Ko je sljedeći?Profesor je napisao/la:
slucajnost ??

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ko je sljedeći?Profesor je napisao/la:
slucajnost ??
Ne mogu da vjerujem,sta mislite ko je sljedeci? Justin Bieber haha?Profesor je napisao/la:
slucajnost ??
Mikel Arteta's 80.8 pass per game average in context: he's 4th behind Xavi (105.7), Alonso (83.5) and Pirlo (81.2).
Laurent Koscielny excellent again: 87 passes, 97% completion, 100% long ball accuracy, 3 tackles and 2 interceptions.
pitajmo vidovitu DžemiluNarin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,sta mislite ko je sljedeci? Justin Bieber haha?
i ja sam se bas pitao sto ga zovu ramboBosco je napisao/la:Počinje opravdavat nadimak "Rambo".
Nije ja sam gledao raspored Arsenala i ove tekme, sve je dao golove u prvih 15 dana mjesecaarmin arsenalovac je napisao/la:1 je zabio u drugoj polovini 19.ogvedofeelgood je napisao/la:Inače, sve golove je dao u prvoj polovini mjeseca, pa bi ja savjetovao Wengeru da on ne igra do 15. u svakom mjesecu![]()
Jeste vs marslile away 19.octobar !vedofeelgood je napisao/la: Nije ja sam gledao raspored Arsenala i ove tekme, sve je dao golove u prvih 15 dana mjeseca
Profesor je napisao/la:
slucajnost ??
Eh izvini, jeste upravu si, ja sam gledao ovo sto smo igrali 1. u mjesecu sa njimaarmin arsenalovac je napisao/la:Jeste vs marslile away 19.octobar !vedofeelgood je napisao/la: Nije ja sam gledao raspored Arsenala i ove tekme, sve je dao golove u prvih 15 dana mjeseca
i Lukaku je u Anderlechtu sa 16 godina davao golove,i jeo stopere,dok u Engleskoj meda ne moze(mada je on i dalje mlad 18-19 god.ima nade...vedofeelgood je napisao/la:Evo gledam ovog našeg, valjda budućeg igrača, Suareza iz Anderlechta. Stil igre mu je strašan, ne mogu da vjerujem kako je prodoran, ako je sve to istina u vezi predugovor koji je navodno potpisao, onda smatram da Wenger pocinje da radi prave stvari za ovu ekipu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.