SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Edin TM87
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Edin TM87 » 11 feb 2012, 23:50

eto, zabijte ga u 90' **** seviljska, ispali dabogda!!!!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 feb 2012, 23:56

@legenda reala

Spremi tu ekipu za slijedeće kolo, jer dolazi vam u goste ekipa koja je gladna uspjeha i želimo osvetu za prošlo-sezonski poraz u kupu, a ovo naše pojačanje iz Banovića želi da ti pokaže par fazona :mrgreen: :D.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 12 feb 2012, 00:14

Ima li ovih mojih igdje? Da nisu banovani?

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 feb 2012, 00:30

Situacija u 1. ligi se totalno okrenula. Prošlosezonski prvaci i viceprvaci će vodit (tešku) borbu za opstanak izgleda. :? Ovo mi nešto k'o domaće kolo, a Jedinstvo je, naravno, uvijek na pogrešnoj strani kad se dešavaju ta kola domaćih ili gostiju. :x :evil:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 12 feb 2012, 00:31

I evo ga prvjenac za Stolac H. :D

Na isti dan kad i Vedo :mrgreen: Nova pobjeda,dokaz ko je najbolji u 3 ligi ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 feb 2012, 00:36

Edin TM87 je napisao/la:eto, zabijte ga u 90' **** seviljska, ispali dabogda!!!!!
Nevjerovatno koliko smo pehova imali ovo kolo, realno trebali smo uništit slabašne Garaže ali oni su iskoristili one svoje prigode, a mi nismo. Svaka čast na pobjedi iako je više sretna nego spretna...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 feb 2012, 01:03

Još jedna rutinska pobjeda Jointasa 8-) ... Monolog aka Adebayor :mrgreen: danas tri asistencije,Miky ponovo odigrao kapitenski...titula je neminovnost 8-) :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 12 feb 2012, 01:41

Senaid L.F.C je napisao/la: za mene je remi bresta i dijona bio neminovnost i bilo je samo pitanje vremena kad cemo ga zabiti za 1:1 a sad ti znas da bi stolcu najbolje sjeo remi vas i garaza ali vas poraz bi bio bolji za nas radi psihicke prednosti
Mi bi trebali pogodit Betisa, Betis uvijek igra otvorene tekme, gdje bude 1,2,3 gola, a mi imamo upravo to, moze svako dobit, al' i oni imaju sanse da pogodi Kaljari, oni uvijek kuci zabiju 1,2 gola, bit' ce guravo...[/quote]
ja betis igro 2:0 pa se sad nadam cudu i ako mi to udje posticu cu hat trick btw ja i ti se svadjamo a prva 2 mjesta vode u 2 ligi tako da mislim da se u sljedecoj sezoni vidimo u 2 ligi a ako ti bude trebala pomoc pri namjestanju tekme javi mi se na pp znas moj nick[/quote]
auu kako je ocepilo na kraju , svi po gol na kraju 4-1 ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 feb 2012, 02:00

Loš dan za Spamm,u porazu od Ljute Krajine jedino vrijedno pomene je odličan nastup našeg kapitena Amke uz dva postignuta gola,nažalost to je bilo dovoljno samo za častan poraz,.

Još uvijek čekam prvijenac za Spamm :lol:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 feb 2012, 08:43

elninho_resTO je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: za mene je remi bresta i dijona bio neminovnost i bilo je samo pitanje vremena kad cemo ga zabiti za 1:1 a sad ti znas da bi stolcu najbolje sjeo remi vas i garaza ali vas poraz bi bio bolji za nas radi psihicke prednosti
Mi bi trebali pogodit Betisa, Betis uvijek igra otvorene tekme, gdje bude 1,2,3 gola, a mi imamo upravo to, moze svako dobit, al' i oni imaju sanse da pogodi Kaljari, oni uvijek kuci zabiju 1,2 gola, bit' ce guravo...
ja betis igro 2:0 pa se sad nadam cudu i ako mi to udje posticu cu hat trick btw ja i ti se svadjamo a prva 2 mjesta vode u 2 ligi tako da mislim da se u sljedecoj sezoni vidimo u 2 ligi a ako ti bude trebala pomoc pri namjestanju tekme javi mi se na pp znas moj nick[/quote]
auu kako je ocepilo na kraju , svi po gol na kraju 4-1 ;)[/quote]
ma jes al smo imali i srece dosta ti sa milanom a ja sa brestom te mali amel sa betisom :lol: :lol: :lol: :lol: to se je sve moglo promasiti lako al smo dobili i sad sa 14b i bez poraza vodimo

@edo sljedece kolo mi igramo protiv garaza moras mi reci kako cemo ih dobiti a nakon toga ide derbi 3 lige vi proti nas
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 feb 2012, 10:59

Senaid L.F.C je napisao/la:@edo sljedece kolo mi igramo protiv garaza moras mi reci kako cemo ih dobiti a nakon toga ide derbi 3 lige vi proti nas
Ma sretni ste vi, vjerovatno ce im igrat igrac manje (neko ce zaboravit tipovat :mrgreen: ), nadam se remiju, il' da dobiju Garaze zbog psihe :lol: Mi igramo s Vukovima, tezak raspored, pali smo na 4. mjesto, valja se sad vadit...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 feb 2012, 12:05

