E,jedna molba,moze li mi neko uraditi ovu sliku (ako barata tim stvarima) tako da je smanji (ne bas da bude mala,nego malo manje nego sto jeste) i mozda da se skrati malo slika,da se vide Face Evre i Suareza i dresovi,ne moraju sorcevi i dole trava,treba mi za jedan drugi forum..ammarc je napisao/la:
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
kakve dimenzije hoces da slika bude..to ti je jednostavno uraditi, samo reci dimenzijeNarin je napisao/la:E,jedna molba,moze li mi neko uraditi ovu sliku (ako barata tim stvarima) tako da je smanji (ne bas da bude mala,nego malo manje nego sto jeste) i mozda da se skrati malo slika,da se vide Face Evre i Suareza i dresovi,ne moraju sorcevi i dole trava,treba mi za jedan drugi forum..ammarc je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala kralju,ja sam nesto pokusavao,ali mi mutnija slika ispadne!dzonvejn je napisao/la:

u paintu 10 sec. posla.
Ma ja sam pokusavao ostaviti istu sliku ali samo da je smanjim i onda mi je mutna ispala i sad mi pala na pamet ideja (dok sam pisao) da mi je bolje da se skrati donji dio,pa da slika ostane opet izostrena,ali hvala u svakom slucaju. 

otvoriš sliku u paintu i koristiš onaj alat, ako koristiš windows 7 onda ti je iznad opcije "select", samo obilježiš šta hoćeš izrezati, kopiraš, otvoriš ponovo paint, zalijepiš i spremiš kao novu sliku.
Nista bolji nisu ni na suprotnoj strani.Klasicni da klasicniji ne mogu bit.rz_cile je napisao/la:suarez klasicni seljacic koji nezna osnove kulture i ponasanja.anfield je napisao/la:samo jedno pitanje jeste li primjetili da je Ferdinand odbio da se rukuje sa Suarezom![]()
[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pljujete ga kad je los a kad je dobar kao danas niko nista

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ima nas koji ga hvale već neko vrijeme, kao i danas.Martex je napisao/la:
Pljujete ga kad je los a kad je dobar kao danas niko nista

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
U ovoj hrpi postova na temu Evra vs Suarez to bilo ko' da trazis iglu u plastu sijenaThunderstruck je napisao/la:Ima nas koji ga hvale već neko vrijeme, kao i danas.Martex je napisao/la:
Pljujete ga kad je los a kad je dobar kao danas niko nistaNađi moj post.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- _karabaja_
- Kontakt:
Il mojThunderstruck je napisao/la:Ima nas koji ga hvale već neko vrijeme, kao i danas.Martex je napisao/la:
Pljujete ga kad je los a kad je dobar kao danas niko nistaNađi moj post.

