chily-rz je napisao/la:Nažalost Ramizov gol je donio još jednu žrtvu,umrla je Whitney Houston,.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
chily-rz je napisao/la:Nažalost Ramizov gol je donio još jednu žrtvu,umrla je Whitney Houston,.
Što? Zbog širenja gluposti i klasičnog spama.starmo94 je napisao/la:A sto bi ga to banovao ? Covjek mu je iskreno rekao,a i ja mislim da mu ni dvoje ljudi ovo nije procitalo..Monolog je napisao/la:Da se ja pitam, ovog @Harmanija bih trajno banovao.
Na ono boldirano sam oplakoRKO je napisao/la:Incident na treningu....ni prvi ni zadnji al je bitno pljuvat po Spahicu.
Sve vama smeta u MP3.
Nevalja Begovic (kanadjanin,telefon,svadba bez narodnjaka...)
Nevalja Papac (nije htjeo igrat...)
Nevalja Pjanic (nije brz,mlatara rukama sudijama....)
Nevalaj Spahic (lud,nema u glavi svije ciste,smotan,penaldzija....)
Nevalja Ibisevic (kloc,ne zna gola dat,sluacajan bljesak 18 golova u 17 utakmica....)
Nevalja Lulic (prigovara sudijama,buni se pa bude kartoniran...)
Nevalja Salihovic (isto kao i Lulic...)
Nevalja Medunjanin (holandjanin)
Nevalja Miske (setac sa zvakom, ucjenjivac....)
Nevalaj Pandza (glupi kloc koji udara druge...)
Nevalja Dzeko (ne trudi se,opija se, dao samo 15 golova u 20 utakmica....)
Nevalja Mujdza (kad nije mogao za Hrvatsku doso nama)
nevalaj Mravac (kloc,nesposoban,doso preko stele u reprezentaciju....)
Nevalja Stilic (izumrla 10ka....)
nevalja Hasagic (ucjenjivac,ledja ga hebu....)
.....
nevljaju Salihamidzic (ne zalaganje,laziranje kartona...),Barbarez (kockar,hoce da se uvali u reprezentaciju), Susic (nesposoban,teleci pogled....), Ciro (lajavac,senilan,hrvat....).....
Rodi majka strucnjakaFKKrajina je napisao/la:
A Messi je igrac kojeg su veci strucnjaci od mene i od tebe proglasili najvecim svih vremena. A narocito jer je osvojio 3 zlatne lopte do svoje 24 godine. Neponovljivo! Njega samo gledati i diviti mu se.
alacious je napisao/la:URL,jesi ti glup,il' se samo pravis?
alacious je napisao/la:Ajd procitaj opet sta si postavio ovdje...i probaj shvatit to sto je covjek napis'o...
Ehh ti si pametan, pa mi skonta i IQalacious je napisao/la:Ne vrijedi s tobom raspravljat...
"Ne vrijedi se svadjati s budalama.Prvo te spuste na svoj nivo,pa te dotuku svojim iskustvom"
A tebi il' je IQ k'o sobna temperatura zimi,il' se samo pravis da ne mozes ovo shvatit...
"Pametan pise, a glup pamti"alacious je napisao/la:Nije fazon moj IQ,fazon je u tvom shvacanju,ili bolje reci ne shvacanju posta![]()
To nisam prepis'o,to sam zapamtio kao veoma bitnu poslovicu za zivot.
miki 90 je napisao/la:prodajem salove " ŽELJO - 1921 " iz zadnje garniture znaci jednom noseni![]()
ponude u pp
Bilal je napisao/la:"Pametan pise, a glup pamti"alacious je napisao/la:Nije fazon moj IQ,fazon je u tvom shvacanju,ili bolje reci ne shvacanju posta![]()
To nisam prepis'o,to sam zapamtio kao veoma bitnu poslovicu za zivot.
Ja sam ovu zapisao.
Limuntos je napisao/la:jes' vidio da je na slici pisalo "jel to mene ovdje neko za*ebaje" al bez ove zvjezdice ? to je vulgarizam, to nije dopusteno na forumu...bazeni je napisao/la:a zaštoSenaid L.F.C je napisao/la:ne zaje*baje te jos niko ali hoce admin kad procita **** pa ti ga dadne![]()
![]()
![]()
šta nije u redu sa slikom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.