Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zar se još neki nisu navikli na Luisa? On neće nikad postati primjeran i miran igrač. Bit će ovakav dok god bude igrao fudbal, a kasnije k'o i menadžer. Nema čovjeka u fudbalskom krugu koji ga može smiriti da bude kao bubica. Imao je pravo ne pružiti ruku i ko je Evra da ga hvata onako? Lično, ne bih se ni ja rukovao. Za izbijanje lopte na kraju poluvremena... Vjerovatno kao znak protesta zbog toga što Ferdinand nije kažnjen bar sa žutim za onaj faul ili sjajno iznošenje lopte bez prekršaja. Moram ono vidjeti još jednom.
Otvorena utakmica, nema šta. Sve su mogućnosti otvorene. Krila su naravno zakazala, Henderson je naravno nevidljiv. Spearing je ok odigrao, kao i odbrana. Stevie se mora više potruditi. Ovo sve je nekako najminimalnije. Treba biti agresivniji i sa većom željom ići naprijed. Bellamya obavezno ubaciti. Ostalo je, manje-više, nepotrebno.
I da, još jedna stvar. Zašto Kuyt usred kontra-napada ubacuje visoku loptu u šesnaesterac gdje se nalazi samo omaleni Suarez u sendviču sa Evansom i Ferdinandom? E stvarno, neki igrači ili neće ili ne znaju koristiti mozak.
Otvorena utakmica, nema šta. Sve su mogućnosti otvorene. Krila su naravno zakazala, Henderson je naravno nevidljiv. Spearing je ok odigrao, kao i odbrana. Stevie se mora više potruditi. Ovo sve je nekako najminimalnije. Treba biti agresivniji i sa većom željom ići naprijed. Bellamya obavezno ubaciti. Ostalo je, manje-više, nepotrebno.
I da, još jedna stvar. Zašto Kuyt usred kontra-napada ubacuje visoku loptu u šesnaesterac gdje se nalazi samo omaleni Suarez u sendviču sa Evansom i Ferdinandom? E stvarno, neki igrači ili neće ili ne znaju koristiti mozak.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Jamie Rednapp reče da je ono bio faul nad Suarezom i automatski ferdinand bi trebao dobiti crveni.
SUAREZ LEGENDA! ne znam koji vam je vrag, izgleda da ne razumijete ovaj rivalitet
SUAREZ LEGENDA! ne znam koji vam je vrag, izgleda da ne razumijete ovaj rivalitet
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 11 feb 2012, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ja vjerujem da je Evra lagao kada su u pitanju nesuglasice između njega i Suareza... ne kažem da je Suarez zlatan dečko, ali ni Evra nije neka moralna vertikala...tyler durden je napisao/la:podvaljena situacija![]()
![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako je ovo boldirano istina,bas me zanima koliko ce dobiti utakmica kazneOTNYS_YNWA je napisao/la:Bez obzira, evo izgleda da je razbio nešto u tunelu... Navodno ga Evra napao i nasrnuo na njega zbog onog (ne)rukovanja.Rooney88 je napisao/la:Ne shvatam, zbog cega? Mi ne mozemo ni zamisliti koji je pritisak na njemu trenutno. Dali je vrijedjao ili nije ne ulazim ali to sada nije ni bitno, zar ne? Covjek je on, tesko da bi se neko drugi bolje nosio sa ovakvim pritiskom sa tribina.OTNYS_YNWA je napisao/la:United bolji, a Suarezu treba godina dana pauze da se opameti.
Može ti 200 000 zviždati, ti moraš ostati hladan. Ako bude stalno razmišljao o tome i burno reagovao, u ovoj utakmici će ponuditi čistu nulu.

ZZ
Evo sad prikazaše ovaj start Ferdinanda i zumirali skroz na loptu, nemate se šta buniti stvarno, izbio je loptu. 
edit: Redknapp reče, a Neville poreče

edit: Redknapp reče, a Neville poreče
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čovjek koji te do kraja života obilježio kao rasistu, ne zaslužuje da mu pružiš ruku.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dajte link sta ne steka sne mogu da udjem u ovaj premier streams a ostali stekaju
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- reds_forever
- Kontakt:
e dovraga 
http://www.firstrowsports.eu/watch/1068 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.firstrowsports.eu/watch/1068 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
F*ck 
Yebeni corner.. Inace jedan od najlosijih,al danas je stvarno pretjerao (Hendo)
Edit : Dragi Spearing .. Kako smo samo ocajno krenuli u II poluvrijeme

Yebeni corner.. Inace jedan od najlosijih,al danas je stvarno pretjerao (Hendo)

Edit : Dragi Spearing .. Kako smo samo ocajno krenuli u II poluvrijeme

Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 11 feb 2012, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
f*ck
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Sarajlijc@
- Kontakt:
HAhahahahahahahahahahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koji .!. ? 

-
- Kontakt:
- reds_forever
- Kontakt:
Kako mi ukopavamo sami sebe to je nevjerovatno....

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Red Assassin
- Kontakt:
Nema lige prvaka a Mancesteru nova titula.. Jasno ko dan.
keni konju jedan,majmune,glavonja,debilu,lesu mars iz kluba,ko te dovede majmune jedan .... fujj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.