RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 feb 2012, 16:57

Da naravno, bjeloruska i litvanska liga nisu puno više rangirane po kvaliteti od ove naše.
Ja izvinte, zaboravio sam. Do mene je.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2012, 16:58

Ma realno Limun nije los igrac ali nikad vise nece biti kao sto je bio povrede su ga unistile.Nego mislim da ce se ove godine "pokloniti" kup Velezu ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 11 feb 2012, 17:01

Jos kad si dobar sa Sirokim i Zeljom :mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 feb 2012, 17:03

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma realno Limun nije los igrac ali nikad vise nece biti kao sto je bio povrede su ga unistile.Nego mislim da ce se ove godine "pokloniti" kup Velezu ;)
Veležu se samo može pokloniti plasman u drugu ligu, legalizacija bespravno oduzetog stadiona ili 2-3 crvena kartona u odlučujućim momentima neke bitne tekme. Istorijski gledano svi se pokloni Veležu u zadnjih 20 godina svode na jedno od to troje.

Ja bi više volio da nam ne poklone ništa. ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 feb 2012, 17:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma realno Limun nije los igrac ali nikad vise nece biti kao sto je bio povrede su ga unistile.Nego mislim da ce se ove godine "pokloniti" kup Velezu ;)
Sarajevu se poklonila titula za šezdeseti rođendan, Zrinjskom za ''stoti'' pa kontaš da će i Velež za devedeseti nešto dobiti ? E čisto sumnjam. Ni u ovoj ni u onoj državi nismo dobili poklona, sve smo sami stvorili i zaslužili a dosta puta smo pokradeni ali hajde, nema veze. Opet Velež je tu, raja ga voli i to je najbitnije. ;)
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 11 feb 2012, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 11 feb 2012, 17:37

MostaracVelezovac je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:znas sta ljudi. samo da je malo zdravija situacija u klubu do sad bila mi smo sa onom mladom ekipom mogli puno vise. nego ta ces ti kad plata nema uslovi za trening i rad su mizerni, i plus sto organizacija kluba ubije i ono malo morala u covjeka. Ovako ovi igraci kad izadju van nasih granica imaju za nesto igrat, barem ta neka nada nebili ih neki skaut upratio. :)
Ma neznam jesmo li mogli iskreno da ti kažem.
Istina je da para nema dovoljno ali isto tako je istina da su ti isti momci koje je Velež doveo do hljeba širili razne ljage protiv kluba bile one tačne ili ne bile. A više ovo drugo nego prvo.

Pobjednici se stvaraju iz glave a ne iz noge. Ta mlada generacija upravo fali ispravnu postavku u glavi i dobro ponašanje da bi se napravilo nešto više. Evo samo vidi Demića. Bio najgori protiv Kozare a i par drugih tekmi, dobio klupu, pred kraj polusezone dobije više prilika pa čak i gol pod BBom, a onda slaže Sportskom Direktoru kluba 2 puta i umjesto u Antaliji gdje ga neko sa strane može i vidjeti, on završi u Rudaru. Tuga.
Sve ovo sto si ti naveo je zbog lose organizacije kluba. Svugdje se balavci dizu druze pa cak i u MAnU njih Alex furgerson fino spusti na zemlju, ali opet malo ozbiljniji klubovi sacuvaju svoje klince. Kako to? Zato sto nema rastriganja ugovora ko kod nas, ili ugovora na godinu ili pola godina. A ko to u nas u klubu ima muda kao prvo da kaze Demicu da nece igrat? eto reko je zalizani pa ga svak ziv blati. o

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2012, 17:39

NeToBoLa je napisao/la:
Sarajevu se poklonila titula za pedeseti rođendan, Zrinjskom za ''stoti'' pa kontaš da će i Velež za devedeseti nešto dobiti ? E čisto sumnjam. Ni u ovoj ni u onoj državi nismo dobili poklona, sve smo sami stvorili i zaslužili a dosta puta smo pokradeni ali hajde, nema veze. Opet Velež je tu, raja ga voli i to je najbitnije. ;)
Ja bih licno najsretniji bio da vi uzmete kup i igrate u evropi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 feb 2012, 18:13

Concordia Velež 1:0 -> prvo poluvrijeme.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 11 feb 2012, 18:13

velez gubi 1-0 prvo poluvrijeme

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 11 feb 2012, 18:19

izgubili 4-0

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 feb 2012, 18:26

Vita_Novalis je napisao/la:izgubili 4-0
Daj nemoj zezat. Auffff!!!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 feb 2012, 18:32

Vita_Novalis je napisao/la:izgubili 4-0
Ja kako znam sada tek pocelo 2. pol. , ali eto moze biti , ali ipak mislim da je i dalje 0-1 .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 feb 2012, 18:38

Potvrđeno. Zijanili 4:0. Neznam ko je sve igrao, koja postava, šta je bilo, itd.

