Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vidim ona tema teretana propala, a i ovdje ce mi prije odgovorit. Je l' uzimao ko kreatin i najvaznije je l' prestao da ga uzima pa "ispuhao" ? 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sve sto teg napuse,metak ispuse
Pustite se teretane
Pustite se teretane
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
istinaEmir ZENICA je napisao/la:Sve sto teg napuse,metak ispuse![]()
Pustite se teretane
You are someone else I am still right here
- legenda reala
- Kontakt:
Pa što oni idu u teretanu .fera je napisao/la:istinaEmir ZENICA je napisao/la:Sve sto teg napuse,metak ispuse![]()
Pustite se teretaneja sam rijetko gdje vidio bildera koji se zna potuci ili ima muda...
Kad su bili mlađi sva djeca ih tukla i zajebavala i oni odluče ,e idem se ja nabildati da me više niko ne zajebaje
Tako je uradio ovaj naš kvazibilder Dylan Dog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedno vrijeme kod nas gotovo svaku noc bila neka frka kad se izadje
obicna murija napravi zapisnik i ode
i tako dok jednom nije puko film i posalju maricu i svakog ko se zatekao na ulici u tom trenutku odvedu u stanicu
kako sam ulazio u stanicu jedan bilder sjedi na klupi i place sta ce mu reci babo kad cuje
obicna murija napravi zapisnik i ode
i tako dok jednom nije puko film i posalju maricu i svakog ko se zatekao na ulici u tom trenutku odvedu u stanicu
kako sam ulazio u stanicu jedan bilder sjedi na klupi i place sta ce mu reci babo kad cuje
Thomas Müller - Fußballgott
istina jeden moj drug(sada vise poznanik nego drug) je bio deba kao mali i bas ga svak ziv zajebavao sad gledam napuhao se u teretani al đaba sve to kad se on usere cim neko povisi glas na njegalegenda reala je napisao/la:Pa što oni idu u teretanu .fera je napisao/la:istinaEmir ZENICA je napisao/la:Sve sto teg napuse,metak ispuse![]()
Pustite se teretaneja sam rijetko gdje vidio bildera koji se zna potuci ili ima muda...
Kad su bili mlađi sva djeca ih tukla i zajebavala i oni odluče ,e idem se ja nabildati da me više niko ne zajebaje![]()
![]()
Tako je uradio ovaj naš kvazibilder Dylan Dog
svi smo mi imali taj period kad smo vjezbali ja sam dok sam trenirao radio sklekove, trbusnjake i neke vjezbe za odraz po cijeli dan al u teretanu sam isao u zivotu kad se sve zbroji mozda 2-3 mjeseca
jos kad vidim sta sve omladina danas uzima da bi se napuhali malo dođe mi da placem....
You are someone else I am still right here
Ma i mene maltretiraju svaki dan, ja to vise ne mogu da podnesem. Kuci me udaraju, mali rodjak me prebije. Izadjem vani uzimaju mi pare djeca 8. razred, pa reko da se nabildam da me niko ne dira

Otkud odma takva prica? Licno mislim da je licno obracunavanje tucom, ponizenje za drustvo koje je toliko evoluiralo i zivi u 21. stoljecu. Al' eto nije teretana od mene napravila *cku, pa tuci cemo se nije problem
Pitanje nije bilo u smislu je l' se napuse od kreatina za 15 dana, nego samo iskustva onog ko ga je uzimao. Vi sto ne idete u teretanu, ste sad bolji "od nas sto idemo", iako ja sebe uopste ne smatram jednim od tih likova.
Treba se i "bilderima" priznati da vode zdrav zivot, imaju plan ishrane kojeg se pridrzavaju i sl. Raja se truje alkoholom ubise se i odjednom ovi iz teretane problem.
Teretana je odlican nacin da vodis zdrav zivot, a i da lijepo izgledas. Sto bi mrsav/debeo kad mozes da se dovedes u red ili jednostavno ostanes u sportu. Uvijek sam mozes otici u teretanu i ispuhat se, niko ti ne treba.
