FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 12 feb 2012, 13:16

Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a :)
Uh,ovdje nema lajka... Ništa znači, uzimamo obatroje ;)
Sent from my Philips Smart TV.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 feb 2012, 13:20

dr.adnan je napisao/la:Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a :)

Ima jos nekih ovamo koji se pitaju oko duple krune 8-) . Nije to bas k'o otici u radnju i kupiti je.

A i u CL-u ima nekoliko precih koje se pita za misljenje ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 feb 2012, 13:26

Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacno :arrow: toliko od mene. :?

hi hi hi, zna se ko je iznad svih

ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2012, 13:32

Romariooo je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacno :arrow: toliko od mene. :?

hi hi hi, zna se ko je iznad svih

ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
To ti nesto o Lekiću možda :?: :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 feb 2012, 13:35

Romariooo je napisao/la: ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade

Taj bi posao prije svih trebali raditi Pedro,S.Roberto,Pinto i slicni Barselonini talenti...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 feb 2012, 13:54

Ovo što je Shaqiri izjavio, uvijek treba uzimat s rezervom, pa novinari dosta toga izvuku iz konteksta, a sjećate li se nabrijane atmosfere oko Riberyja i kako danas Ribery priča o Bayernu. Čak i tek kad je došao hvalio je on Bayerna, bio je sretan, al tad je bio samo sretan a sad presretan. Shaqiri ako se pokaže, a nekako vjerujem da hoće jer je ogroman talenat, onda će kod nas ostat za sva vremena kao Scholl, Kahn......A dobra je ona rečenica koju je Omer imao u svom potpisu jedno vrijeme a to je da: Nema većih klubova od Bayerna, samo ih ima koji mogu biti isti kao Bayern. Znači ili lošiji, ili približni nama ili isti. Nešto drugačije od toga ne postoji. Ja sam davno pisao da mi nismo nikad bili klub koji po nekoliko godina nismo ništa osvajali, nije kod nas bilo bijelih maramica i sličnih stvari, a mi smo jedan od rijetki klubova koji je 3 puta uzastopno uzeo Ligu šampiona, doduše tad Kup šampiona. Ali po mnogo čemu smo jedinstveni.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 12 feb 2012, 14:35

effe_sa je napisao/la:Ovo što je Shaqiri izjavio, uvijek treba uzimat s rezervom, pa novinari dosta toga izvuku iz konteksta, a sjećate li se nabrijane atmosfere oko Riberyja i kako danas Ribery priča o Bayernu. Čak i tek kad je došao hvalio je on Bayerna, bio je sretan, al tad je bio samo sretan a sad presretan. Shaqiri ako se pokaže, a nekako vjerujem da hoće jer je ogroman talenat, onda će kod nas ostat za sva vremena kao Scholl, Kahn......A dobra je ona rečenica koju je Omer imao u svom potpisu jedno vrijeme a to je da: Nema većih klubova od Bayerna, samo ih ima koji mogu biti isti kao Bayern. Znači ili lošiji, ili približni nama ili isti. Nešto drugačije od toga ne postoji. Ja sam davno pisao da mi nismo nikad bili klub koji po nekoliko godina nismo ništa osvajali, nije kod nas bilo bijelih maramica i sličnih stvari, a mi smo jedan od rijetki klubova koji je 3 puta uzastopno uzeo Ligu šampiona, doduše tad Kup šampiona. Ali po mnogo čemu smo jedinstveni.
Jedan od tri takva kluba, pored Reala i Ajaxa. ;)
24.04.1991.
Stern des südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2012, 14:42

Momak je samo iskren i ima respect od mene. Vise volim ovakve igrace nego one koji se ulizuju govorivsi da im je Bayern ili bilo kojo drugi tim omiljeni (naravno u onaj koji igrac predje) a lazu.

On ce dobiti ugovor na cetiri godine i pozamasnu svotu novca za ugovor kao i za pruzene partije a rijetko se koji igrac zalio na Bayern nakon sto je u istom proveo nekoliko sezone. Cist primjer je Ribery ili Robben koji su uvidjeli kakva atmosfera vlada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 feb 2012, 14:51

dr.adnan je napisao/la:Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a :)
Grosse Like :D
I to ne mora kup, nek Borussije podijele medjusobno svapske titule :mrgreen: ja sam LP nesto pozelio, jos na Allianzu :D :D :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 feb 2012, 15:00

The Game je napisao/la: Grosse Like :D
I to ne mora kup, nek Borussije podijele medjusobno svapske titule :mrgreen: ja sam LP nesto pozelio, jos na Allianzu :D :D :mrgreen:
Ma i ja bi se i s tim naravno složio. Liga prvaka je nešto posebno ali s njom zlobnicima pogotovo začepiš usta, a i to je taj veliki trofej i dolazi vrijeme da ga osvojimo. Iako prvenstvo ko prvenstvo je uvijek velika stvar, naravno tu se nađu oni koji kažu tad liga ovakva ili onakva, pa to je lako, te priče su iste skoro za svaku ligu, uvijek klub koji osvoji prvenstvo neko mu nalazi te neke zamjerke. Prvenstvo međutim ima veliku vrijednost, jer često je znao i Beckenbauer (a i drugi stručnjaci) reći da je to najpoštenija titula...Razlog je taj što ti u prvenstvu moraš 34 kola biti konstantan , a u Ligi prvaka možeš imat nekad i loš dan i neka te bez veze ekipa izbaci. Ali naravno da je Liga prvaka najvrijednija, a prvenstvo, salatara ima neku opet svoju drugu vrijednost. Kup isto vrijedan, ali od ove 3 najmanje vrijedan naravno.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 feb 2012, 18:00

