Malo se ovako bolje vidi.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
pa mislim da se ovo može opet podići, nije se srušila tribina, nego je krov skliznuo pod težinom...arelinho je napisao/la:ovo nam je idealna prilika da odemo da pomognemo da se ovo popravi...
znam vidio sam sliku, ali makar mozemo skinuti snijeg sa druge tribinenookey je napisao/la:pa mislim da se ovo može opet podići, nije se srušila tribina, nego je krov skliznuo pod težinom...arelinho je napisao/la:ovo nam je idealna prilika da odemo da pomognemo da se ovo popravi...
Ma moj UPS dugo sam ja na ovom forumu kao citalac i nacitao sam se gluposti iz tvojih usta, pa nemogu da povjerujem da da je tebi kao zao, oprosti ali takav si utisak ostavio na mene.UPS je napisao/la:@dado
boze sacuvaj!
i moj bi se krov na kuci srusio da ga nisam ocistio
zar fk sarajevo ima stadion ?theprodigy je napisao/la:ne kontam bgm, zar grbavica ima zapadnu tribinu??
samo je krov otiso sreca tribina je ok.ma nek se radujuteodolit je napisao/la:Nema, hahahaha.bagrcavi je napisao/la:zar fk sarajevo ima stadion ?theprodigy je napisao/la:ne kontam bgm, zar grbavica ima zapadnu tribinu??
Ah što ne mogu ove maloumne debile što se raduju tuđoj nestreći, fuj.
Ma znam da hoćemo sve ok, ali ne mogu da vjerujem da se mogu maloumnici tome radovati i veseliti, evo čitam na sa-x komentare, pa čovječe ni najveći četnik ne bi napisao nešta što može prokleti pitar, fuj.bagrcavi je napisao/la:
ma nek se raduju
Ali izgradićemo mi zapad još bolji i veći
teodolit je napisao/la:Ma znam da hoćemo sve ok, ali ne mogu da vjerujem da se mogu maloumnici tome radovati i veseliti, evo čitam na sa-x komentare, pa čovječe ni najveći četnik ne bi napisao nešta što može prokleti pitar, fuj.bagrcavi je napisao/la:
ma nek se raduju
Danas, sutra, isti ti će dolaziti na Grbavicu da gledaju reprezetaciju.
bagrcavi je napisao/la: maloumno je to, ali dobro je to sve što rade jer znam da smo mi bolji od njih
Očito je ovo "nekima" inspiracija za pisanje kojekakvih ...
Ma ne sekiraj se, hvala komšijama, kao i svaki put do sada su pokazali o kakvim se "prijateljima" radi, zgadili su mi se stvarno, čast izuzecima naravno, ali ovo je neshvatljivo...likusa je napisao/la:Ja sam ogorcena ! Hvala Bogu pa me otac uputi na pravi put pa navijam za Želju i manijak sam !! Kad vidim ove primitivce ostalih navijackih skupina smuci mi se !
ma brate oni više mrze Željezničar nego što vole Sarajevoteodolit je napisao/la:Ma znam da hoćemo sve ok, ali ne mogu da vjerujem da se mogu maloumnici tome radovati i veseliti, evo čitam na sa-x komentare, pa čovječe ni najveći četnik ne bi napisao nešta što može prokleti pitar, fuj.bagrcavi je napisao/la:
ma nek se raduju
Danas, sutra, isti ti će dolaziti na Grbavicu da gledaju reprezetaciju.
Trenutno korisnika/ca: antibot, knoa, Lokomotifa, teamnorth1989, ZeljeznicarUberAlles, zlatandr i 60 gostiju.