Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko, pakuj se, i bjezi.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Gomez.xinxee je napisao/la:E moj Dzeko..vrati se ti u BundesLigu,i pravac Bayern...njima treba neko kao ti : D....
-
- Kontakt:
reptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

Dal je bolje, il je bolje dobit premiju za nastup ?Maestro^^ je napisao/la:Ulazi u 89.![]()
Bolje da je ostao na klupi .

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Ponos Torina
- Kontakt:

bolje je njemu da porazgovara malo sa talijanom i da rijesi svoj status inace ce i dalje sa klupe posmatrati patuljke kako kolo vode...
Ovaj me podsjeti na onu srpkinju što od sebe pravi budalu preko youtube-a i onih klipova, hejteri, treći svijetski rat, slike u snijegu blablabla....Ko je vidio znat će o čemu govorim.karameldar je napisao/la:reptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

A ja sam nekad davno rekao da mi je Džeko drag ali da neću da se sekiram radi njega jednom sam zajebo ispit nisam učio čitav vikend sve nake priče o čeki i rekao neću više, pa lik ima para da može dupe brisati novčanicama od 50 eura, a ja sa crkavicom za kafe što skupim sjedim u bifeu na faksu i sekiram se zbog Džeke. Ako jednom od vas odvori oči ovo što pišem dobro je.

Ili ako bi nam Džeko plaćao za sekiraciju, ja bi rado pio njegov vodeći sekirli navijač, znači Džeko po tekmi 50 maruna, i ja se sekiram, udaram, svađam sa rajom, **** majke, očeve, sestre,nane i dede svima koje sretnem tih dana, uz manju doplatu kunem se u tebe, i mogao bi čak koju suzu pustiti to bi islo u paketu, suze su od mene na kafu.

M. Selimovic - Tvrdjava
- tyler durden
- Kontakt:
buuureptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

divim ti seereptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

Najgore od svega je što će se manćini vratiti staroj taktici.

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Suplja jarane...cuvati se za utakmice gdje uglavnom rezerved dobijaju priliku da koliko toliko odrade pare koje dobijaju. Pas mu mater zabarsku covjek prakticno odluci zasdnje dvije utakmice i on ga na klupu , a jos Baloteli nije na raspolaganju. Da ne duzim: Mancini, sve ti punoljetno do devetog koljena...Zagor je napisao/la:Pa igrao je zadnje 3-4 tekme od početka... A sad će City igrati protiv Porta, pa vjerovatno ga je i zbog toga čuvao... Polako brate dragi...
- JuveSissoko
- Kontakt:
teodolit je napisao/la:Ovaj me podsjeti na onu srpkinju što od sebe pravi budalu preko youtube-a i onih klipova, hejteri, treći svijetski rat, slike u snijegu blablabla....Ko je vidio znat će o čemu govorim.karameldar je napisao/la:reptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.![]()
![]()
A ja sam nekad davno rekao da mi je Džeko drag ali da neću da se sekiram radi njega jednom sam zajebo ispit nisam učio čitav vikend sve nake priče o čeki i rekao neću više, pa lik ima para da može dupe brisati novčanicama od 50 eura, a ja sa crkavicom za kafe što skupim sjedim u bifeu na faksu i sekiram se zbog Džeke. Ako jednom od vas odvori oči ovo što pišem dobro je.![]()
![]()
Ili ako bi nam Džeko plaćao za sekiraciju, ja bi rado pio njegov vodeći sekirli navijač, znači Džeko po tekmi 50 maruna, i ja se sekiram, udaram, svađam sa rajom, **** majke, očeve, sestre,nane i dede svima koje sretnem tih dana, uz manju doplatu kunem se u tebe, i mogao bi čak koju suzu pustiti to bi islo u paketu, suze su od mene na kafu.![]()
To je to.
Puca Dzeletu neka stvar za nama ovdje na forumu, a vi se jos "koljite" izmedju sebe.
Upitajte se zbog cega, za koga ??
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Balorda, Bing [Bot], BlackRiver1987, Blackwargreymon, bordocrveni, Bosanac90, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, denza, DjaniTarik, Edincapitano, emir79, fanaticoszg, Fudo, galia95, GG3, Goalgetter, Gomis99, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JimmyPage, kakarut, Kaunas, L-Train, legendarnadruga, lol89, lumani, Majstorinho, Maverick, MElloo, mexy_whites, Micron, mk1008, MostarNeretva, MostarskiSin, Napapijri, Rauber33, SanaBosna, Scholl, Serha, Sheyi, Shogun, signalidunapark, smajke, Sveti, TheTruth34, totasef1, Uknaac, UnitedWA, UtdBiH21, Vanja8, Venom, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 506 gostiju.