Pitanje za kreatin je jednostavno bilo da vidim kakva raja ima iskustva, jer zasto ne uzeti nesto sto ti moze poboljsati napredak, a nije stetno u normalnim kolicinama. Zato i pitanje je l' se ispuse, jer ako se ispuse nije dobro i cao.
Otkud odma takva prica? Licno mislim da je licno obracunavanje tucom, ponizenje za drustvo koje je toliko evoluiralo i zivi u 21. stoljecu. Al' eto nije teretana od mene napravila *cku, pa tuci cemo se nije problem
Pitanje nije bilo u smislu je l' se napuse od kreatina za 15 dana, nego samo iskustva onog ko ga je uzimao. Vi sto ne idete u teretanu, ste sad bolji "od nas sto idemo", iako ja sebe uopste ne smatram jednim od tih likova.
Treba se i "bilderima" priznati da vode zdrav zivot, imaju plan ishrane kojeg se pridrzavaju i sl. Raja se truje alkoholom ubise se i odjednom ovi iz teretane problem.
Teretana je odlican nacin da vodis zdrav zivot, a i da lijepo izgledas. Sto bi mrsav/debeo kad mozes da se dovedes u red ili jednostavno ostanes u sportu. Uvijek sam mozes otici u teretanu i ispuhat se, niko ti ne treba.
Pitanje za kreatin je jednostavno bilo da vidim kakva raja ima iskustva, jer zasto ne uzeti nesto sto ti moze poboljsati napredak, a nije stetno u normalnim kolicinama. Zato i pitanje je l' se ispuse, jer ako se ispuse nije dobro i cao.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tuces ljude jel?bagrcavi je napisao/la:Jedan takav je dobio batine neki dan![]()
Džaba teretana muda tamo ne rastu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To je bilo u samoodbrani, ne bih ja nikad prvi počeoSarajlijc@ je napisao/la:Tuces ljude jel?bagrcavi je napisao/la:Jedan takav je dobio batine neki dan![]()
Ma kakvi bilderi oni ne mogu rukom zamahnuti kako treba, a kamoli da prebiju nekog
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- molotovljev
@bilderu
Poznajem lika koji je uzimao kreatin i koji se za kratko vrijeme napuhao,ali mu je mozak ispuhao...
U tuči je "popusio" nož..tj.laksu povredu nozem u nogu...nakon dvije sedmice,smrsao je nekih 20kg.
Kreatin zadrzava vodu u mišićima,sto znaci da je kratkorocno rjesenje.
Poznajem lika koji je uzimao kreatin i koji se za kratko vrijeme napuhao,ali mu je mozak ispuhao...
U tuči je "popusio" nož..tj.laksu povredu nozem u nogu...nakon dvije sedmice,smrsao je nekih 20kg.
Kreatin zadrzava vodu u mišićima,sto znaci da je kratkorocno rjesenje.
F.K.SARAJEVO
@nebilderu
Znam to, ali to je najcesce kad se radi faza punjenja, pa se trpaju prvu sedmicu i onda odrzavaju. Ali hvala na odgovoru svakako.
Znam to, ali to je najcesce kad se radi faza punjenja, pa se trpaju prvu sedmicu i onda odrzavaju. Ali hvala na odgovoru svakako.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znam, jesi ga izbo?To ti je u opisu grupebagrcavi je napisao/la:To je bilo u samoodbrani, ne bih ja nikad prvi počeoSarajlijc@ je napisao/la:Tuces ljude jel?bagrcavi je napisao/la:Jedan takav je dobio batine neki dan![]()
Ma kakvi bilderi oni ne mogu rukom zamahnuti kako treba, a kamoli da prebiju nekog
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bodem ja, samo šake
kad smo kod grupa
Novi incident na stadionima u BiH: Izboden navijač Sarajeva
Peta ovosezonska pobjeda Sarajeva ostala je u sjeni još jednog incidenta na bh. stadionima, jer je na sjevernoj tribini "Koševa" u 50. minutu utakmice s Kozarom najvjerovatnije nožem izboden jedan od domaćih navijača.
