AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 11 feb 2012, 01:07

paolomontero je napisao/la:ibra i cassano nisu tadnem. Ibra igra ostali mole da dobiju loptu.
očigledno da nisi pratio Milan od početka, a i pričaš gluposti
po vama AQUILANI je neka igracina,nesto ga ja ne pamtim po tome dok je igrao za Staru Damu
sigurno ne pamtiš ni Nocerina 8-)

@Bianconero ... JEDINI RAZLOG ZAŠTO ĆE JUVE OSVOJITI SCUDETTO JE ŠTO SU MILAN SATRALE SILNE POVREDE POČETKOM DRUGOG DIJELA SEZONE A NE TO ŠTO STE NAS DOBILI U MEĐUSOBNIM DUELIMA

@juventus 0244 ... Ja samo kažem da onaj sastav TAČNO ONAJ koji je napisao A_d_0 bi mogao oderati Juve, a drastična je razlika u Boneri, Seedorfu koji su igrali umjesto Abatea i Aquilanija tu utakmicu al nebitno ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 feb 2012, 01:16

Juventus ako osvoji Scudetto osvojit će ga zato što je osvojio najviše bodova, a ne zato što su Milanu povrijeđeni silni igrači. 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 11 feb 2012, 01:22

IlPrincipe je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:ibra i cassano nisu tadnem. Ibra igra ostali mole da dobiju loptu.
očigledno da nisi pratio Milan od početka, a i pričaš gluposti
po vama AQUILANI je neka igracina,nesto ga ja ne pamtim po tome dok je igrao za Staru Damu
sigurno ne pamtiš ni Nocerina 8-)

@Bianconero ... JEDINI RAZLOG ZAŠTO ĆE JUVE OSVOJITI SCUDETTO JE ŠTO SU MILAN SATRALE SILNE POVREDE POČETKOM DRUGOG DIJELA SEZONE A NE TO ŠTO STE NAS DOBILI U MEĐUSOBNIM DUELIMA

@juventus 0244 ... Ja samo kažem da onaj sastav TAČNO ONAJ koji je napisao A_d_0 bi mogao oderati Juve, a drastična je razlika u Boneri, Seedorfu koji su igrali umjesto Abatea i Aquilanija tu utakmicu al nebitno ..
pa jest cassano je ustvari messi, nocerino xavi a aquilani iniesta.ma vi ste najbolji,zato nas ne mozete dobiti ove sezone..uostalom vidjecemo sve na kraju sezone
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 feb 2012, 01:26

Evo ja ću još jednom pokušati, ako vidim da ne idem obećavam da neću više, bar za sad :D...
Abbiati-Abate-Nesta/Mexes-Silva-Mesbah-MVB-Aquilani-Boateng-Cassano-Pato-Ibra.
Abbiati-Zambrota-Nesta-Silva-Bonera - MVB-KPB-Seedorf-Nocerino-Ibra-Cassano.

Znači ovdje nije bilo ovi igrača, Abate (povreda ili suspenzija :roll:) , Mesbah nije bio u Milanu, Aquilani bio na klupi, Pato povrijeđen. Znači to je ta ekipa koja je igrala u prvom susretu protiv Juventusa, da rezimiramo falio vam je Abate i Pato.

I na kraju mislim da nije dovoljno da se vadite na ova dva igrače, a izgubili ste 2:0, jer Pato je ionako više u bolnici nego na terenu, znači da je od ovi redovni falio samo Abate.

Druga utakmica kao što sam rekao igrale rezerve Juventus dobio, ponavljam ne želim ulaziti u neke svađe, jer znate da nisam takav, ali ne volim kad se omalovažava uspjeh Juventusa, samo malo realnosti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 11 feb 2012, 02:16

Juventus je trenutno bolji od Milana , ali Milanu fali 13 igrača , od kojih 10 mogu u prvu postavu , a i bili su u prvoj , prema tome ne vidim razlog da se Juventus uspoređuje sa Barcinom igrom , jer niste ni blizu toga :P

Inače , zaslužena pobjeda , šta je tu je , idemo dalje !
Sloboda Tuzla !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 feb 2012, 09:34

Bianconeri1988 je napisao/la:Juventus ako osvoji Scudetto osvojit će ga zato što je osvojio najviše bodova, a ne zato što su Milanu povrijeđeni silni igrači. 8-)
Juve ako ne osvoji to ce moci zahvaliti sudijama i losim danima protiv bunker malih ekipa.A naglasak je na sudije.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 feb 2012, 10:30

Sto ovdje ima dosadnih :roll: uglavnom 3 navijaca Juventusa pokusavaju nesto dokazati ovdje,vama je izgleda vazno tudje misljenje..ohladite jbt .. a mozda vi ovo pisete iz dobre namjere da nam povecate broj str. na temi :D

Svakako da je Juventus trenutno jaci tu nema dvojbe,ova rasprava je bila i nekoliko stranica unazad,uglavnom sve se isto pise, pa kako vam ne dosadi.. isto ovo se pisalo na temi Seria A ..

