Mogao bi on u inter.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Jel Del Neri još bez kluba ?
Mogao bi on u inter.
Mogao bi on u inter.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pozz novom članu... ima nas...
Tećak raspored je do kraja sve je to na ''žiletu'' ali da bi bili najbolji moramo najbolje dati od sebe...
Neka to najbolje počne od Enio Tardinija i tradicija se okrene ovaj put našoj dragoj Dami
Tećak raspored je do kraja sve je to na ''žiletu'' ali da bi bili najbolji moramo najbolje dati od sebe...
Neka to najbolje počne od Enio Tardinija i tradicija se okrene ovaj put našoj dragoj Dami
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
MartinCeceras
- Kontakt:
Boze dragi a ja ovog Intera gledam ih i odmah mi kroz glavu prolazi nasa prosla sezona koja je ovo nemoc od ekipe

Loši jesu, i mi smo bili patnja prošle sezone, izbij, nabij, po meni smo bili i lošiji, napucaj pa šta bude...
Nikada u životu nisam gledao gori Juve ni 1999 nismo bili gori...
Elhamdulillah sada je sve na svom mjestu, ide na bolje..
FORZA JUVE
FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
MartinCeceras
- Kontakt:
Ovo sto sad gledamo od Juventusa je nesto prelijepo nema tu jos one prave igre kakva je bila prije otprilike 10godina al zato sad imamo strasno borbenu ekipu,koja gine za svaku loptu..ramiral je napisao/la:Loši jesu, i mi smo bili patnja prošle sezone, izbij, nabij, po meni smo bili i lošiji, napucaj pa šta bude...
FORZA JUVE
Mi smo puno patili kao što i oni sada,kada se sjetim sezone pod Ferrarom,savršen start (pobjede u Rimu nad laziom i romom),a onda spektakl koji je kulminirao ispadanjem prvo od ruku kobasičara pa Fulhama,da ne govorim da smo oborili sve negativne rekorde u historiji kluba,sada samo reći hvala Bogu što nam posla Contea koji je vratio duh Juventusa.
ranieria i del neria se ne želim sjećati,nevjerovatno je kako su glupi,znaju samo jednu formaciju i misle da mogu tako igrati gdje god da dođu,Conte je isto većinom igrao 4-4-2 i kada je uvidio da to kod nas ne ide promijenio je sve,a rezultate svi vidimo.
ranieria i del neria se ne želim sjećati,nevjerovatno je kako su glupi,znaju samo jednu formaciju i misle da mogu tako igrati gdje god da dođu,Conte je isto većinom igrao 4-4-2 i kada je uvidio da to kod nas ne ide promijenio je sve,a rezultate svi vidimo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
MartinCeceras
- Kontakt:
Ma ta dva strucnjaka ne mogu vise ekipe ni na Menageru vodit,mene je samo strah sad ovih utakmica svakih 3-4 dana al nadat je se da ce to Conte dobro rasporedit imamo mi dugu i klupu..Oxygen je napisao/la:Mi smo puno patili kao što i oni sada,kada se sjetim sezone pod Ferrarom,savršen start (pobjede u Rimu nad laziom i romom),a onda spektakl koji je kulminirao ispadanjem prvo od ruku kobasičara pa Fulhama,da ne govorim da smo oborili sve negativne rekorde u historiji kluba,sada samo reći hvala Bogu što nam posla Contea koji je vratio duh Juventusa.
- harebianconero
- Kontakt:
Imamo dosta utakmica u kratkom vremenu, al u kupu se vidjelo da imamo sjajne rezervne igrače...
Mogu oni uskočiti bilo kada od prve minute..
Mogu oni uskočiti bilo kada od prve minute..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj provincijski klub mi tačno uljepša dan.
Vjerovatno će optužiti Ranierija za izdaju da je juventino kao što su i Gasperinija.
Znamo da nas u sljedećih mjesec dana odlučuje veliki broj utakmica, ali na sreću to su sve relativno lagani protivnici i ekipe koje nam odgovaraju zbog našeg stila igre, tako da ozbiljnim pristupom i onim pobjedničkim mentaliteom koji nas je krasio tokom čitave sezone ne sumnjam da ćemo uspješno apsolvirati utakmice koje nam predstoje.
Sljedeća je već u srijedu protiv Parme, nastup Pepea je pod velikim upitnikom, ako on ne nastupi vjerovatno ćemo igrati 3-5-2 formaciju, koja nam u posljednje vrijeme mnogo bolje odgovara.
Vjerovatno će optužiti Ranierija za izdaju da je juventino kao što su i Gasperinija.
Znamo da nas u sljedećih mjesec dana odlučuje veliki broj utakmica, ali na sreću to su sve relativno lagani protivnici i ekipe koje nam odgovaraju zbog našeg stila igre, tako da ozbiljnim pristupom i onim pobjedničkim mentaliteom koji nas je krasio tokom čitave sezone ne sumnjam da ćemo uspješno apsolvirati utakmice koje nam predstoje.
Sljedeća je već u srijedu protiv Parme, nastup Pepea je pod velikim upitnikom, ako on ne nastupi vjerovatno ćemo igrati 3-5-2 formaciju, koja nam u posljednje vrijeme mnogo bolje odgovara.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
@sarajlija
Apsolutno se slazem da se Parma mora dobiti. Za Milan necu da budem optimistican kao svi, jer se u derbiju nikad ne zna.
Apsolutno se slazem da se Parma mora dobiti. Za Milan necu da budem optimistican kao svi, jer se u derbiju nikad ne zna.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Pred Juventusom je odlučujući period, sad nema kalkulacija u ove dvije utakmice se "mora" uzeti 6 bodova, jer u suprotnom ćemo teško do borbe za titulu, a ako uzmemo ovdje 6 bodova, mislim da smo već polako obezbjedili ovaj primarni cilj, a to je plasman u LP slijedeće sezone.
Nakon poraza od Parme prošle godine, sve je krenulo nizbrdo
, zato ove godine treba osvetiti onaj poraz. Mislim da ne bi bilo loše da Vidal i Lichtsteiner dobiju po žuti karton u utakmici sa Parmom, kako ne bi rizikovali suspenziju za utakmicu sa Milanom!?
Nakon poraza od Parme prošle godine, sve je krenulo nizbrdo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Licht mora igrati u derbiju, a Vidal manje-više, znamo da nam je bitan, ali je u laganom padu forme, ali ako oni ne dobiju žuti karton protiv Parme za očekivati je da Caceres i Giaccherini zaigraju od početka protiv Catanie.
Ukoliko bude sve po planu, tj. do utakmice u Milanu mi dobijemo Parmu i Cataniu, bit će nam lakše u derbiju definitivno, pritisak će svakako biti na Milanu iz više razloga, prvo zato što su domačini, drugo zato što su ispod nas na tabeli, treće što su favoriti za Scudetto, četvrto zato što smo ih dva puta ove sezone preslušali i peto zato što smo mi jedina neporažena ekipa u ligi, a oni će svim silama htjeti da uspiju u tome. Zbog ovih razloga nekako vidim da smo u prednosti, bit ćemo rasterečeni, a i nakon derbija Milan čeka revanš 1/8 Lige prvaka, možda će oni biti već jednom glavom u toj utakmici, pogotovo ako u srijedu ne ostvare dobar rezultat. Uglavnom ima još do derbija.
Po moranjem ćemo igrati protiv Parme, ali tako je bilo i protiv Atalante u gostima, pa znamo kako je na kraju završilo, strpljivo i mirno graditi igru i rezultat će sigurno doći.
Ukoliko bude sve po planu, tj. do utakmice u Milanu mi dobijemo Parmu i Cataniu, bit će nam lakše u derbiju definitivno, pritisak će svakako biti na Milanu iz više razloga, prvo zato što su domačini, drugo zato što su ispod nas na tabeli, treće što su favoriti za Scudetto, četvrto zato što smo ih dva puta ove sezone preslušali i peto zato što smo mi jedina neporažena ekipa u ligi, a oni će svim silama htjeti da uspiju u tome. Zbog ovih razloga nekako vidim da smo u prednosti, bit ćemo rasterečeni, a i nakon derbija Milan čeka revanš 1/8 Lige prvaka, možda će oni biti već jednom glavom u toj utakmici, pogotovo ako u srijedu ne ostvare dobar rezultat. Uglavnom ima još do derbija.
Po moranjem ćemo igrati protiv Parme, ali tako je bilo i protiv Atalante u gostima, pa znamo kako je na kraju završilo, strpljivo i mirno graditi igru i rezultat će sigurno doći.
Ž '21!
Kažu Marotta sve dogovorio,u 3 rate.