Tačan razlog subotnjeg incidenta nije poznat, ali se zna da je riječ o međusobnom sukobu pristalica "bordo" kluba, s obzirom na to da gostujućih navijača nije ni bilo na najvećem bh. stadionu.
"Na sjevernoj tribini stadiona, gdje su smješteni navijači Sarajeva, od strane nepoznatog lica došlo je do ubadanja oštrim predmetom muške osobe inicijala Š.I., rođenog 1989. godine. Povrijeđen je u predjelu abdomena, a nakon ukazane prve pomoći, prevežen je u bolnicu 'Koševo', gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. O navedenom događaju obaviješten je kantonalni tužilac i izvršen je uviđaj, dok službenici policije preuzimaju potrebne mjere na pronalaženju i identifikaciji počinioca", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Zbog incidenta čitavo drugo poluvrijeme domaći navijači proveli su u tišini. Policija je nakon završetka utakmice pojedinačno propuštala navijače da napuste stadiona, te se na izlazu čekalo i više od pola sata.
volite i vi uzet nož, nemoj mi na Manijake

kad smo kod grupa
Novi incident na stadionima u BiH: Izboden navijač Sarajeva
Peta ovosezonska pobjeda Sarajeva ostala je u sjeni još jednog incidenta na bh. stadionima, jer je na sjevernoj tribini "Koševa" u 50. minutu utakmice s Kozarom najvjerovatnije nožem izboden jedan od domaćih navijača.
Tačan razlog subotnjeg incidenta nije poznat, ali se zna da je riječ o međusobnom sukobu pristalica "bordo" kluba, s obzirom na to da gostujućih navijača nije ni bilo na najvećem bh. stadionu.
"Na sjevernoj tribini stadiona, gdje su smješteni navijači Sarajeva, od strane nepoznatog lica došlo je do ubadanja oštrim predmetom muške osobe inicijala Š.I., rođenog 1989. godine. Povrijeđen je u predjelu abdomena, a nakon ukazane prve pomoći, prevežen je u bolnicu 'Koševo', gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. O navedenom događaju obaviješten je kantonalni tužilac i izvršen je uviđaj, dok službenici policije preuzimaju potrebne mjere na pronalaženju i identifikaciji počinioca", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Zbog incidenta čitavo drugo poluvrijeme domaći navijači proveli su u tišini. Policija je nakon završetka utakmice pojedinačno propuštala navijače da napuste stadiona, te se na izlazu čekalo i više od pola sata.
volite i vi uzet nož, nemoj mi na Manijake
DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Moj ti je savjet da te pare ulozis u alkohol , vjeruj miSoni je napisao/la:Vidim ona tema teretana propala, a i ovdje ce mi prije odgovorit. Je l' uzimao ko kreatin i najvaznije je l' prestao da ga uzima pa "ispuhao" ?
Ma tebe muce ljubavni problemi, pa pijes da prebolisHZ_ilidzaa je napisao/la:Moj ti je savjet da te pare ulozis u alkohol , vjeruj miSoni je napisao/la:Vidim ona tema teretana propala, a i ovdje ce mi prije odgovorit. Je l' uzimao ko kreatin i najvaznije je l' prestao da ga uzima pa "ispuhao" ?Ja sam za pola godine potrosio 6-7 stoja na preparate , da mi sad stari da te pare , direkt u kafanu ...
Smanjuje l' se biceps jos uvjek, il je alkohol navuko vode u njega
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma dobro debila ima svugdje
Ali sreca momku nije nista bilo. 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kremica ovo ono i dobar
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Evo još jedna sedmica odmora, odnosno pripreme ispita
, odgođeni ispiti i kod nas za jos 7 dana.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 337 gostiju.