Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Trigger » 29 avg 2009, 01:31

AVAZ - 26.08.2009. je napisao/la:BLAŽEVIĆ: PARA VRTI GDJE BURGIJA NEĆE
Da li će naši protivnici primorati Ermence da zapnu 5. septembra. Zašto ne igra Nadarević...

Ništa se ne prepušta slučaju
...Nogomet je odavno postao biznis u kojem se ništa ne prepušta slučaju. Pogotovo kada se radi o odlasku na najveću nogometnu smotru, što nacionalnim asocijacijama donosi profit od desetak i više miliona eura....
...Selektor Miroslav Blažević kaže da ne sumnja kako su Turci spremni učiniti sve da destabiliziraju našu selekciju, ali...

BOLIĆ: Oni će pokušati sve
Bolić je uvjeren da će Turci učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi nam otežali put do baraža.
- Oni će pokušati sve i sigurno će im ponuditi premije da zapnu svim silama. O tome se ne govori javno, ali to će biti. Oni čekaju naš kiks protiv Ermenije ili Estonije. Svjesni su da ih čeka teška utakmica u Zenici.

Ovo su dijelovi teksta iz Avaza - Ima li ovo, možda, kakve veze sa 'navodnim' virusom H1N1 kod Emira Spahića?
Jer, ako 'testovi', ostanu "na snazi" onda FIFA neće dozvoliti da Spaha igra ma koliko on bio spreman i zdrav....
„Igre“ su počele.... :shock:
Savez! PROBUDITE SE I POKRENITE SE, VIŠE :!: :mrgreen:
Bosno moja poharana....

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 29 avg 2009, 02:20

spahaa je igrac koji znaci mnogo nasoj repki i ako on ne bubde igrao bice puno, puno tezee igrat dobro sa armenijom al sa turskom sigurno.....ja se nadam da nije ozbiljno i da ce spahaa zaigrat!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 avg 2009, 08:40

neOX je napisao/la:spahaa je igrac koji znaci mnogo nasoj repki i ako on ne bubde igrao bice puno, puno tezee igrat dobro sa armenijom al sa turskom sigurno.....ja se nadam da nije ozbiljno i da ce spahaa zaigrat!!!
ma ima da spaha zaigra...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 avg 2009, 08:47

Dr. Raimondi je dodao i to kako je klub, zbog našeg reprezentativca, testirao i ostale igrače Montpelliera na virus H1N1, ali su nalazibili negativni.

Spahić se trenutno nalazi kod kuće i osjeća se dobro, saopšteno je na web stranici francuskog kluba...

Igrač je bio u kontaktu sa suigračima do 26. avgusta i stoga je moguće da su neki igrači kontaminirani. Ipak, testiranje provedeno na njima je negativno, ali ćemo morati sačekati još nekoliko dana da vidimo hoće li se neko požaliti na simptome slične virusu H1N1, kazali su iz Montpelliera.

Prema posljednjim informacijama do kojih smo došli posredstvom francuskih kolega, Spahić nema klasične simptome svinjske gripe, ali u krvi ima virus H1N1. To bi u prevodu moglo značiti da njegov organizam neće biti toliko iscrpljen, tako da nema straha hoće li moći biti u kadru pred nastupajuće kvalifikacione duele protiv Armenije u Erevanu (5.septembar) i Turske u Zenici (9.septembar).

Inače, kapiten bh. selekcije od srijede se nalazi u kućnoj izolaciji, gdje će ostati do nedjelje, a ukoliko testiranje koje će biti ponovljeno u subotu pokaže da je Spahić blizu oporavka, naš internacionalac će se pojaviti na okupljanju reprezentativaca BiH i, nadajmo se, predvoditi naš tim u nadolazeća dva susreta, koja bi mogla biti i presudna za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku

ma evo ljudi molimo dana s dragog boga da sve bude ok.pa da nas spaha dode u ponedjeljak na okupljanje.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 29 avg 2009, 09:35

Ma ja ko da gledam BP dupke puno atmosfera LUDLO i svi skandiraju "Emire majstore" :D :D :D
Bar se tako nadam.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 29 avg 2009, 11:50

