Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- majestic24
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
yEBO majku moze li Real odigrati i jednu utakmicu da prvo nece gubiti?????
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- PatrickBateman
- Kontakt:
Vise se Levante sje#ao nakon ovog gola,nego Real 
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sinoć ste plakalimandraX je napisao/la:
Pa kud mene nađe majket'...mislim da ja ne spadam u tu grupu
![]()
Kladionica jarane, 2/1 - kvota 94836565
Ja ipak najviše Real volim odigrati pm3
To je tip koji se igra na Reala ,skoro uvijek
A bilo je danas pm3 ,a ja igram ona **** žabarska dabogda poispadali Inter i Atalanta
A Bianconerac ih pišo vječno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ramos, cigo jednom, cigo zauvijek 
Bit' će ovdje crvenih
Bit' će ovdje crvenih
ma de ba odmah me neko racunanje i matematika uhvatila a djaba se mucimlegenda reala je napisao/la:Eto nek je i Realu jedan čist gol poništen![]()
Da Romario ,Mandrax i Scofild ne plaču više
svaka domaca tekma reala ista
ser del barça es el millor que hi ha !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Bit ce ovdje crvenih na obe strane 
edit:
taktika Levantea : izbij loptu Koneu da trci

edit:
taktika Levantea : izbij loptu Koneu da trci
evooo penala 
Ništa novo 
Ovaj golman neki pravi puklaš
Ovaj golman neki pravi puklaš
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 12 feb 2012, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
- PatrickBateman
- Kontakt:
i crvenog,nista novo kad gube...junioR je napisao/la:evooo penala
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma bjaži ba, nije ovo za drugi žuti, da je moj Juve u pitanju na kraju bi sezone odmah započeo novi Calciopoli. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Penal ko suza, zasluženo! Vamos Real 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nema priče, penal je bio, igrao je rukom, prvo je smirio desnom, pa kad je vidio da nije to to, onda je malo i lijevom spustiPatrickBateman je napisao/la:i crvenog,nista novo kad gube...junioR je napisao/la:evooo penala
Ako neko od vas realovaca kaze da je ovo crveni cist onda **** a svi ste znali da pricat da je barca dobila arsenal jer je persi dobio nidje veze crveni a ovaj je jos vise nidje veze beze upropastise utakmicu mrzim zato spansku ligu
- PatrickBateman
- Kontakt:
Penal jeste,crveni nije. Higuain ga je u biti gurnuo na loptu...mandraX je napisao/la:Nema priče, penal je bio, igrao je rukom, prvo je smirio desnom, pa kad je vidio da nije to to, onda je malo i lijevom spustiPatrickBateman je napisao/la:i crvenog,nista novo kad gube...junioR je napisao/la:evooo penala![]()
Nije crveni cist vec drugi zuti.grgr je napisao/la:Ako neko od vas realovaca kaze da je ovo crveni cist onda **** a svi ste znali da pricat da je barca dobila arsenal jer je persi dobio nidje veze crveni a ovaj je jos vise nidje veze beze upropastise utakmicu mrzim zato spansku ligu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mi ovu sezonu igramo u nekim dijelovima, znaci prvi dio smo razbijali protivnike i dobijali tekme rezultatima 5:2 5:3 4:1, s tim da u 9 minuta padnu 3 gola, onda je na red dos'o dio sezone gdje u prvih 15 minuta zabijemo 1,2,3 gola i cuvamo loptu do kraja te napravimo uspavanku tesku, a sad, zadnjih 5-6 tekmi primamo gol u prvih 10-15 minuta i onda do kraja ganjamo rezultat i preokrecemo tekmu
Sta je sljedece?
Sta je sljedece?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti porediš ligašku utakmicu sa 1/8 CL-a. Svaka čast!grgr je napisao/la:Ako neko od vas realovaca kaze da je ovo crveni cist onda **** a svi ste znali da pricat da je barca dobila arsenal jer je persi dobio nidje veze crveni a ovaj je jos vise nidje veze beze upropastise utakmicu mrzim zato spansku ligu
Ž '21!
Drugi žuti je ovo biogrgr je napisao/la:Ako neko od vas realovaca kaze da je ovo crveni cist onda **** a svi ste znali da pricat da je barca dobila arsenal jer je persi dobio nidje veze crveni a ovaj je jos vise nidje veze beze upropastise utakmicu mrzim zato spansku ligu
jao ako je ovo za drugi zuti onda je i ramos trebao dobiti crveni ,ali neka Ronaldo 10 gol iz penala i neko kaze da je on bolji od Messia a 10 golova od 25 postigao iz penala
i Real ce ovdje pobijediti ali nezasluzeno i osvoji titulu nezasluzeno ,nisam navijac ni Barce ni Rela,ali Barci juce ponistena 4 gola a realu se omaze da pobijedi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- legenda reala
- Kontakt:
Penal jeste !!!
Ali crveni karton ,preoštro ,nije bilo namjere ,pogodi ga u jednu ruku,on da izmakne odbi mu se od drugu
Crveni preoštro,i sad je pokvarena utakmica
Ja kad sam pisao na početku sezone ,da Barca neće osvojiti ,jer će im sudije odmagati ,čitav svijet je pričao kako se Barci namješta ,i ove godine će htjeti da dokažu kako ne štele pa sude protiv njih
Ismijavan sam.
Tako će nešta biti i u LP,sudije su pod velikim pritiskom ,svi pričaju kako im se šteli i sad su oni u velikim dilemama kad treba nešto dosuditi u odlučujućim trenutcima
Ali crveni karton ,preoštro ,nije bilo namjere ,pogodi ga u jednu ruku,on da izmakne odbi mu se od drugu
Crveni preoštro,i sad je pokvarena utakmica
Ja kad sam pisao na početku sezone ,da Barca neće osvojiti ,jer će im sudije odmagati ,čitav svijet je pričao kako se Barci namješta ,i ove godine će htjeti da dokažu kako ne štele pa sude protiv njih
Ismijavan sam.
Tako će nešta biti i u LP,sudije su pod velikim pritiskom ,svi pričaju kako im se šteli i sad su oni u velikim dilemama kad treba nešto dosuditi u odlučujućim trenutcima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.