Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko

Čini mi se da ide ovdje poraz

-
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Dzeko i ZVANICNO na klupi.
Edin Dzeko - Manchester City
Dzeko od prve minute protiv Aston Ville ! Svi lajk za Dijamanta ! ♥

Chelsea FC
ma nema ga na oficijelnoj stranici u prvom sastavu...aguero sam u napadumandraX je napisao/la:tanzla je napisao/la:Dzeko i ZVANICNO na klupi.Edin Dzeko - Manchester City
Dzeko od prve minute protiv Aston Ville ! Svi lajk za Dijamanta ! ♥
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sa onakvom ekipom, u ovakvoj sezoni engleske lige, bez prave konkurencije. Samo Man.Utd koji duuugo nije imao losiju ekipu... Ako od njih izgube titulu, nek se Mancini prodje trenerskog/managerskog posla, nek se upuca. Koji kreten sa jos vecim kretenima -arapima koju mu sve ovo daju.
-
- Kontakt:
Zasto ovako otvoreno ne pricate i o strucnosti naseg trenera i on radi gotovo iste (i gore) greske kao i Mancini!
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
igrati bez Ricardska,Klisia,Dzeke,Nasria je prava ludost i idiotizam Mancinija,postavio je totalno ne kreativnu postavu ocito s namjerom da primi sto manje golova i iz kontre pokusa postici nesto... Aston Vila je losa ekipa,ali ne bi me iznenadilo da uzmu ovakvog Citya...
Sopcast kanal
SkySport 2 HD
hvala
Slazem se u potpunosti!bosnas_ je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Lescott, Barry, De Jong, Milner, Johnson, Silva, Aguero
igrati bez Ricardska,Klisia,Dzeke,Nasria je prava ludost i idiotizam Mancinija,postavio je totalno ne kreativnu postavu ocito s namjerom da primi sto manje golova i iz kontre pokusa postici nesto... Aston Vila je losa ekipa,ali ne bi me iznenadilo da uzmu ovakvog Citya...
Koji strucnjak (trener) ima ovakav tim u nasom okruzenjuZa_raju je napisao/la:Jao sto mi je poznata odnekud ova prica o strucnosti?
Zasto ovako otvoreno ne pricate i o strucnosti naseg trenera i on radi gotovo iste (i gore) greske kao i Mancini!

I ja se pitamHenry je napisao/la:Kakvi su ovo dresovi

Channel - 119538Bosnier je napisao/la:Jel moze neki da postavi
Sopcast kanal
SkySport 2 HD
hvala
Probaj ovaj.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Balorda, Bing [Bot], BlackRiver1987, Blackwargreymon, bordocrveni, Bosanac90, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, denza, DjaniTarik, Edincapitano, emir79, Fudo, galia95, Goalgetter, Gomis99, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JimmyPage, kakarut, Kaunas, L-Train, legendarnadruga, lol89, lumani, Majstorinho, Maverick, mexy_whites, Micron, mk1008, mma_hz, MostarNeretva, MostarskiSin, Napapijri, Rauber33, s4mke, SanaBosna, Scholl, Serha, Sheyi, Shogun, smajke, Sveti, TheTruth34, totasef1, Uknaac, UnitedWA, UtdBiH21, Vanja8, Venom, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 492 gosta.