hahahahaha
zahvalite se trecem najgorem menadzerskom flopu svih vremena(prvi je magat, drugo mjesto dijele braca henes), nerlingeru i ishlapljelom treneru kojeg je pregazilo vrijeme - don hejnkesu, na jos jednom flopu koji, ruku na srce, nije kvalitetniji od onog japanca natakarija il´ kako vec bi.
cuj, bayern da mu posluzi kao odskocna daska na putu ka barceloni :lol:
precijenio se mali buregdzija, sto jes´ jes´ :lol:
jos kad uz taj ´opasni skauting´ dodam silnog marija gomu(kakvu golcinu jucer zabi riberi i to od martinel :lol: ) koji ne bi imao mjesta niti u jednom jedinom evropskom top klubu(ako hoce da se takmice sa barcom, realom itd. onda riberi mora preci u vrh napada, dok bi roben presao na lijevu stranu), onda dobijemo bayern koji je tek treci najjaci klub u ligi.
da je srece i kakvog favrea, bayern bi obje borusije prasio sa 3+ razlikom. kvaliteta u timu ima, sto jes´ jes´.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2012, 18:53

secer je napisao/la:hahahahaha
zahvalite se trecem najgorem menadzerskom flopu svih vremena(prvi je magat, drugo mjesto dijele braca henes), nerlingeru i ishlapljelom treneru kojeg je pregazilo vrijeme - don hejnkesu, na jos jednom flopu koji, ruku na srce, nije kvalitetniji od onog japanca natakarija il´ kako vec bi.
jos kad uz taj ´opasni skauting´ dodam silnog marija gomu(kakvu golcinu jucer zabi riberi i to od martinel :lol: ) koji ne bi imao mjesta niti u jednom jedinom evropskom top klubu(ako hoce da se takmice sa barcom, realom itd. onda riberi mora preci u vrh napada, dok bi roben presao na lijevu stranu), onda dobijemo bayern koji je tek treci najjaci klub u ligi.
da je srece i kakvog favrea, bayern bi obje borusije prasio sa 3+ razlikom. kvaliteta u timu ima, sto jes´ jes´.
:lol: :lol: :lol:
Ah te Borussia-e :lol: ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 feb 2012, 19:26

Usami ce napraviti bolju karijeru od Sacira!!!

Ovaj ce zavrsiti spremajuci tiramisu sestru od Yoshimitsua

Uglavnom nije na nivou velikog pojacanja za Bayern
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 feb 2012, 20:33

secer je napisao/la:hahahahaha
:) :) :) secko jel sad možda navijaš za Gladbach? Dosta si klubova izmijenjao, ne znam hoće li ostat još i jedan bundesligaš :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2012, 22:57

Opet u žrijebu nemamo sreće, biće teško protiv M'Gladbacha ali uvjeren sam u prolaz.Žutalje i dalje mazi sreća :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2012, 23:16

Saurman je napisao/la:Opet u žrijebu nemamo sreće, biće teško protiv M'Gladbacha ali uvjeren sam u prolaz.Žutalje i dalje mazi sreća :D
Mojne tako i vi ste imali srece , mogli ste naletit na zajebaniju Borussia-u :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 feb 2012, 12:10

Romariooo je napisao/la:ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
Ma da kada te silne "igracine i talenti" Barcelone budu u stanju da uzmu bod(ove) od Osasune i slicnih klubova onda se javljaj i hvali te "magove" :lol: :lol: . Do tada se utopli momak hladno je u Barceloni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 13 feb 2012, 12:12

HzBvB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Opet u žrijebu nemamo sreće, biće teško protiv M'Gladbacha ali uvjeren sam u prolaz.Žutalje i dalje mazi sreća :D
Mojne tako i vi ste imali srece , mogli ste naletit na zajebaniju Borussia-u :lol:
Vidjet ćemo na kraju ko će bit jači :lol: Možda vam i Bayern pusti da ovo osvojite, kako bi zaradili šta para da vas ne moraju opet izvlačit iz krize, al što je najgluplje nadimak BVB-u je milioneri a stalno su u krizi :roll:
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 feb 2012, 13:11

Delirium je napisao/la: Vidjet ćemo na kraju ko će bit jači :lol: Možda vam i Bayern pusti da ovo osvojite, kako bi zaradili šta para da vas ne moraju opet izvlačit iz krize, al što je najgluplje nadimak BVB-u je milioneri a stalno su u krizi :roll:
Bayern spasio BvB s 2 mil a mi dugovali 200 mil :?: :? :? :? Te pare nisu uopšte otišle za dugovanja BvB-a, nego na plate. Vraćene su u roku od jedne godine i to s kamatama :lol: . Još više treba da iskažeš poštovanje BvB-u jer smo prije par godina bili pred bankrotom a sad smo postali prvaci i vodeći smo u ligi uz minimalna ulaganja.
Od ponora do vrha za kratko vrijeme :arrow: to ne može svako ;) .
Krize više nema, poslujemo pozitivno :arrow: Reus ;) .
Bayern nam pustio i pustit će nam opet :lol: :lol: :lol: .

Na primitivne komentare sličnog karaktera i sadržaja više ne repliciram ;) .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 feb 2012, 13:23

Bayern je Bayern!!! To je jedna institucija!!!! I mislim da je suvisno bilo sta reci!!
Bayern kiksa neko prvenstvo ali zato u narednim sezonama odmah zareda i sprasi
sve protivnike!!! Svake se sezone igra na tri fronta i medu top pet klubova je!!!
A naravno da i corava koka mora zrno ubosti!!! Vidjeli smo BVB u ligi prvaka!!
Taman se popravi koeficijent u ligi prvaka BVB ga pokvari!!! Pa ni eurolige izboriti!!!
I doci ovdje pametovati!!! cirkus!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.