Eto vidjecete veceras kad Altintop slomi ĐŽeku ili bar pokuša.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 29 avg 2009, 11:53

mahalas je napisao/la:Eto vidjecete veceras kad Altintop slomi ĐŽeku ili bar pokuša.........
ne nasicaj čovječe....Džeko je čvrst momak i nije ga baš lako polomiti.....uvjek mi naumpadne Wolfsburg Milan i kako se Gattuso onako sav uspuhan odbija od njega :D :D :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 29 avg 2009, 12:00

dolazi Spahić na okupljanje, i ne treba baksuzirati više :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 avg 2009, 12:14

emir je ljudina i patriota

e da su nasi politicari ovakvi

gdje bi nam kraj bio
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2009, 12:17

sve to stoji sto ste rekli za Spahica ali........ neka ne dolazi ako nije 100% izlijecen, da nam ne zarazi cijelu ekipu ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 avg 2009, 12:18

Emir je legenda i on bi za BiH igrao bez noge. Mali čovjek velikog srca, Emire legendo, očekujemo te u ponedjeljak.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

benjo
Kontakt:

Post Postao/la benjo » 29 avg 2009, 13:46

Analic je napisao/la:Ovako i treba širiti da ima svinjsku gripu. Držati ga u karantinu do tekme. I onda ga pustiti da stoji u šesnestercu. Svi će bježati od njega od napada Armenije i Turske.
kume imas smisla za humor bolji si od nadrealista zajedno svaka cast
:D :D :D :D

anes78
Kontakt:

Post Postao/la anes78 » 29 avg 2009, 15:31

treba ga sad poslat malo da vidi sta rade armenci i turci nebil se i od njih neko zarazio

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 29 avg 2009, 19:04

apsolutni kralj emir spahic bas me obradovala vijest da ce doci na okupljanje :D i abd da uzmemo 6 bodova i lagano u baraz

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 29 avg 2009, 19:17

Ne daj se legendo!!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

sioux-lukavac
Kontakt:

Post Postao/la sioux-lukavac » 30 avg 2009, 02:45

neprikosnoveni gospodar odbrane,maestro Emir Spahic..bas sam sretan sto je dobar i spreman za pretstojece utakmice..bilo bi tesko bez njega ali sad je vec druga prica..kad je Spaha ustopa ,osjecam se sigurno kao da je lopta kod nas na tribinama...apsolutni vodja nase reprezentacije...svaka cast maestro i da ti Bog podari snagu i zdravlje. SIOUX-LUKAVAC-AFGANISTAN

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 avg 2009, 03:02

Analic je napisao/la:Ovako i treba širiti da ima svinjsku gripu. Držati ga u karantinu do tekme. I onda ga pustiti da stoji u šesnestercu. Svi će bježati od njega od napada Armenije i Turske.
Sa http://sport.****.at/diskusije/in ... 34&st=1060
ognjen je napisao/la: Ma nema veze bolan, neka ga stave u karentinu do utakmice sa Turksom.

Cim istrci na teren, niti jedan Turcin nece smijeti da mu priđe. 2-0 za nas, garant. :mrgreen: :mrgreen:

:evil: :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 avg 2009, 03:05

Inace mislim da nebi trebao igrati protiv Armenije... Ako igramo Jahic-Nadarevic-Pandza nazad protiv Armenije, to ce biti sasvim dosta. Trebamo ga zadrzati za Tursku.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 30 avg 2009, 12:20

sioux-lukavac je napisao/la:neprikosnoveni gospodar odbrane,maestro Emir Spahic..bas sam sretan sto je dobar i spreman za pretstojece utakmice..bilo bi tesko bez njega ali sad je vec druga prica..kad je Spaha ustopa ,osjecam se sigurno kao da je lopta kod nas na tribinama...apsolutni vodja nase reprezentacije...svaka cast maestro i da ti Bog podari snagu i zdravlje. SIOUX-LUKAVAC-AFGANISTAN
Potpis,SPAHA JE VRH...Prensi pozdrave momcima iz Srebrenika tamo ....

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 30 avg 2009, 13:05

Pirke je napisao/la:Inace mislim da nebi trebao igrati protiv Armenije... Ako igramo Jahic-Nadarevic-Pandza nazad protiv Armenije, to ce biti sasvim dosta. Trebamo ga zadrzati za Tursku.
labava ti ta odbrana.... :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.