Amare i Melo inače igraju odbranuCarlo je napisao/la:šta ja znam...Paraglajder je napisao/la:Trejdujte Amare'a i Mela, šta će vam koji qrac?opet imam osjećaj da ćemo igrati bolje s njima dvojicom prvenstveno zbog odbrane jer je današnja utakmica bila katastrofa, peković i love su radili šta su htjeli u reketu.
btw. Lin ponovo majstorski odigrao 20 poena, 8 asistencija
New York Knicks
Re: New York Knicks
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ko bi uzeo Anmare-ov ugovor ?LBJ MVP je napisao/la:Amare i Melo inače igraju odbranuCarlo je napisao/la:šta ja znam...Paraglajder je napisao/la:Trejdujte Amare'a i Mela, šta će vam koji qrac?opet imam osjećaj da ćemo igrati bolje s njima dvojicom prvenstveno zbog odbrane jer je današnja utakmica bila katastrofa, peković i love su radili šta su htjeli u reketu.
btw. Lin ponovo majstorski odigrao 20 poena, 8 asistencijaLove će svakoj ekipi radit šta god hoće u reketu
Zašto bi ga iko uzimao.Amare može biti odličan 2. igrač ekipe uostalom to je bio u Sunsima.Ima Chandlera da zatvori rupe koje će on sigurno pravit u odbrani i Lina od kojeg treba očekivati lopte.Melo je višakKobe Bryant je napisao/la:
Ko bi uzeo Anmare-ov ugovor ?mozda Chicago da daju boozera draft pick i CJ Watsona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nek trejdaju Mela i Chandlera za Howarda i bilo koga. Andersona, Hedu, nebitno. Ovi za Howarda vise sigurno nece dobit, a i Knicksi bi se ocito pojacali.
Kako su Knicksi glupi ispali u slucaju Billups. Prvo iskoriste njegovu opciju za jos jednu sezonu, a onda potrose amnestiju na njega.
Kako su Knicksi glupi ispali u slucaju Billups. Prvo iskoriste njegovu opciju za jos jednu sezonu, a onda potrose amnestiju na njega.
ma ništa ne trejdati ni dirati ove godine...
uz Lina moram reć da je u ove zadnje 2-3 tekme na mene najupečatljiviji dojam ostavio ovaj momak i predviđam mu sjajnu karijeru

uz Lina moram reć da je u ove zadnje 2-3 tekme na mene najupečatljiviji dojam ostavio ovaj momak i predviđam mu sjajnu karijeru

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Fakat sto se tice Billups-a to je nesta najgluplje sto sam ikad vidio , jer amnestia traje sljedece 4 godine nikog nece moci viseDonnie Darko je napisao/la:Nek trejdaju Mela i Chandlera za Howarda i bilo koga. Andersona, Hedu, nebitno. Ovi za Howarda vise sigurno nece dobit, a i Knicksi bi se ocito pojacali.
A ovaj trade je nesta najbolje za oba tima sto im se moze desiti npr,.:
Chandler - Carmelo : Howard - Hedo
+ NY popisu JR Smitha kao SG , pa bili bi onda legitimni kandidati za titulu :
Orlando bi isto dobio igraca koji bi prodavao karte Carmelo i centra da hvata rupe u odbraani + tu je Anderson na 4 koji je izvanredan suter, mislim da bi ovo bio preporod za obje ekipe i onda bi istok bio jos zanimljiviji
Jos sto rece Darko da NY nije bio glup pa iskoristio amnesti na Billapsa nego da su ostavili za Hedu pa da mozda poptisu Erica Gordona sljedece godine , gdje bi im bio kraj
Ma Shump će biti igračinasilenT je napisao/la:ma ništa ne trejdati ni dirati ove godine...![]()
uz Lina moram reć da je u ove zadnje 2-3 tekme na mene najupečatljiviji dojam ostavio ovaj momak i predviđam mu sjajnu karijeru![]()
Mislim da se neće desiti nikakav trade do kraja sezone. Ja bih volio Howarda, ali opet žao mi je Tysona koji igra jednu od najboljih sezona od početka karijere.
Što se tiče SGa, totalno nam je nepotreban novi. Fields je odličan ove sezone defanzivno, ali i ofanzivno što je pokazao u zadnje tri-četiri utakmice mada ne uzima ni upola šuteva kao npr. Melo. Jeste da mu je trica mnogo lošija nego prošle sezone, ali dobro je... a tu je i Shump koji može igrati i PG, SG i SF, a uz to odličan odbrambeni igrač.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://knicksnow.com/videos/499" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš da vidimo kako će to funkcionisati. Anthony se vraća pred kraj ove sedmice samo je pitanje da li tad počinje trenirati ili se vraća na teren...
"When I get back Jeremy will have the ball in his hands and I'm playing off of that," Anthony said on Monday.
"When I'm reading the stuff, it's more funny than anything because at the end of the day I know what I bring to the game, I know what I bring to this team," Anthony said on Monday after missing practice due to a strained right groin. "My teammates know that. But to say, 'How can I fit in?' It's easy; give him the ball and space out. I get back to doing what I know how to do best. So we'll see."