Koje ste vi zloce :D navijaj te za nas u Ligi Prvaka..

Milanisti male su sanse da Boateng zaigra protiv Arsenala ...
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 feb 2012, 11:45

Ocekujem veceras ovaj sastav :
-------------Amelia---------------
-Abate-Mexes-T.Silva-Mesbah-
----------Ambrosini--------------
-Emanuelson----------Nocerino-
---------------Seedorf-------------
------El Shaarawy--RObinho------
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 feb 2012, 11:55

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 feb 2012, 12:06

Bianconeri1988 je napisao/la:slika
Pogodi ja sastav Milana :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 11 feb 2012, 13:31

Opet igra Ambrosini , neću gledati tekmu
Sloboda Tuzla !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 feb 2012, 13:38

Pa realno i nemamo bolje opcije od ove. Jedino da Allegri ima muda ko sise pa da stavi Nocerina na zadnjeg veznog, Seedorfa na Nocerinovo mjesto, Robinha na poluspic a krene sa Sarafom i Lopezom. Al nista od toga. Iskreno ocekujem poraz jer nemamo ekipu da bilo sta vise ostvarimo danas.

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 11 feb 2012, 13:56

ja kao navijac AC MILANA kada ulazim na forum MILANA moram triput provjeriti da nisa pogriesijo,jer kada udem tu su samo juventusovi navijaci pa provjerajem da to nije juventusova tema da ne dosadujem ljudima da ih ne zamaram sa klubom koji ih u opste ne interesuje, ipak da sam na forumu milan to mi pokazu malobrojni milanovci koji nemogu doci na red sa svojim postom od juventina :D daj ljudi ohante malo poceli ste mi ici na zivce sa tim svojim hvalisanjem pa imate i vi svoju temu idite tamo pa tamo se hvalite medusobno pustite i nas da imi mozemo sta napisati na nasoj temi o nasem voljenom klubu :? :? :? :? :? FORZA MILAN..........

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 feb 2012, 14:10

EDIX vidim da si ti pobrkao neke stvari, ovo nije forum ni Milana ni Juventusa nego sportsport.ba forum, na kojem su svi ravnopravni, ili ja na ovoj temi ili ti na temi Juventusa, Sarajeva, Zelje itd. Ja mislim da forum služi da se mišljenja razmjenjuju, koja bi svrha foruma bila ako bi svi imali isto mišljenje, brate ako hoćeš samo o Milanu da čitaš onda odeš na neki Milanov forum, isto tako važi i za Juventine. Znam da se ponekad znamo/znaju pretjerati sa raspravama, ali ponekad neosnovano napadate Juventine, ne samo na ovom topicu, nego i na ostalim topicima Serija A. Vidim već dva puta pišeš naš vaš forum, pa zato ovo.

Da ne bi bilo sve off topic, igrali se večeras utakmica 100% ili postoji mogućnost da se odgodi, nadam se da će uslovi biti dobri i da će biti prava utakmica :?:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 feb 2012, 15:18

Mislim da ce Milan veceras pobijediti, iako je znatno oslabljen...

Imam neki osjecaj, u Udinama oni dobro igraju, ali se nadam da grijesim... bar remi da bude :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 feb 2012, 15:33

Milan je uvijek donosio bodove sa Friulija...
Tradicionalno dobro igraju rossoneri tamo i neće biti čudo da uzmu ''tricu''. Naravno izuzetak potvrđuje pravilo, ne bi mi bilo mrsko da Udine otme bodove ali tradicije su zafrkane.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 11 feb 2012, 15:50

Da oce Pippo uci i zabiti za tri bobe. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 feb 2012, 16:17

Ma sve se tradicije poniste kad ti igra Ambrossini u prvoj.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 11 feb 2012, 16:24

mene je sad stid da bilo sta napisem.uvijek imam dozu straha da me italijanski "katalonci" odmah ne napadnu. :D znamo svi da ste pobijedili,nama falilo dosta igraca,to je citav rezime.sta bi bilo kad bi bilo,suvisno i spominjat,neda se sad nista promijenit.pa nije vas bilo godinama u vrhu i sad kad ste tu,ne moze se gledat u vas.sto je previse,previse je.al' et,valjda vam vas topic nije zanimljiv kao nas. :roll: ako malo pogledate,ovo je tema AC Milan,a ne italijanski el cllasico. :lol:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 11 feb 2012, 16:43

A_d_0 je napisao/la:Ma sve se tradicije poniste kad ti igra Ambrossini u prvoj.

Word.

@ Inače , siguran sam da bih bolje složio ekipu od Allegria , taj lik nije normalan. U početku mi je bio drag , pa čak i ove sezone , sve do posljednjih par kola , kada je napravio ogromne greške , koje su nesvhatljive.
Sloboda Tuzla !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.