Edin TM87 je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:@edo sljedece kolo mi igramo protiv garaza moras mi reci kako cemo ih dobiti a nakon toga ide derbi 3 lige vi proti nas
Ma sretni ste vi, vjerovatno ce im igrat igrac manje (neko ce zaboravit tipovat :mrgreen: ), nadam se remiju, il' da dobiju Garaze zbog psihe :lol: Mi igramo s Vukovima, tezak raspored, pali smo na 4. mjesto, valja se sad vadit...
da im hoce igrat igrac manje al poraz mozes odmah sebi izbiti iz glave jer mi ove sezone ne znamo sto znaci poraz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a vi idete na Vukove bit ce vam tesko mi smo protiv njih odigrali nerijeseno.Bilo bi ti bolje da mi dobijemo Garaze da se vratite na to 2-3 mjesto a nas da pustite da se prosecemo 3 ligom.(sazno sam kako si doso na mjesto kapitena Uniteda kroz onu aferu nekakvu :lol: :lol: :lol: :lol: cak mislim da si ti bio indirektno umijesan u nju)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 feb 2012, 12:37

juventus 0244 je napisao/la:@legenda reala

Spremi tu ekipu za slijedeće kolo, jer dolazi vam u goste ekipa koja je gladna uspjeha i želimo osvetu za prošlo-sezonski poraz u kupu, a ovo naše pojačanje iz Banovića želi da ti pokaže par fazona :mrgreen: :D.
Ekipa je spremna !!!!Još uvijek smo bez poraza ;)
Samir do sada zabio 7 golova u ovom susretu malo odmorio ;) u sljedećem se vraća sigurno.
Raul je imao lakšu prehladu pa nije mogao dati maximum,ali se protiv vas vraća potpuno spreman .
A znaš da ja tek od 5-tog kola počinjem zabijati,u 6-tom sam odmah zabio dva komada,ne bi me iznenadilo da protiv vas i tri zabijem :P
Parovi su teški,Engleza neće biti u ponudi ovo kolo (FA CUP) ,ostaju Njemci ,Francuzi,Španci i 1 Talijan ,a sve su teški parovi,pa vidjećemo šta ćeš odraditi kad budeš postavljao .
Da ti nešto kažem ,kad postavljaš Talijane i Francuze postavljaj ove timove što imaju bolje stadione ;)
Zbog ovih vremenskih nepogoda ;)

Do sada smo uvijek bili na pogrešnoj strani i izvlačili pozitivne rezultate ,ovo kolo se nadam jednom domaćinskom kolu i bodovima za nas ;)

A zakuhalo se u ovoj cvajti opasno :

Čekićari 11
Fanaticosi 11
Dragonsi 10
Bilderi 10
Gromovi 9
Pivopije 8
...

Dobro stojimo ,nama je i dalje cilj opstanak ,a pošto mi sjajjno igramo drugi dio sezone ,on ne bi trebao doći u pitanje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 feb 2012, 13:18

Zdena04 je napisao/la:Ima li ovih mojih igdje? Da nisu banovani?
Ja nisam ali sam zaboravio da tipujem prvi put nakon 30-tak utakmica. :(

Žao mi je i ovim putem se izvinjavam suigračima jer smo imali dobru šansu da pobjedimo i uključimo se u borbu za titulu ali tipovao sam u kupu i zaboravih na ligu.
FK Pjetlovi

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 12 feb 2012, 13:28

FC Premier-La Vecchia Signora 3:1
nova 3 boda, svaka cast suigracima, oba gola konkurisu za gol kola :)
i kapitenu ovo je prvi put od kad igramo zajedno da smo svi u timu zabili bar po jedan gol :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 feb 2012, 14:02

Izvukli smo bod na kraju zahvaljujući golovima @Steviea i moje malenkosti. :mrgreen: Ponovo je bilo domaćinsko kolo, a, kao i obično (svaki put), mi smo na krivoj strani. Ipak, ponov(n)o smo se izvukli i, teškim mukama i velikim naporom, te određenim koeficijentom sreće ( :mrgreen: ), osvojili zaslužen bod. Slažem se s @legendom po pitanju odabira utakmica, pa tako bi' volio da niti jedna ne bude odgođena, kao i da ne budu bogtepita kakvi rezultati na kraju. :D Upravo zato treba(te) birati parove za koje je mala vjerovatnoća da će se odgoditi i gdje stadioni imaju bolje uslove za odigravanje utakmica.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 feb 2012, 14:59

legenda reala je napisao/la: A zakuhalo se u ovoj cvajti opasno :

Čekićari 11
Fanaticosi 11
Dragonsi 10
Bilderi 10
Gromovi 9
Pivopije 8
...

Dobro stojimo ,nama je i dalje cilj opstanak ,a pošto mi sjajjno igramo drugi dio sezone ,on ne bi trebao doći u pitanje ;)
Zamjeni Fanaticose i Čekičare :) Gol razlika je isto bitna, a ne mogu nešto da njih gledam na vrhu :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 feb 2012, 15:02

Bosco je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:eto, zabijte ga u 90' **** seviljska, ispali dabogda!!!!!
Nevjerovatno koliko smo pehova imali ovo kolo, realno trebali smo uništit slabašne Garaže ali oni su iskoristili one svoje prigode, a mi nismo. Svaka čast na pobjedi iako je više sretna nego spretna...

Slabasne,il' ne,ipak imamo vise bodova nego vi :lol: :lol:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 feb 2012, 17:20

Gool kola.

6.kolo: bavarian_bk (FC Premier)-Bolton-Wigan 1-2 GOOL

Cestitam.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 12 feb 2012, 19:43

reds je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Ima li ovih mojih igdje? Da nisu banovani?
Ja nisam ali sam zaboravio da tipujem prvi put nakon 30-tak utakmica. :(

Žao mi je i ovim putem se izvinjavam suigračima jer smo imali dobru šansu da pobjedimo i uključimo se u borbu za titulu ali tipovao sam u kupu i zaboravih na ligu.
A ja sam ponovo zaboravio. Stalno kažem sebi 'neka sutra ću' i na kraju zaboravim. :twisted:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.