Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

armin arsenalovac
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 feb 2012, 12:18

vedofeelgood je napisao/la:Thierry sigurno igra protiv Milana, to je i on potvrdio, uostalom ne znam odakle im to da je protiv Sunderlanda bila zadnja njegova utakmica, jer logično je da posto je posudba do 16. a tekma sa Milanom 15. da je on naš igrač te da ima pravo nastupat :)
Ma onaj nas komentator zbunio,zadnja utakmica u premiershipu govorio,svi mislili zadnja skroz za arsenal :),znam da smo ga prijavili za LP,pa reko nismo valjda djabe :D

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 feb 2012, 12:54

Bolje da priželjkujemo Gervinha nego Henrya ..realno Titi nemože počet i završit više kao neki joker sa klupe ^^

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 feb 2012, 12:58

Rosicky je napisao/la:Bolje da priželjkujemo Gervinha nego Henrya ..realno Titi nemože počet i završit više kao neki joker sa klupe ^^
Upravo si opovrgao ono sto je Titi radio od kako je ponovo došao u klub :) Očigledno je da moze, a Gervinho zasluzuje odmor, i sam je Wenger rekao da nece igrat u ligi prvaka, nego tek MOŽDA protiv Sunderlanda.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 feb 2012, 13:03

Evo slika Mertesackerove ozljede, ne izgleda baš najbolje jel. :x
slika

Sutrašnji sastav po meni:
..............Šezni
.....Sagna Kos Verma Gibbs
..............Arteta
.......Song...Rosicky(Ramsey)
Walcott.......................OX
...............RvP

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 feb 2012, 13:07

vedofeelgood je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Bolje da priželjkujemo Gervinha nego Henrya ..realno Titi nemože počet i završit više kao neki joker sa klupe ^^
Upravo si opovrgao ono sto je Titi radio od kako je ponovo došao u klub :) Očigledno je da moze, a Gervinho zasluzuje odmor, i sam je Wenger rekao da nece igrat u ligi prvaka, nego tek MOŽDA protiv Sunderlanda.

Ne,samo smatram da nije u fizičkoj spremi da odigra svih 90 minuta na nivou na kojem to može Gervinho godine su tu
a i drugačiji je ritam zasigurno nego u americi

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 feb 2012, 13:42

Bosco je napisao/la: Sutrašnji sastav po meni:
..............Šezni
..............Arteta
...............RvP
to je to

bit' ce teska utakmica. pokusao bih mozda ovdje sa rambom, pa ako ne bude funkcinosalo, tomasa uvesti na pocetku drugog dijela jer je odmorniji, a pored toga trkacki je spreman pogotovo za milaneze. Uz dosta zalaganje mozemo do pobjede ali bio bih zadovoljan i remijem.

C'mon :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 feb 2012, 13:44

Arsenal protiv Italijana :

Arsenal 5 - 1 Inter
Arsenal 2 - 0 Milan
Arsenal 2 - 0 Juventus
Arsenal 3 - 1 Roma
Arsenal 2 - 0 Lazio
Arsenal 2 - 1 Udenise
Arsenal 1 - 0 Parma.
tj pobjede, ugl smo prolazili :mrgreen:

a za ramseya
Michael Jackson umro u 58 god.

Whitney Houston umrla u 48 god.

John F. Kennedy umro u 38 god.
...
Amy Winehouse umrla u 28 god.

Koliko ono godina ima Justin Bieber??! ajmo Ramsey jos jedan uvali mozes ti to :lol:
Vođa zna.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 feb 2012, 13:45

Budimo humani i ne uvodimo ramba ^^ osim ako krenemo gubit..uz parolu ..svijete oprosti xD
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 13 feb 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 feb 2012, 13:47

Rosicky je napisao/la:Budimo humani i ne uvodimo ramba ^^ osim ako krenemo gubit..uz parolu ..svijete oprosti xD
dobar :lol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 feb 2012, 13:58

Postava Arsenala :
..............Šezni
..............Arteta
...............RvP

Moguca postava Milana:
--------------Amelia------------------
-Abate--Mexes--T.Silva--Mesbah-
-------------Van Bommel------------
-----Emanuelson------Nocerino-----
-----------Boateng(ako bude spreman igrace Boateng ako ne onda ce umjesto njega Seedorf)
------Robinho----Ibrahimovic-------- Mozda umjesto Robinha bude igrao El Shaarawy koji je nekoliko zadnjih utakmica odigrao odlicno ,dok je Robinho u losijoj formi od njega!

