodnjak Mati,vratio je samopouzdanje.Pored toga ga je SAF nahvalio poslije tekme i biće maximalno motivisan jer ne želi razočarati kako ni Fergusona tako ni navijače.Vjerujem da ćemo sutra pobjediti. GGMU!

LoVeRBoYUnited
Kontakt:

Post Postao/la LoVeRBoYUnited » 11 feb 2012, 09:27

jeli se ono danas igra sa luserpool? i jeli fergi sve sredio sa FA da bar bude 2 gola iz penala.. :lol: ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 10:12

Sanjao sam da je bilo 2:2 i da su nam ponistili cist gol. :D

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2012, 11:18

Henderson je napisao/la: Ne znam ovo za history chanel, može se desiti da se već ove sezone kola malo, ali značajno okrenu naopako. Nikad se ne treba radovati tuđoj nesreći ;)
22 years and counting ...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 11 feb 2012, 11:24

Narin je napisao/la:Sanjao sam da je bilo 2:2 i da su nam ponistili cist gol. :D
ja sanjao 2-4 :D jos jednom sam sanjao rezultat i to bosna portugal u zenici 0-7 a par dana nakon mog sna city nam je uvalio 6 komada :D

samo da se danas trijumfuje ostalo je manje vazno
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 11 feb 2012, 11:30

necete pobijediti ni ako vam dosude 3 penala
Walk on, with hope in your hearts.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 feb 2012, 11:34

ima fanova iz Uniteda u Bihaću(npr.ja),ali sumnjam da bi gledao utakmicu sa mnom jer imam 13 godina :mrgreen:.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 feb 2012, 11:43

moja prognoza za danas oba daju gol :mrgreen:,a da moram tipovati na pobjednika onda naravno Manchester.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2012, 12:12

Nesto imam osjecaj da bi ludi SAF mogao Cleverleya od prve minute gurnuti u vatru, kod njega je sve moguce.

Mislim da ce Hernandez poceti ovaj mec dok ce Welbeck sa klupe startati. Od Rooneya treba ocekivati bolju igru jer dosta zavisimo od njega, sposoban je da bude nasa prevaga. Kao i pred Chelsea najvise se bojim De Gea-e. Onaj slonodnjak Mate mu je sigurno podigao samopouzdanje ali sposoban je on kiksati u bilo koje doba definitivno. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 11 feb 2012, 12:15

Moguci sastav:
............De Gea............
Rafa...Ferdinand...Evans....Evra
Valencia..Scholes.Carrick..Park
.......Rooney...Chicarito.......
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.