Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 feb 2012, 17:08

hanniz je napisao/la: Čekaj čekaj, jesi ti slijep ili šta? Koliko puta se treba ponoviti na ovoj temi da NEMA dokaza da je Suarez rasističi uvrijedio Evru? Jesi li pogledao možda slavlje Adebayora nakon pogodka protiv Arsenala, dok je još igrao u City? Evra je isto uradio, pa čak i gore, u lice protivničkog igrača i naravno neće dobiti kaznu dok je ovaj drugo dobio 5 ili 6 utakmica zabrane, toe' taj FA.
slobodno ignorisi tog lika, bio je on jednom i krenuo trolati u vezi Terrya i Engleske repke

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 11 feb 2012, 17:12

Ako ste bili sigurni u nevinost doticnog postojale su vece institucije od FA-a, zasto se nisu zalili na odluku pa nisu sve institucije pod kako vi kazete fergijevom palicom.

zao mi je sto je suarez svojim glupim ponasanjem doveo do ovakvog tretmana liverpoola a ne sumnjam da je ovo tek pocetak reakcija na ovo odbijanje ruke. lijepo pozdrav

PS. sam je kantona izjavio da je u tom trenutku tako uradio da ga je taj navijac vrijedjao neki drugi dan vjerovatno bi odsutio i samo prosao. suareza nisam vidio da se pokajao naprotiv i danas je pokazao svoje lice
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 feb 2012, 17:15

Losa igra Liverpoola, kreativnost NULA.
Nije sramota izgubiti od Uniteda ali ne prikazati nista je vec druga prica. Igrali su kao pi***. Takvu je i taktiku postavio trener. Lik se ocigledno boji izgubiti. Nenormalno kako se boji a u napadu ima dva igraca kupljena za 60 miliona. Nije ni cudno sto je od 12 utakmica kod kuce samo 4 pobijedio.
Kad vec ne preferiras napadacki fudbal, trebas onda kupiti odbrambene igrace i igrati ovako a ne bacati pare na napadace od kojih nema koristi kad se branis kao pi****.
Giggs i Scholes se sprdali sa sredinom pa i odbranom Liverpoola, a imaju 100 godina.

Bas me je Liverpool iznervirao. Ne pamtim kad me je ovako iznervirao klub za koji ne navijam. Ne daj Boze da sam ja vlasnik ili direktor. Meni bi danas letili svi skauti i trener. Jos na poluvremenu. :mrgreen:

P.S. Suarez je igrao herojski, kao i obicno. Ono za rukovanje je OK. Normalno da se nece rukovati.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 11 feb 2012, 17:21

izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio nece se ponovit, moj stav je jasan nema ovakvim stvarima mjesta u fudbalu bio on igrac uniteda liverpula petog desetog. nazalost postalo nam je normalno nekog nazivta pogrdnim imenima za to se danas dobija cin herojstva.

@quaresma o teriju cemo u avgustu do tad imas mahanje
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 feb 2012, 17:28

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
hanniz je napisao/la: Čekaj čekaj, jesi ti slijep ili šta? Koliko puta se treba ponoviti na ovoj temi da NEMA dokaza da je Suarez rasističi uvrijedio Evru? Jesi li pogledao možda slavlje Adebayora nakon pogodka protiv Arsenala, dok je još igrao u City? Evra je isto uradio, pa čak i gore, u lice protivničkog igrača i naravno neće dobiti kaznu dok je ovaj drugo dobio 5 ili 6 utakmica zabrane, toe' taj FA.
slobodno ignorisi tog lika, bio je on jednom i krenuo trolati u vezi Terrya i Engleske repke
Upravu si.

Meni uopšte nije krivo što smo izgubili od Uniteda, mislim po načinu igre nisu zaslužili ni bod (Liverpool). Krivo mi je kada izgubimo od Stokea ili Fulhama a da u potpunosti nadigramo tu ekipu. Pogodak Suareza na Old Traffordu sam doživio kao i pobjedu. YNWA
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 feb 2012, 17:30

hhahah je li moguce ljudi da nam opet nitko nece odmaci.Izgleda mi kad kiksamo svi ovi borci za to mocno 4. mjesto takodje kiksaju :D
"You'll Never Walk Alone"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2012, 17:32

Svi su oni rasisti. :roll: :lol:

OTNYS_YNWA je napisao/la:
slika

_____

slika
_____

Mario Balotelli @Balos_Brain
going to Old Trafford sporting my new fashion label, its a picture of Luis Suarez with the slogan, 'fuck off back to Uruguay you ugly cunt'.
Scumovski šljam!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 feb 2012, 17:51

treba pozvati Fowlera i Mekmanamana, siguran sam da bi imali vishe golova/asistencija od kerola i downinga :roll:
nema potpisa

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 11 feb 2012, 18:37

Nista,LP ostaje 4 boda udaljena.
YNWA!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 11 feb 2012, 18:39

[youtube][/youtube]

je li ko primjetio da se ferdinand nije htio rukovati sa Suarezom :?:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2012, 18:41

Rio nije zelio nakon sto je vidio Suarezovo odbijanje Evrine ruke. ;)

Samo me nemojte nekako uvuci u prico u ovom dvojcu nakon ovog komentara. Dabogda Suarez do kraja sezone 20 golova zabio i sve mu bilo zaboravljeno. Smoriste vise s Evrom i Suarezom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 11 feb 2012, 18:45

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 feb 2012, 19:02

[youtube][/youtube]

evo iz drugog kuta snimka rukovanja suareza i evre
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 11 feb 2012, 19:12

Eh danas sam razmisljao nesto ( za promjenu :mrgreen: ). Sta mislite jeli Daglish kriv za rezultate ?
Nad nama nebo ima da gori!

vrabac
Kontakt:

Post Postao/la vrabac » 11 feb 2012, 19:16

ma evra je obicni k......,sam je se dokazao,a suarez jedini igra u liverpulu ovi svi totalno losi,mora se dovesti dosta novih igraca nadam se da ce izboriti ligu prvaka zato sto mi je liverpool jako drag klub,ali tesko.....

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 feb 2012, 19:18

Rolex312 je napisao/la:Eh danas sam razmisljao nesto ( za promjenu :mrgreen: ). Sta mislite jeli Daglish kriv za rezultate ?
cuj to razmisljo :o :o :o :o :o
nije on kriv koliko su igraci na terenu nezainteresovani za igru i koliko se malo krecu,a mozda da im dovede nekog ppsihica i na nekakav ih nacin motivise
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 11 feb 2012, 19:23

Poslije odbijanja rukovanja sa Evrom sve je receno od strane Suareza i da je Dalglis pametniji zamijenio bi ga sto prije to bolje a naravno pobrao bi aplauz od cijelog Old Traforda.Liverpool sigurno nije doveo Suareza da prlja ime kluba.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 feb 2012, 19:27

Mario Balotelli.
If I was in Suarez boots and got banned for 8 games for something I didn't do, I wouldn't shake Evra's hand either.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 feb 2012, 19:28

Rolex312 je napisao/la:Eh danas sam razmisljao nesto ( za promjenu :mrgreen: ). Sta mislite jeli Daglish kriv za rezultate ?
ako je on dao zeleno svjetlo i nastojao da dovede za velike pare propale i antitalentovane igrace onda snosi dobar dio krivice, al najbolje je tu ocjenu dati na kraju sezone, jos se neke stvari daju popraviti
nema potpisa

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 19:34

Ono, bolje pričati o Evri i Suarezu negoli o današnjoj partiji Liverpoola. :?
Inače, tekmu sam gledao sa jednim forumašem koji navija za Liverpool. Mislim da smo se zajedno smijali i plakali svaki put kad bismo ugledali Downinga i Hendersona. Hej, Henderson ima 30 metara slobodnog prostora da krene naprije, a on mic po mic "osvaja" prostor i loptu dodaje Gerrardu koji je tada stojao uz aut liniju. :lol: Stvarno nisam toliko gledao Sunderland prošle godine ( :? ), al' ovo što ovaj lik pokazuje prevazilazi klasični kukavičluk. Pa šta je ovo? Katastrofalno s obzirom da se radi o "najtalentovanijem" mladom fudbaleru Engleske. Dobro, možda sam pretjerao. Eto, jednom od najtalentovanijih. :mrgreen: Svejedno.
O'Neal se bunio zbog odlazaka Downinga i Younga, a oni danas izgledaju k'o pioniri. :mrgreen: N'Zogbia je za njih Ronaldo. :mrgreen:
S obzirom na današnje rezultate (Njukaš gubi, Chelsea izgubio), ipak nije svemu kraj. Naravno, puno se toga mora poklopiti, forma svih igrača se mora podići, a Kenny treba posložiti neke stvari.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.