Govorili smo o fantaziji,čekam te.
[youtube][/youtube]

Govorili smo o fantaziji,čekam te.
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:

Rodjena je nova legenda Juventusa koja nikad nije igrala za taj tim nakon Karela Poborskog
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma bjaži tamam sam htio da postavim ovu sliku, ne znam šta sad da napišem, osim hvala ti Rankec.

Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ija sam bas htjeo napisati uvezi toga broja al vidim sissoko stigo prijee
A jes dosadno kad neigramo, nemam sta analizirati ...
A jes dosadno kad neigramo, nemam sta analizirati ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako odigramo protiv Parme kao protiv Milana bojim se da nećemo opet imati šta analizirati jer je ono bila perfektna utakmica. 
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ako odigramo protiv Parme kao protiv Milana bojim se da nećemo opet imati šta analizirati jer je ono bila perfektna utakmica.
Znas da se uvijek moze bolje igrati tako da ce biti analize
Cito sam danas da ce tvoj omiljeni Pepe biti spreman za Parmu.. taman da nam donese 3 boda
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisi ti to dobro razumio.
Pepeov nastup je pod velikim upitnikom. Barem tako stoje stvari nakon današnjeg treninga. Dakle, to znači da sigurno neće igrati od početka i da će priliku od prve minute vjerovatno dobiti Giaccherini na desnom krilu, mada bi meni najdraže bilo da igramo 3-5-2 formaciju, a ne 4-3-3.
Pepeov nastup je pod velikim upitnikom. Barem tako stoje stvari nakon današnjeg treninga. Dakle, to znači da sigurno neće igrati od početka i da će priliku od prve minute vjerovatno dobiti Giaccherini na desnom krilu, mada bi meni najdraže bilo da igramo 3-5-2 formaciju, a ne 4-3-3.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 2 gosta.