Valjda ćemo saznat uskoro.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 feb 2012, 18:41

E stvarno , 4:0 izgubiti od predzadnjeg tima iz Rumunije , svasta :oops:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 11 feb 2012, 18:51

Kazu da su se rumuni nalozili kao da je prvenstvena i da je dolazilo do svadja na terenu

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 feb 2012, 18:55

Rodjeni_BRato je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:znas sta ljudi. samo da je malo zdravija situacija u klubu do sad bila mi smo sa onom mladom ekipom mogli puno vise. nego ta ces ti kad plata nema uslovi za trening i rad su mizerni, i plus sto organizacija kluba ubije i ono malo morala u covjeka. Ovako ovi igraci kad izadju van nasih granica imaju za nesto igrat, barem ta neka nada nebili ih neki skaut upratio. :)
Ma neznam jesmo li mogli iskreno da ti kažem.
Istina je da para nema dovoljno ali isto tako je istina da su ti isti momci koje je Velež doveo do hljeba širili razne ljage protiv kluba bile one tačne ili ne bile. A više ovo drugo nego prvo.

Pobjednici se stvaraju iz glave a ne iz noge. Ta mlada generacija upravo fali ispravnu postavku u glavi i dobro ponašanje da bi se napravilo nešto više. Evo samo vidi Demića. Bio najgori protiv Kozare a i par drugih tekmi, dobio klupu, pred kraj polusezone dobije više prilika pa čak i gol pod BBom, a onda slaže Sportskom Direktoru kluba 2 puta i umjesto u Antaliji gdje ga neko sa strane može i vidjeti, on završi u Rudaru. Tuga.
Sve ovo sto si ti naveo je zbog lose organizacije kluba. Svugdje se balavci dizu druze pa cak i u MAnU njih Alex furgerson fino spusti na zemlju, ali opet malo ozbiljniji klubovi sacuvaju svoje klince. Kako to? Zato sto nema rastriganja ugovora ko kod nas, ili ugovora na godinu ili pola godina. A ko to u nas u klubu ima muda kao prvo da kaze Demicu da nece igrat? eto reko je zalizani pa ga svak ziv blati. o
Ugovori su takvi zbog ovi vrhunskih menadžera koji vode naše vrhunske mlade nade.
Ako toliko znate o igračima i njihovom odnosu prema klubu prvo bi trebali
ih pitati ko su im menadžeri imenom i prezimenom pa onda prosurfati malo po internetu ta imena...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 feb 2012, 19:36

@Borg

Eto ti si upoznat pa nas upoznaj sa ugovorima Ivetica,Ostrakovica (obs. odose Dzaba) ... dok se dize prasina oko Demica,Durakovica,Zolja momci normalno odose jer su bili suvisni i nepotrebni a ugovor istekao ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 11 feb 2012, 19:47

Maestro^^ je napisao/la:E stvarno , 4:0 izgubiti od predzadnjeg tima iz Rumunije , svasta :oops:
Fakat se palite na prijateljske :roll: ...pa pobjedio je Velež Tomsk-a, a to ništa ne znači, kao ni ovaj poraz.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 feb 2012, 19:53

ublehas je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:E stvarno , 4:0 izgubiti od predzadnjeg tima iz Rumunije , svasta :oops:
Fakat se palite na prijateljske :roll: ...pa pobjedio je Velež Tomsk-a, a to ništa ne znači, kao ni ovaj poraz.
Djaba , kada vidis rezultat 4-0 , nek' su juniori , opet ne valja :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 11 feb 2012, 19:54

@Borg
neradi se samo o klincima i trenerima bola, nego od vrha kluba pa do dna.Ta ces kad se u nas celnici kluba non stop mjenjaju, daju ostavke pa se opet vracaju. Kad tu nema stabilizacije nemas sta ocekivat ni na terenu. koliko god klub dozvoli ili pospusti treneru ili igracima da oni rade kako hoce...za sve dobro i lose odgovaraju ljudi koji upravljaju klub, a ta ces kad se u nas nekad i nezna ko je glavni kontas?
**** ce trener radit po svom, eno probo je mihajlovic u firentini dovodijo frajer sve neke svoje igrace pa je letio ko fisek.
Tesko je vodit klub koji se non stop bori za svoj opstanak ne samo u premijer ligi nego i u ustaskom uporistu gradu mostaru.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.