Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

King Kenny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la King Kenny » 12 feb 2012, 01:26

Današnji poraz i nebi bio toliko bitan da su se na vrijeme pobjeđivali Boltoni,Norwichi,Swansea itd itd.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 feb 2012, 02:59

Niko ne može da se kači sa Škrtelom i Aggerom. :mrgreen:
Kad se sjetim na Anfieldu,hoće Rafael da se udara sa Škrtelom. :lol:
You'll never walk alone.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 12 feb 2012, 10:34

dzonvejn je napisao/la:onaj downing je takva kita od igrača... pa za te pare se mogao dovesti reus koji je 1293 puta bolji igrač... ali downing je englez...
slika

:roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 feb 2012, 10:35

ne znam sta se uzbuđujete ovoliko a liverpoolove utakmice u ligi ne treba ni pratiti... da su htjeli nesto ozbiljnije pokusati u ligi vjerovatno bi doveli neka pojacanja u januaru i prodali kuyta, maxija i downinga jer od njih nema nikakve koristi.
mene su svi razocarali u januaru toliko da me do kraja sezone zanima jos samo to finale kupa a ako i to izgube siguran sam da ce letiti pola tima i kenny a nadam se comolli na kraju sezone. vi se ljudi tu svađate i gubite zivce vjerovatno cak i vise nego ovi u klubu jer po rezultatima i radu vidi se da je vecina njih digla ruke od liverpoola.

e sad je li downing dovoljan razlog da kenny dobije otkaz ? moje misljenje je da nije jer ja mogu nabrojati bar 10 promasaja koje je ferguson napravio a i dalje mislim da nema boljeg trenera od njega... problem kod dalglisha i comollia sto je njihov jedini dobar transfer bellamy... henderson i carroll isto tako nisu nista pokazali ali za njih bar ima vremena, enrique i adam su bili jeftiniji malo po meni ni oni nisu nista specijalno bas u skladu sa cijenom, suarez... neko ce reci doveden jeftino, po meni s obzirom koliko problema pravi i koliko utakmica propusti zbog suspenzija i njegova cijena je sasvim realna al on je uz bellamya definitivno najbolji igrac koji je dosao u ovaj klub u zadnjih par sezona....
definitivno ima napretka ali ne dovoljno s obzirom na ulozeno tako da znajuci amerikance ne bi me cudilo da promijene i trenera i strucni stab i comollia za kojeg se svakako nadam da ce sto prije otici. ne znam kako al uspijeli su dovesti za ove pare apsolutno najlosije igrace od svih koji su bili u ponudi... neko ce reci to je zato sto ne igramo ligu pravaka pa nismo interesantni... ne igraju je ni newcastle ni qpr pa su doveli bolja pojacanja od nas.
ja sam uvijek za kinga ali da li on vodi liverpool u pravom smjeru sa ovakvom transfer politikom veliko je pitanje.

@navijac borusije ti nas ocigledno nisi gledao u prethodnih godinu ili dvije... a ovdje je pola raje malo licemjerno pa nakon poraza igramo najruznije a kad narednu utakmicu odigramo dobro i lijepo onda cemo biti najjaci i najbolji i nasi igraci najbolji na svijetu.... istina je negdje između ja bi rekao.
You are someone else I am still right here

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 feb 2012, 12:52

Kako bi samo volio sada naći svoj post prije sezone kada sam rekao da se ova ljetna pojačanja neće isplatiti.Jer su to sve promašene investicije.Adam je koliko toliko dobar ,ali druga dvojica :roll:
You'll never walk alone.

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 12 feb 2012, 12:52

evo i gol Suareza jucer

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 12 feb 2012, 15:05

Od kako je krenula nova godina stvarno smo losi(3 poraza, 2 nerijesena i 1 pobjeda) , a do nove godine su nas samo spursi nadigrali i mozda smo igrali najljepse u citavoj ligi. Sta je uzrok svemu tome svi znamo, naravno Suarezov izostanak i Lucasov izostanak. Valjda sada kada se jedan od ove dvojice vratio pocnemo opet igrati kao u prvoj polusezoni.
Walk on, with hope in your hearts.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 feb 2012, 15:47

Liverpool

Očekivanja: velika, a možda i nerealna. Iako niti navijači niti uprava ne spominju riječ naslov, Liverpool je klub u kojem se titula prvaka uvijek barem potiho spominje. Dolaskom klupske legende Kennyja Dalglisha na kormilo kluba i značajnim ulaganjima tijekom ljeta, minimalni će zahtjev biti jedno od prva četiri mjesta.

