Ovo je ono što nam treba, da vršimo konstantan pritisak, a rezultat će doći..SirAlexFerguson je napisao/la:Umalo za Scholesa, stvarno šteta, bolje izgledamo na terenu i u zadnjih 5-6 minuta smo pojačali pritisak
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rastafarian
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
-
- Kontakt:
Malo me nervira što dođemo na 20 metara od gola i ne oprobamo udarac, treba oprobati šut, zviznut je pa šta bude
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Solidna igra,liverpool bez prilike,osim one glena..Scholes imao sjajnu priliku,Giggs najlosiji,ne trudi se,a i najvise gresaka pravi.
A sta reci za Suareza,nema mu pomoci..
(ne mislim na njegove igracke kvalitete,jer je veoma dobar igrac,nego na nesto drugo).
Nakon onog starta odma navijaci poceli : we are man united,and we do what we want!
A sta reci za Suareza,nema mu pomoci..

Nakon onog starta odma navijaci poceli : we are man united,and we do what we want!
igramo lijepo ono za oko,ali nestvaramo puno šansi.Mislim da bi trebali više forsirati krila posebno Valenciu.
Ako nepadne gol uvesti Cleverlya i Hernandeza.
Ako nepadne gol uvesti Cleverlya i Hernandeza.
Solidno stojimo za sad, iako očekivano fali prostora zbog tri igrača u sredini L'poola. Po meni Welbeck najbolji do sad. Scholes i Giggs kao u starim danima. 

LUHG!
Pa treba ovako nastaviti.Imamo dominaciju,samo sto i Welbeck i Rooney su vise van sesnesterca,uzimaju loptu,trude se,pa nam tako napadi i zavrsavaju oko kaznenog prostora.Steta sto onu akciju Scholes nije kruniso...Mislim da cemo dobiti,i to sa dva razlike,jer mi Liverpool ne djeluje mocno,Suarez osjecen,jedino da ne bude Gerrardova kakva majstorija,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Najlošiji na terenu je Evans, standardno od njega, kao i Carrick. Wellback je isto tako uprskao par puta kad je morao bolje reagovati.
Rooney je zatvoren, promjenit će nešto SAF u igri sad u poluvremenu.
Propustio sam početak utakmice, pa nisam vidio rukovanje, sad pogledah snimak, pa ovaj Suarez je fakat rasista, a ovi što ga brane su gori od njega.
Propustio sam početak utakmice, pa nisam vidio rukovanje, sad pogledah snimak, pa ovaj Suarez je fakat rasista, a ovi što ga brane su gori od njega.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tyler durden
- Kontakt:
Evra ljudino !! 

Jooj tek sam sad vidio onaj start Evre na Ferdinanda, al ga nasadi pošteno.
PS. inače didovi igraju ko navijeni

PS. inače didovi igraju ko navijeni

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ovaj Suarezov potez sve govori..Nemam apsolutno nista protiv Liverpoola,ali ovaj suarez je smece,i pored svih igrackih ispada do sad,ovaj je najgori..Znaci papak je,nije profesionlac,i mamu u ebem urugvajsku!!!
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 11 feb 2012, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Welbeck je dobar,ali previse komplikuje,lopta mu uvijek pobjegne od noge..
Valencia dobar,Rafael Dobar,Scholes dobar,Rooney solidan ali moze bolje,jedino za Giggsa imam par zamjerki,ali nista strasno,kao sto sam rekao,previse je gresaka napravio i mogao bi malo vise trcati..
Btw sta je suarez uradio na kraju,nisam vidio? znam da se nije htio rukovati i da je pljeskao sudiji sto nije svirao faul,jel jos sta uradio?
Valencia dobar,Rafael Dobar,Scholes dobar,Rooney solidan ali moze bolje,jedino za Giggsa imam par zamjerki,ali nista strasno,kao sto sam rekao,previse je gresaka napravio i mogao bi malo vise trcati..

Btw sta je suarez uradio na kraju,nisam vidio? znam da se nije htio rukovati i da je pljeskao sudiji sto nije svirao faul,jel jos sta uradio?
Rooney los danas. Imao je nekoliko gresaka i par puta mu koncentracija nije bila na nivou. Valencia, Rafael i Rio te Welbeck u neku ruku jako dobri. Giggs i Scholes pokazuju da nisu jos za mirovine, kako jedan tako bgmi i drugi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nabio loptu u publikuNarin je napisao/la:Welbeck je dobar,ali previse komplikuje,lopta mu uvijek pobjegne od noge..

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Možeš li mi objasniti ovo boldano, molim te?Bianconeri1988 je napisao/la:Najlošiji na terenu je Evans, standardno od njega, kao i Carrick. Wellback je isto tako uprskao par puta kad je morao bolje reagovati.
LUHG!
ama Ferdinand ga srušio kad je ovaj išao na De Geu sam.Ali je prvo izbio loptu FerdinandNarin je napisao/la:Welbeck je dobar,ali previse komplikuje,lopta mu uvijek pobjegne od noge..
Ma kreten obicni,mourinho se pobio sa citavim barcinim strucnim stabom,igrace im udarao pa se opet rukuje,a ovaj pravi cirkus od utakmice..
Bazeni - ma znam to,rekao sam za faul,nego kad je sviran kraj poluvremena nisam vidio sta je uradio.
Bazeni - ma znam to,rekao sam za faul,nego kad je sviran kraj poluvremena nisam vidio sta je uradio.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 11 feb 2012, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
eto izgleda izbila tuca u tunelu ove dvojiceDesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evra

Rođen s tobom da budem
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Djeluje mi nekako nesigurno, isto kao da igra sa manjkom samopouzdanja, bilo je par situacija u kojima je mogao reagovati jednostavno, a on to sam sebi zakomplikuje. Slična stvar se dešava i sa Carrickom, sreća pa L'pool igra sa 9 igrača iza lopte pa ne može tako lahko organizovati neku kontru nakon grešaka navedenog dvojca Uniteda.R.J.W.G. je napisao/la:Možeš li mi objasniti ovo boldano, molim te?Bianconeri1988 je napisao/la:Najlošiji na terenu je Evans, standardno od njega, kao i Carrick. Wellback je isto tako uprskao par puta kad je morao bolje reagovati.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 11 feb 2012, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Onda je i Messi papak ,nije profesionalac i je*i mu mater argentinsku.Jer i on je isto ovako učinio.trxel je napisao/la:Ovaj Suarezov potez sve govori..Nemam apsolutno nista protiv Liverpoola,ali ovaj suarez je smece,i pored svih igrackih ispada do sad,ovaj je najgori..Znaci papak je,nije profesionlac,i mamu u ebem urugvajsku!!!
@rooney88
Ja kako sam gledao Rooney uopšte nije bio loš.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.