Danas po svemu sudeci nije ni utakmica, a ni igra na terenu bitna, nego neke potpuno druge stvari, koje realno ne bi trebale biti.
I mi bolje da pricamo o iznenadjujuce dobroj formi Evansa, Rafael postaje zvijer od beka, Valencija u staroj formi, ne pocinjemo pricu o glupostima i ne osvrcemo se na njih!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Martex je napisao/la: U ovoj hrpi postova na temu Evra vs Suarez to bilo ko' da trazis iglu u plastu sijena
Postao/la Thunderstruck dana 11 feb 2012, 17:57
Pričajte vi šta hoćete ali ja sam svršio na Evansa. Frajer je nenadyebiv, fakat ne znam šta jede u zadnje vrijeme ali je poludio što se tiče igre. Po meni veću sigurnost u odbrani ulijeva on nego Rio. Ne libi se primiti loptu na vrhu šesnaesterca, pogledati pa onda dodati onome ko je u najboljoj poziciji, iako se protivnički igrač nalazi na dva metra 1-2 od njega, plus smije i krenuti, iznijeti loptu... Jednostavno kapa dolje.
-
- Kontakt:
Mnogi ovdje raspravljaju da li je rijec negro uvredljiva. Vjerovatno je u ljudi u svijetu u zajebanciji koriste cesto. Ali drugo je kad to neko radi da te iznervira.
To vam je kao kod nas. Danas ja i jaran u zajebanciji 10 puta jedan drugom kazemo **** mater i sl. gluposti. Ali drugo bi bilo da se posvadjamo oko necega pa mu ja opsujem mater 7 puta u 2 minuta. Logicno da nije isto. Tako i prica o Suarezu. Da li je Suarez rasista. Sasvim vise nije bitno. Danas je dokazao da je idiot i otklonio sve sumnje u to.
Smokljo smokljavi...
To vam je kao kod nas. Danas ja i jaran u zajebanciji 10 puta jedan drugom kazemo **** mater i sl. gluposti. Ali drugo bi bilo da se posvadjamo oko necega pa mu ja opsujem mater 7 puta u 2 minuta. Logicno da nije isto. Tako i prica o Suarezu. Da li je Suarez rasista. Sasvim vise nije bitno. Danas je dokazao da je idiot i otklonio sve sumnje u to.
Smokljo smokljavi...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Mene je Rafael danas strašno nervirao. Na početku utakmice je samo griješio, koju god bi loptu dobio nešto bi loše uradio - kao da je pod nekim pritiskom bio - kako je susret odmicao tako se i on popravljao. Na kraju najbolji kad je nekoliko puta Carrola nadskočio._karabaja_ je napisao/la: I mi bolje da pricamo o iznenadjujuce dobroj formi Evansa, Rafael postaje zvijer od beka, Valencija u staroj formi, ne pocinjemo pricu o glupostima i ne osvrcemo se na njih!
Što se tiče Valencie, mislim da u zadnja dva mjeseca igra najbolji fudbal u karijeri. Bar ovoj u Unitedu. Ovako dobar i jak nije bio ni u onoj prvoj sezoni na OT-u.
- _karabaja_
- Kontakt:
Vjerovatno mu je trebalo malo vremena da se "opusti".Thunderstruck je napisao/la:Mene je Rafael danas strašno nervirao. Na početku utakmice je samo griješio, koju god bi loptu dobio nešto bi loše uradio - kao da je pod nekim pritiskom bio - kako je susret odmicao tako se i on popravljao. Na kraju najbolji kad je nekoliko puta Carrola nadskočio._karabaja_ je napisao/la: I mi bolje da pricamo o iznenadjujuce dobroj formi Evansa, Rafael postaje zvijer od beka, Valencija u staroj formi, ne pocinjemo pricu o glupostima i ne osvrcemo se na njih!
Što se tiče Valencie, mislim da u zadnja dva mjeseca igra najbolji fudbal u karijeri. Bar ovoj u Unitedu. Ovako dobar i jak nije bio ni u onoj prvoj sezoni na OT-u.
Slazem se za Valenciu, iskreno mene je iznenadio. Nisam ocekivao posle one povrede i onih prvih utakmica po povratku na teren ni da ce biti onaj stari, a on jos i bolji.
I Scholesu kao da je godila pauza i dobio je neki dodatni motiv, puno bolji nego zadnju sezonu kada je uglavnom bio rezerva a sada jedan od glavnih igraca.
A kako komentarises igru naseg miljenika Carricka u ovoj sezoni

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Karic je lagano mogao na tusiranje._karabaja_ je napisao/la:Vjerovatno mu je trebalo malo vremena da se "opusti".Thunderstruck je napisao/la:Mene je Rafael danas strašno nervirao. Na početku utakmice je samo griješio, koju god bi loptu dobio nešto bi loše uradio - kao da je pod nekim pritiskom bio - kako je susret odmicao tako se i on popravljao. Na kraju najbolji kad je nekoliko puta Carrola nadskočio._karabaja_ je napisao/la: I mi bolje da pricamo o iznenadjujuce dobroj formi Evansa, Rafael postaje zvijer od beka, Valencija u staroj formi, ne pocinjemo pricu o glupostima i ne osvrcemo se na njih!
Slazem se za Valenciu, iskreno mene je iznenadio. Nisam ocekivao posle one povrede i onih prvih utakmica po povratku na teren ni da ce biti onaj stari, a on jos i bolji.
I Scholesu kao da je godila pauza i dobio je neki dodatni motiv, puno bolji nego zadnju sezonu kada je uglavnom bio rezerva a sada jedan od glavnih igraca.
A kako komentarises igru naseg miljenika Carricka u ovoj sezoni?
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
@VELA
Gdje ces nam Rolls-Roycea napolje?
Bez njega ionako nemRemo maknut`.
Malo ozbiljnije.
Dobio je zuti, ne znam stvarno za sta trazis crveni sada?
Gdje ces nam Rolls-Roycea napolje?

Malo ozbiljnije.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ne trazim nego ima sudija koji daju crveni za ono, sjecas se Rodwela kad je faulirao Suareza.Rooney88 je napisao/la:@VELA
Gdje ces nam Rolls-Roycea napolje?Bez njega ionako nemRemo maknut`.
![]()
Malo ozbiljnije.
Zivo me zanima sta ce pacijent napisati.

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Pa zar nije Rodwelu ponisten crveni kasnije, ustanovilo se kao sudijska greska?VELA je napisao/la:Ne trazim nego ima sudija koji daju crveni za ono, sjecas se Rodwela kad je faulirao Suareza.Rooney88 je napisao/la:@VELA
Gdje ces nam Rolls-Roycea napolje?Bez njega ionako nemRemo maknut`.
![]()
Malo ozbiljnije.
Zivo me zanima sta ce pacijent napisati.
Mah pacijent k`o pacijent, voli covjek United i to je to.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.