Neka objasni zasto je batalio profi fudbal....koliko je grama dobio za ovo "priznanje"....e moj narkomane,ti nasao o namestanju da pricas,a ne mozes da se dogovoris da li je bilo pre 4 ili 8(na domacinu ga nosam

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
ima li nervoze,klupko se odmotava ???sasagmp je napisao/la:Muceniku se sve pomesalo u glavi zbog praska![]()
Neka objasni zasto je batalio profi fudbal....koliko je grama dobio za ovo "priznanje"....e moj narkomane,ti nasao o namestanju da pricas,a ne mozes da se dogovoris da li je bilo pre 4 ili 8(na domacinu ga nosam) tuga.
Ja sam uvjeren da jeste, ali sam isto tako poprilicno siguran da Partizan nije odigrao vise od 5 potpuno postenih utakmica u ovoj polusezoni.sasagmp je napisao/la: Ja ti ponavljam ne sporim da se neka utakmica sigurno namestila,bio bi lud kad bi to tvrdio....ali jesi li ti siguran da tvoj klub nije namestio nijednu?
Čekaj dok progovori neko iz "sudijske organizacije".Naravno,ništa se potjerati neće dok je DS na vlasti.Čim ih neko makne ide Pajo juvetovim stopamabraoolyo je napisao/la:Ja sam uvjeren da jeste, ali sam isto tako poprilicno siguran da Partizan nije odigrao vise od 5 potpuno postenih utakmica u ovoj polusezoni.sasagmp je napisao/la: Ja ti ponavljam ne sporim da se neka utakmica sigurno namestila,bio bi lud kad bi to tvrdio....ali jesi li ti siguran da tvoj klub nije namestio nijednu?
Ovo su utakmice koje je Dmitrovic naveo za "Crnu knjigu":
Cukaricki-FK Borac Cacak 1-0 (16 Maj 2010)
FK Borac Cacak-Banat 2-0 (16 Maj 2009)
Partizan-FK Borac Cacak 2-0 (2 April 2011)
FC Borat Cacak-OFK Beograd 2-1 (17 Decembar 2008)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.