Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football ima ovdje sveŽeljoman je napisao/la:ima li link za hoff i za wolf
anes78 je napisao/la:http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football ima ovdje sveŽeljoman je napisao/la:ima li link za hoff i za wolf
nema od hoffenheima streaming! a *ebemu halvu kako uvjek nema streaming od hoffa ccc
hoce za bayern-vukovi evo imas ovdeŽeljoman je napisao/la:nema nigdje u pm valjda ce biti za bayern
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=47013&part=sports
Problem Hoffenheima je da ja mislim nijedna TV ne prenosi tu tekmu, jer na rojadirecta.com uvijek bude spisak TV kuca , a sada nema nijedne, tako da ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Katastrofalna igra Hoffenheima za sada, već 4-5 prilika za Hannover a ništa za Hoffenhaim, osim jednog Sejinog slobodnjaka koji je bio blag udarac.
Napokon gol: Hoff vodi iz jedine prilike, Eduardo

Zadnja izmjena: NoName, dana/u 29 avg 2009, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
gdje to gledas ??NoName je napisao/la:Katastrofalna igra Hoffenheima za sada, već 4-5 prilika za Hannover a ništa za Hoffenhaim, osim jednog Sejinog slobodnjaka koji je bio blag udarac
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- NoName
- Kontakt:
https://www.bwin.com/liveBets.aspx moraš biti registrovan na Bwin i možeš onda gledati. Registracija besplatna al ako se dobro sjećam, moraš kreditnu imat
Jel Vedo imao priliku...prekoracio sam limit od 15 Gb pa ne mogu da gledam na BWIN-u....je li bar asistirao..procitah na bundesliga.de da je imao neki sut?!NoName je napisao/la:Katastrofalna igra Hoffenheima za sada, već 4-5 prilika za Hannover a ništa za Hoffenhaim, osim jednog Sejinog slobodnjaka koji je bio blag udarac.
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
slaba igra hoffenheima ali ok, vode.. hanover imao 5-6 200% prilika, sami pred golmanom, praznim golom itd..
gledam na skysportu, u svicarskoj..
na internetu izgleda nema.
gledam na skysportu, u svicarskoj..
na internetu izgleda nema.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
- NoName
- Kontakt:
Vedo dosad nevidljiv...A evo Ba se zagrijava, mislim da će Vedo napolje na poluvremenu
Edit: Ipak je neko drugi izašao, broj 8, mrsko mi gledat ko je to
C.Eicnher je izasao.........NoName je napisao/la:Vedo dosad nevidljiv...A evo Ba se zagrijava, mislim da će Vedo napolje na poluvremenu
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Gdje su sada nestali oni "strucnjaci" koje su mene ismijavali jel sam govorio da je Ibisevic van forme?

haj suti dosadan si....strucnjakTarik14 je napisao/la:Gdje su sada nestali oni "strucnjaci" koje su mene ismijavali jel sam govorio da je Ibisevic van forme?![]()
-
Tarik14 je napisao/la:Gdje su sada nestali oni "strucnjaci" koje su mene ismijavali jel sam govorio da je Ibisevic van forme?![]()
evo "strucnjaka" bolan moze vedo biti van forme koliko god hoce ali je on masina za davanje golova i uvijek ce biti to je jedna stvar a druga je to da je vedo vvjernik momak i da mu je svakako veliki napor igrati itrenirati za vrijeme svetog mjeseca ali vratit ce se on aBd do kraja ove utakmicce da uvali jedan ili dva i to je to samo da ga krene.
U ime Gospodara...
- NoName
- Kontakt:
Tarik, Vedo nije van forme nego se mora polako vratiti u formu. Ipak, teška je to povreda bila, još uvijek ga je strah kontaktaTarik14 je napisao/la:Gdje su sada nestali oni "strucnjaci" koje su mene ismijavali jel sam govorio da je Ibisevic van forme?![]()
Razumijem to ali ipak dosad nije nista pokazao.NoName je napisao/la:Tarik, Vedo nije van forme nego se mora polako vratiti u formu. Ipak, teška je to povreda bila, još uvijek ga je strah kontaktaTarik14 je napisao/la:Gdje su sada nestali oni "strucnjaci" koje su mene ismijavali jel sam govorio da je Ibisevic van forme?![]()

Nadam se da je pametan ,pa da ne posti" to ce ga jos vise udaljiti od nogometa!!LeBronJamesKing je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Gdje su sada nestali oni "strucnjaci" koje su mene ismijavali jel sam govorio da je Ibisevic van forme?![]()
evo "strucnjaka" bolan moze vedo biti van forme koliko god hoce ali je on masina za davanje golova i uvijek ce biti to je jedna stvar a druga je to da je vedo vvjernik momak i da mu je svakako veliki napor igrati itrenirati za vrijeme svetog mjeseca ali vratit ce se on aBd do kraja ove utakmicce da uvali jedan ili dva i to je to samo da ga krene.