Baš da vidimo kako će to funkcionisati. Anthony se vraća pred kraj ove sedmice samo je pitanje da li tad počinje trenirati ili se vraća na teren...
Večeras protiv Raptorsa... Biće veoma zanimljivo. Ekipa je imala dva dana odmora tako da će svi biti spremni. STAT se vraća u ekipu.
Ne treba očekivati od Lina da ode na preko 25 poena jer sam siguran da će ga Raptorsi udvajati-utrajati, ali treba očekivati da podjeli barem deset asistencija jer se vraća STAT koji je jedan od najboljih igrača lige u pick n' rollu, te svakako tu su Chandler i Novak koji ima odličan šut.
Ako pobjedimo to bi trebala biti šesta uzastopna pobjeda. Sada nam slijedi prelagan raspored, vjerujem da ćemo prekucati nadolazeće utakmice
Ne treba očekivati od Lina da ode na preko 25 poena jer sam siguran da će ga Raptorsi udvajati-utrajati, ali treba očekivati da podjeli barem deset asistencija jer se vraća STAT koji je jedan od najboljih igrača lige u pick n' rollu, te svakako tu su Chandler i Novak koji ima odličan šut.
Ako pobjedimo to bi trebala biti šesta uzastopna pobjeda. Sada nam slijedi prelagan raspored, vjerujem da ćemo prekucati nadolazeće utakmice
28-21 za Raptorse.
Živa katastrofa. Jedino Lin i Chandler za pohvaliti, STAT ima šut 1-6, preloše... Odbrana katastrofa. Chandler i STAT su rano ušli u probleme sa ličnim greškama kao i obično.
Lin 4 poena (2/2), 4 asistencije.
Chandler 7 poena
Živa katastrofa. Jedino Lin i Chandler za pohvaliti, STAT ima šut 1-6, preloše... Odbrana katastrofa. Chandler i STAT su rano ušli u probleme sa ličnim greškama kao i obično.
Lin 4 poena (2/2), 4 asistencije.
Chandler 7 poena
slab Lin veceras, ima vec 6 izgubljenih lopti !
Raptorsi su ga zatvorili totalno, non-stop ga udvajaju, nadam se da će D'antoni pronaći riješenje za to...tk@b3 je napisao/la:slab Lin veceras, ima vec 6 izgubljenih lopti !
+11 za Raptorse...
Bilo je i +17, ali nekako smo izvukli zadnjih 6 poena. Fields definitivno mora popraviti slobodna bacanja. Iz utakmice u utakmicu to mu je najslabija karika. Preslabo u odbrani igramo čak i Kleiza ima oko 10 poena... Također 11 izgubljenih lopti, strašno... Amare je isto slabo odigrao iako se vidi da ima šanse protiv Johnsona i ostalih prosjeka. Shump me je strašno iznervirao sa onim pokušajem zakucavanja, a mogao je fino položiti... Mislim da nam sada nije potrebna atraktivnost nego efikasnost.
Lin 9 poena, 6 asistencija, 5 izgubljenih lopti
STAT - 8 poena, 3 skoka
Chandler 7 poena, 5 skokova
GO KNICKS!
Kraj treće četvrtine, +9 za Raptorse...
Ponovo Chandler u problemima s ličnim. Bez njega smo igrali skoro cijelu treću četvrtinu, treba se malo smiriti... Četvrta četvrtina je bila ključna protiv Wolvesa valjda će biti i sad.
Lin - 15 poena, 10 asistencija
GO KNICKS!
Ponovo Chandler u problemima s ličnim. Bez njega smo igrali skoro cijelu treću četvrtinu, treba se malo smiriti... Četvrta četvrtina je bila ključna protiv Wolvesa valjda će biti i sad.
Lin - 15 poena, 10 asistencija
GO KNICKS!
ebem ti sudije kad Chandler dobije ličnu, a ne dofati čovjeka... +6 za Raptorse, Novak je fulio 2 trice i Walker 1. Mogli smo do sad izjednačiti, Raptorsi preslabo igraju u napadu treba to iskoristiti.
10-0 serija! Lin u stilu Nasha pronalazi STATa, odlično, odlično! +2 za Raptorse, idemo dalje! 6:22 do kraja.
GO KNICKS GO!
10-0 serija! Lin u stilu Nasha pronalazi STATa, odlično, odlično! +2 za Raptorse, idemo dalje! 6:22 do kraja.
GO KNICKS GO!
LIN TROJKA ZA POBJEDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN
koja završnicaaaa...
koja završnicaaaa...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Hah nevjerovatno 
YELLOW MAMBA!! nije normalan covjek
KAKVA MAŠINERIJA, KAKAV IGRAČ!
27 poena, 11 asistencija!
27 poena, 11 asistencija!
moram ponovo pohvalit Shumperta kako je čuvao Calderona... pojeo gaa...
uz vrlo loš procenat šuta nisam vjerovao da možemo okrenut, ali LIN kad je najbitnije povuče
next stop. Sacramento.... Linsanity continues
uz vrlo loš procenat šuta nisam vjerovao da možemo okrenut, ali LIN kad je najbitnije povuče
next stop. Sacramento.... Linsanity continues
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.