Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
auuuu Delic digao na noge publiku
40:40
Sad' Amereeeee
Sad' Amereeeee
Ma ovaj Amer ima tolike oscilacije, to je nevjerovatno... Ima dobre predispozicije, ali ga je za vece domete sigurno limitirala psihicka stabilnost...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Je li 3-3 to?Javljajte rezultat,link mi ne radi.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Cim ga vidis,ovako i da ne znas kako igra i cime se bavi,nekako mi mlako izgleda.Mozda je preostro da kazem bez mu.a..._dreamer_ je napisao/la:Ma ovaj Amer ima tolike oscilacije, to je nevjerovatno... Ima dobre predispozicije, ali ga je za vece domete sigurno limitirala psihicka stabilnost...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
4:3 za Delica, Turko servira
Evo sad cist poen fula za 15:15, cist
Evo sad cist poen fula za 15:15, cist
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 12 feb 2012, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
I ne zaslužuje da pobjedi kad ovoliko griješi
Koliko je samo zicera izbacio van terena
4:3
Ima li taibreik u petom
u Davis Cupu ??
E gledaj šta sad profuli ,ma goni ga u đavola ,samo mi živce povlači bezveze

Koliko je samo zicera izbacio van terena
Ima li taibreik u petom
E gledaj šta sad profuli ,ma goni ga u đavola ,samo mi živce povlači bezveze
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 feb 2012, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
samo cu reći : Tomislav Brkić 
Nema tei-break u petom.
Fish i Stas u petak nisu igrali, dobio Fish 9-7 peti set, tako da nema ni ovdje, igraj dok ne krepaslegenda reala je napisao/la:I ne zaslužuje da pobjedi kad ovoliko griješi![]()
Koliko je samo zicera izbacio van terena![]()
Ima li taibreik u petomu Davis Cupu ??
-
MartinCeceras
- Kontakt:
pa citaju nas forum sigurno
-
Pasodzigera
- Kontakt:
De ljudi malo smirite dozivljaje.Ako ne pratite tenis,nemojte bezze pisati neke stvari.Ilhan nije nikakav levat,nego igrac koji je mnogo bolje plasiraniji od Delica. Problem je taj sto se moramo uvijek oslanjati na Delica,ne moze ni on sve sam. Mirza nece,Dodiga otjerali itd. itd.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Jak je ko stijena, ima fantastican servis, ali to je jedino na njemu da kazes da je za prvih 100. Steta, mogao bi biti odlican igrac da je radio prije svega na psihickoj bazi, jer bi samim time i broj nerezonskih udaraca bio daleko manji.
Ako vas interesuje sto spominju Federera, spominju da dosta Delic podsjeca na Federera, mislim na tehniku... Naravno, drugo je to sto je Federer klasa...
Ako vas interesuje sto spominju Federera, spominju da dosta Delic podsjeca na Federera, mislim na tehniku... Naravno, drugo je to sto je Federer klasa...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 12 feb 2012, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
-
MartinCeceras
- Kontakt:
Niko ne govori o Ilhanu kao losem teniseru nego o Ameru covjek jednostavnno kad treba laganu loptu izbaci vani,,,Pasodzigera je napisao/la:De ljudi malo smirite dozivljaje.Ako ne pratite tenis,nemojte bezze pisati neke stvari.Ilhan nije nikakav levat,nego igrac koji je mnogo bolje plasiraniji od Delica. Problem je taj sto se moramo uvijek oslanjati na Delica,ne moze ni on sve sam. Mirza nece,Dodiga otjerali itd. itd.
-
MartinCeceras
- Kontakt:
Boze sacuvaj od te propastixinxee je napisao/la:samo cu reći : Tomislav Brkić
Hoce li Dela dobiti ako pobijedi sta poena za ATP ljestvicu?
Zna li iko uz komentar napisati i rezultat,nemamo drugih izvora,pišite.
Lagan gem sa novim loptama za 6:5
Martin-e stvarno malo smiri dozivljaje,zasto ti nisi bolji od Brkica i zasto ne igras tamo?! Sto ne mogu ovih seraca sto nisu reketa u zivotu u ruke uzeli,a mogu srati..
ZELJEZNICAR 1921!
- legenda reala
- Kontakt:
6:5 Ilhan servira za opstanak u mečumanijakdv je napisao/la:Zna li iko uz komentar napisati i rezultat,nemamo drugih izvora,pišite.
6:6
0:30 problemi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 feb 2012, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.