FKKrajina je napisao/la:]
FKKrajina je napisao/la:Aldinn1 je napisao/la:
U ovim ligama nema malih utakmica. Nije prvenstvo El Clasico ko je bolji i kraj. Sezona se za to igra da osvoji onaj bolji. U ovom slučaju Real je prejak, svaku utakmicu skoro trpaju po četiri komada i titula zaslužena i ako ima još da se igra i možda nije sve gotovo, treba sačekati još malo. Ali Ronaldo ..
Slazem se s tobom, Real jest prejak, kad igra protiv svakog , osim protiv Barce. Real ima komplex zvani Guardiola ili Barca, kako vam je lakse. Jer protiv Barce Real ne moze odigrati nista, jednostavno je u tom dvoboju Barca daleko ispred.
Ne znam sto vam je to simpatizerima reala problem priznati. Ja sam simpatizer Barcelone, pa sam veceras lijepo cestitao Realu na zasluzenoj tituli. Ali u duelima te dvije ekipe i slijepom covjeku je jasno sve.
Zadnji El Clasico je pokazao da je trenutno u pitanju neki strah kod igrača Reala i to je to. Da je Barsa bolja od Reala to nema šanse. Na Nou Campu sada ih je Real razvalio i još nisu imali sreče što je jedan od ključnih faktora dobrog rezultata.
Barsa bolja u derbijima, Real bolji u ligi.
Ovo potpisujem i slazem se u potpunosti. Real je vise motivirana ekipa definitivno jer odavno nemaju nikakav rezultat. A da su razvalili Barcu bilo bi 2-5,a ne 2-2. Podsjecam u ligi 1-3 na SB, u kupu 1-2 na SB, uz dominaciju Barce. Daj jednom i vi simpatizeri reala priznajte sto vidi cijeli svijet,u medjusobnim ogledima ne mogu igrati s Barcelonom.[/quote]
Ja pišem realno, ali što se tiče posljednjeg derbija Real je odigrao na nivou bio bolji od Barse najmanje pet puta, ali taj strah u mnogome pomaže Barsi sad za sad. Ako ćemo da priznajemo, nemojte sada ići na tu fintu Barsa nema motiva, Barsa ima motiva ali ne mogu pobijediti nikoga, oni se slomoše ali bez rezultata. Realno da Barsa nema Xavi i Inisestu odnosno da Messi nema tu dvojicu, on nikad ne bi osvojio zlatne lopte. Primjer reprezentacija Argentine nema Xavi i Messi ne može meda.