Transfer kampanja: teško je naći nogometnog stručnjaka koji bi se složio s Liverpoolovim kupovinama. Klub se očito usmjerio prema engleskim igračima, pošto su sva velika pojačanja dovedena iz drugih klubova Premiershipa. Po našem mišljenju, upravo su engleski igrači jedna od stvari oko koje je Wenger oduvijek bio u pravu – s obzirom na kvalitetu i mogućnosti, njihova je cijena astronomski nerealna. Takvog mišljenja nije Dalglish, koji je istresao naoko nerealnih 50 milijuna eura za internacionalno nedokazane igrače poput Hendersona, Adama i Downinga, a pred dolaskom je i Jose Enrique. Iako je riječ o dobrim igračima, zasad nisu ni blizu one klase koja je potrebna za sam vrh engleske lige.

Značajna pojačanja: S. Downing, J. Henderson, C. Adam, Doni
Značajni odlasci: P. Konchesky, M. Jovanović

Dobre vijesti: ponovo je stvorena euforija na Anfieldu, a zna se kako tamo borave možda i najbolji navijači na čitavom 'Otoku'. Ukoliko svojim igračima Dalglish usadi potrebno samopouzdanje i momčadski duh, Liverpool će na svom stadionu biti teška prepreka bilo kojoj ekipi. Ne treba zaboraviti kako klub i dalje ima impresivan igrački kadar, počevši s kapetanom Stevenom Gerrardom, preko iskusnih starosjedioca Kuyta i Reine, pa sve do izvrsnog zimskog pojačanja Luisa Suareza, najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja Copa Americe. To omogućuje treneru laganiju integraciju novopridošlica, na kojima neće odmah biti teret nositelja igre niti velikih očekivanja.

Loše vijesti: puno je nepoznanica prije početka sezone. Teško je prognozirati koliko će zdravlje služiti kapetana i najboljeg igrača Stevena Gerrada, koji je protekle sezone odigrao tek nešto više od pola prvenstvenih utakmica. Druga bitna karika, Luis Suarez, zbog nastupa na Copi je propustio dobar dio priprema te će sigurno u početnim mjesecima osjećati umor. Andy Carrol, rekordni Liverpool transfer, nije se još dokazao u dresu 'redsa' i nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da će biti napadač koji će garantirati dvadeset i više golova po sezoni, kako je to nekad činio Torres. Osim toga, prošle se sezone činilo da je najlošiji dio ekipe obrana, koja nije dosada pojačana niti s jednim igračem.
[youtube][/youtube]

Ovaj tekst sam postavio na temi EPL pred početak sezone. ;)
FK Pjetlovi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 12 feb 2012, 17:03

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -i-m-sorry" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool striker Luis Suarez has today issued the following apology:

"I have spoken with the manager since the game at Old Trafford and I realise I got things wrong.

"I've not only let him down, but also the Club and what it stands for and I'm sorry. I made a mistake and I regret what happened.

"I should have shaken Patrice Evra's hand before the game and I want to apologise for my actions.

"I would like to put this whole issue behind me and concentrate on playing football."
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 12 feb 2012, 17:23

Da se nakon Hodgsona doveo pravi trener Liverpool uopste ne bi bio u ovim problemima ;)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 feb 2012, 18:53

bimbrlica je napisao/la:Da se nakon Hodgsona doveo pravi trener Liverpool uopste ne bi bio u ovim problemima ;)
Prosvjetli nas, u kojim je Liverpool problemima?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 12 feb 2012, 18:57

Henderson je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Da se nakon Hodgsona doveo pravi trener Liverpool uopste ne bi bio u ovim problemima ;)
Ponovo se ostaje bez LP. Jedan jedini cilj je postavljen pred KD-a i on ga nece ispuniti. Dobio je ogromna sredstva, dobio je odrijesene ruke sto se tice dovodjenja igraca i sta je postigo' ? Potrosis 100M i ne napravis nikakvu promjenu.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 feb 2012, 19:03

bimbrlica je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Ponovo se ostaje bez LP. Jedan jedini cilj je postavljen pred KD-a i on ga nece ispuniti. Dobio je ogromna sredstva, dobio je odrijesene ruke sto se tice dovodjenja igraca i sta je postigo' ? Potrosis 100M i ne napravis nikakvu promjenu.
Ovo sebi urami u sobi da malo bolje razumiješ svoje riječi.
Ima i pjesma o tome:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Kada Cisse bude dao go za Panatinakos tada će i Liverpool igrati u LP. Do tada uživaj što smo prošli 3. kolo Carling i FA cupa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 feb 2012, 19:06

