Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2012, 04:51

alan_kardec je napisao/la:udri po jovanu... :mrgreen:
prevod - udri po alkoholu :mrgreen: Sad je Lukas na redu 8-)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 feb 2012, 04:58

[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2012, 04:59

[youtube][/youtube]hej kad bi znala , samo kad bi znala... LAŽU LAŽU LAŽU DA VREME LECI SVE !

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 12 feb 2012, 11:22

frajera, šest sati ujutro :o
al ziku mu potpisa :lol: lezi paćeniče.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 12 feb 2012, 11:25

alacious je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sin mi od profe matisa...dobre rime baca majke mi ;) 8-)
DObar je lik, nema sta!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 feb 2012, 12:38

sonik24 je napisao/la:frajera, šest sati ujutro :o
al ziku mu potpisa :lol: lezi paćeniče.
:mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2012, 17:15

Sta je to i Skenderija najebala pod naletom snega. :roll: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 feb 2012, 17:21

Devil je napisao/la:Sta je to i Skenderija najebala pod naletom snega. :roll: :cry:
slika

:roll:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2012, 17:27

Au u pm jest mi zao dvorane... cijeli krov propao.. valjda niko nije povrijedjen i valjda ce se ovo sanirat brzo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2012, 17:28

Strasno,a jel' ovo mala ili velika ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 12 feb 2012, 17:30

Devil je napisao/la:Strasno,a jel' ovo mala ili velika ? :?
Nijedna.U pitanju je ledena dvorana.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 feb 2012, 17:31

Na svu sreću niko nije povrijeđen. A teško će se ubrzo sanirati nastala šteta, jer je velika materijalna šteta tako da će trebati vremena da se ovo popravi. Kakva sreća što nikoga nije bilo u dvorani, mogla je tako biti puna i eto belaja.

@Devil

Ovo je Ledena dvorana.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 feb 2012, 17:33

Valjda sad uvedu grijanje u ledenu :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2012, 17:37

Jbt ja sam sinoc bio ispred ledene...inace radim dole blizu,a sinoc sam nesto zujio tuda i bas se nesto zadrzao ispred ledene,uf
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 feb 2012, 17:42

Šteta,trebaće vremena da se ovo renovira,to se prije svega odnosi na novac.Eh kakve sam tu sportske trenutke provodio. :cry:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2012, 17:47

http://www.muskiportal.com/dok-vi-cvili ... -od-gladi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Realno...jedna osoba umre cvili pola svijeta... dok tamo u Africi i gdje sve ne umiru milioni ljudi niko o tome niko ni rijec

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 feb 2012, 18:14

nime_tm87 je napisao/la:http://www.muskiportal.com/dok-vi-cvili ... -od-gladi/

Realno...jedna osoba umre cvili pola svijeta... dok tamo u Africi i gdje sve ne umiru milioni ljudi niko o tome niko ni rijec

+1
Tačno tako, svi sad nešto plaču, žale je, a ona se godinama drogirala, ubijala se alkoholom i bolio je lakat i za balkan i za afriku. čitam sad da joj je i sedamnaestogodišnja ćerka bila na odvikavanju od narkotika. :shock:
šteta za onakav glas.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 feb 2012, 18:21

Zdravo svima,

Ima li ovdje ljubitelja životinja? Možda mi neko može pomoći. Naime, prije jedno pola godine sam uzeo jednog papagaja na pijaci, i to povećeg Bogami. Rekli su mi kao - "Ova vrsta ne raste više", ali za pola godine izrast'o u nekakvu kokošku, da te Bog sačuva.

I sad, prvo ja nemam mjesta u stanu za takvu golemu životinju, ima raspon krila gotovo od zida do zida, ko kondor ba! I ništa, onda sam ga vezao za tu šipku na kojoj stoji, nema više letenja, sve mi porazbija po kući.

A drugo, reko' sad ću da ga naučim da priča nešto, bar nekakve koristi od tog kretena. Ali ovaj valjda iz protesta samo šuti, povremeno krešti da ti se zamrzne krv u žilama.

E sad, pošto nisam takav da tučem papagaja, ja htio da simuliram da vidi šta će mu se desiti ukoliko ne počne da priča, pa sam kupio plišanog papagaja - igračku, i izudarao ga tu pred njim. I od tada ovaj moj prestao da krešti. Sad' samo šuti, jede, tovi se, ne smijem ni da mu priđem kakav monstrum je postao. Šta sad sa njim da radim?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 feb 2012, 18:36

alan_kardec je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:http://www.muskiportal.com/dok-vi-cvili ... -od-gladi/

+1
Tačno tako, svi sad nešto plaču, žale je, a ona se godinama drogirala, ubijala se alkoholom i bolio je lakat i za balkan i za afriku. čitam sad da joj je i sedamnaestogodišnja ćerka bila na odvikavanju od narkotika. :shock:
šteta za onakav glas.
meni nije nikog zao... ni nje sto je umrla ni nas na balkanu ni ovih u africi jer za sve smo sami krivi...
braco je napisao/la:Šteta,trebaće vremena da se ovo renovira,to se prije svega odnosi na novac.Eh kakve sam tu sportske trenutke provodio. :cry:
ma nije tolika steta... da se ovo nije desilo nikad se ne bi otjerali lopovi iz skenderije i nikad ne bi bila renovirana ovako ce se sad skrenuti paznja javnosti pa ce sve to fino da bude na kraju...
You are someone else I am still right here

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 12 feb 2012, 20:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zdravo svima,

Ima li ovdje ljubitelja životinja? Možda mi neko može pomoći. Naime, prije jedno pola godine sam uzeo jednog papagaja na pijaci, i to povećeg Bogami. Rekli su mi kao - "Ova vrsta ne raste više", ali za pola godine izrast'o u nekakvu kokošku, da te Bog sačuva.

I sad, prvo ja nemam mjesta u stanu za takvu golemu životinju, ima raspon krila gotovo od zida do zida, ko kondor ba! I ništa, onda sam ga vezao za tu šipku na kojoj stoji, nema više letenja, sve mi porazbija po kući.

A drugo, reko' sad ću da ga naučim da priča nešto, bar nekakve koristi od tog kretena. Ali ovaj valjda iz protesta samo šuti, povremeno krešti da ti se zamrzne krv u žilama.

E sad, pošto nisam takav da tučem papagaja, ja htio da simuliram da vidi šta će mu se desiti ukoliko ne počne da priča, pa sam kupio plišanog papagaja - igračku, i izudarao ga tu pred njim. I od tada ovaj moj prestao da krešti. Sad' samo šuti, jede, tovi se, ne smijem ni da mu priđem kakav monstrum je postao. Šta sad sa njim da radim?
Ajd ba fino se ponasaj prema njemu ako je onaj veliki aleksandar onda prodaj to u zoo jer ja to u kuci ne bi drzao,trenutno imam 2 papige srednje velicine ne one tigirce nego duplo vece bogami se fino ponasaju i pitomi su..

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.