Henderson je napisao/la:
rizo molim te nemoj citirati ovakve ljude onda i ja vidim sta pisu pa se đaba iznerviram... viđao sam ja i na temi manchestera da su neki pisali da treba fergusona otjerati par puta ocigledno je to problem naseg mentaliteta ovdje jer kod nas se niko cijeni pa tako ni ovi lazni navijaci liverpoola kojih ima puno na ovoj temi ne cijene kinga... jest da vjerovatno vecina njih i ne zna ko je i sta je on.
kod nas ljudi ne koriste mozak nego samo vjeruju u ono sto im se servira i onda su uvijek na strani onog ko zna dobro ljudima oci zamazati... gledam isto ovih dana kad su bile svađe oko evre i suareza pola ljudi samo kopira neke postove i clanke na engleskom valjda ne znaju sami da skontaju nista il nemaju svoje misljenje pa se koriste tuđim.
You are someone else I am still right here

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 12 feb 2012, 19:10

@Henderson

Vrlo vjerovatno si zadrti pripadnik ruralne populacije koji ne vidi dalje od svog nosa. Uzivaj u uspjesima KD-a i nadaj se da ce dobiti dozivotni ugovor ;) Uz njega Liverpool ocekuje blistava buducnost, sto se vidi po igrama od ove godine ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 feb 2012, 19:57

@Rizo dobra pjesma. :mrgreen:

Teško ćemo do Lige Prvaka ove sezone.Već sam rekao da od preostalih 13 utakmica moramo bar 10 pobijediti i nijednu izgubiti i opet se trebamo nadat da Chelsea i Arsenal kiksnu više puta i još da ih dobijemo na Anfieldu.Preteško doista.
You'll never walk alone.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 feb 2012, 22:42

dalglish has got more points in his first 40 games than rafa.

Je li ovo tačno ? :?
You'll never walk alone.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 12 feb 2012, 23:13

Slazem se da je cilj izlazak u LP al realan cilj za Liverpool je borba za LP,pa vecina nas je tako i glasala u anketi.
Imamo li borbu?Imamo i ona jos traje,tako da treba sacekat kraj sezone i tek tad dat pravilan sud.
Kada se pogleda sira slika Liverpool pod kontrolom KK nije los.Finale CC kupa,u F.A. kupu se dobro gura tako da i nije sve crno,ako izguramo u toj borbi i pobjedimo konkurente onda ce KK biti genije,od managera ce imati mozda i najbolju sezonu.Uz sve to pa i neigramo tako lose u vecini utakmica smo boli suparnik iako moze i mora bolje pogotovo u zavrsnici zbog koje i kasnimo 4 boda od naseg primarnog cilja.
Jasno mi je da je KK potrosio preko 100 miliona al ni drugi nisu stedjeli.OK,bili smo medu klubovima koji su najvise trosili ljeti al sta je sa proslih sezona gdje su se nasi konkurenti pojacavali,a mi slabili(imali smo jako malo para,i mnogo losih transfera).Neide sve preko noci i normalno je da svaki manager ima gresaka,pa tako i KK.Downing me je skroz razocarao,a Henderson i Carroll donekle.Adam je solidan dok su Enrique,Bellamy i Suarez prava pojacanja.
Ako osvojimo CC kup i doguramo do polufinala F.A. kupa i izgubimo borbu za par bodova KK ce i dalje imat moje povjerenje.Ekipa je pod KK vodstvom napravila veliki napredak i nakon 6 godina ce ako Bog da donjet trofej,a hrvamo se sa klubovima(koji ce nam doci na Anfield) koji su u protekle 2-3 sezone mnogo stabiliniji od nas.
Borba jos nije gotova,a maja i kraja prvenstva ni na vidiku.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 feb 2012, 23:24

Uh, koja s.ranja se izdešavaše. Nakon što su i Suarez i Kenny tvrdili jedno, danas su prešli na potpuno drugu stranu, očito primorani od ljudi "sa vrha". Henry se sigurno čuo sa Ayreom i pritisnuo ih da stanu na stranu FA i kompanije kako ne bi bilo većih problema.

Mnogo mi je krivo jer se trebao zauzeti stav koji se koristi od samog početka ovog incidenta i boriti se za neku istinu. Ovako, izgleda da smo se jednostavno predali i tako okrenuli leđa Suarezu rekavši mu da se mora izviniti bez obzira koja je prava istina umjesto da je klub potpuno stao iza svog igrača, bez obzira na sankcije.

Ako je Suarezu naređeno da se izvini, a jeste, to je barem očigledno, onda se možemo polako početi pozdravljati sa njim. Hem je već izgubio ugled u Engleskoj, hem klub nije stao iza njega. Naravno, postoji i opcija da je ovo samo da se zamažu oči FAu i da se jednostavno završi sa cijelom ovom farsom kako bi se u barem nekom miru ušlo u nastavak sezone te da je klub i dalje iza njega. Liči mi da je ovo ipak naprije.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 feb 2012, 00:32

samo da ne bude opet na kraju sezone par desetina milijona za tipove poput nzogbije, olbrajtona, gutiereza i slicnih igraca
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.