Sta vi ocekujete od ove utakmice sta mislite ko ce pobijediti , ja mislim da ce Milan imati mnogo problema sa brzim krilima Arsenala :?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 feb 2012, 14:21

Mislim da će Milan imati ponajviše problema sa Chamberlainom, ako njega zaustave moglo bi završiti ugodno po njih. Volio bih da Arsenal pobjedi makar minimalno, ali daleko od toga da ne bih bio zadovoljan i sa neriješenim rezultatom, al' samo da ne bude 0:0. :mrgreen:

///
Stranicu-dvije nazad je bila neka rasprava o tome kakvo pojačanje bi bio (će biti) Matias Suarez. Gled'o sam 4-5 tekmi Anderlechta ove sezone i mogu reći da je u svim tim tekmama bio odličan (svaki put je zabio bar gol, što se od napadača i očekuje :) ) , dobar je tehničar, brz i ne srlja puno.

///
Transfermarkt.de je opet promijenio cijene igrača, tako sad Robin van Persie vrijedi 45 mio. eura (ranije 30 mio), Chamberlain 10 mio. eura (ranije 6 mio), Wilshire 22 mio. eura (ranije 20 mio.), Coquelin 3 mio eura (ranije 1,3 mio.),Alex Song sada vrijedi 24 mio. eura (a ranije 19 mio.),Ramsey 11 mio. eura (ranije 7 mio.), Per namjesto ranijih 13 ,sada vrijedi 14 miliona eura,Szczesny je skočio sa 5,5 miliona eura na 12 miliona,Koscielny vrijedi 16 miliona eura, a Walcottu je cijena narasla za milion i sad je 17 miliona.

Bilo je i padova: Chamakh sada vrijedi 8 miliona (ranije 14 mio),Arshavin 11 miliona (ranije 17 miliona), Rosicky sada vrijedi 3,5 miliona (ranije 5 miliona). :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 feb 2012, 14:33

meho-medo je napisao/la:ja mislim da ce Milan imati mnogo problema sa brzim krilima Arsenala :?
ukoliko Walcott bude igrao kao protiv Blackburna, a OX kako zna definitivno hocete mada uopce ne znam kakvi su vam ova dvojica bekova ?

Milan fakticki igra 4-4-2, dakle arsenal sa 5 igraca na sredini terena MORAO bi imati prevlast, a ukoliko to dozvoli Milan imat' cete velih problema jer je Arsenal tako navikao igrati. Iskreno bi se radovao da Boateng ne igra, jer mi se uz Ibru cini kao najopasniji.

Sve je moguce. Arsenal ako bude igrao kako zna ima dobre sanse da prođe ali razocarali smo dosta puta ove sezone zato je svaka prognoza ne zahvalna.

sa Emirates kupa od prije par godina :D
[youtube][/youtube]
nedim1993 je napisao/la: Koliko ono godina ima Justin Bieber??! ajmo Ramsey jos jedan uvali mozes ti to :lol:
(y)

fino da rastu cijene :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 feb 2012, 15:02

Desole je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:ja mislim da ce Milan imati mnogo problema sa brzim krilima Arsenala :?
ukoliko Walcott bude igrao kao protiv Blackburna, a OX kako zna definitivno hocete mada uopce ne znam kakvi su vam ova dvojica bekova ?

Milan fakticki igra 4-4-2, dakle arsenal sa 5 igraca na sredini terena MORAO bi imati prevlast, a ukoliko to dozvoli Milan imat' cete velih problema jer je Arsenal tako navikao igrati. Iskreno bi se radovao da Boateng ne igra, jer mi se uz Ibru cini kao najopasniji.
Milan uopste ne igra 4-4-2, nego tu je
-------van bommel (kao defanzivni vezni)
Emanuelson(kao lijevi centralni vezni)-Nocerino(kao desni ali centralni vezni) i
------------Boateng (kao plejmeker)
ova je formacija u sredini nesto kao dijamant :mrgreen: i to je formacija vise kao 4-1-2-1-2 ili 4-3-1-2
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 feb 2012, 15:06

pa to i jeste fakticki 4-4-2 :D nebitno sustina je ista, četiri igrača Milana pokrivaju sredinu terena ; )

jedan nešto istureniji playmaker (Boateng), a drugi povuceniji kao zadnji vezni

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 feb 2012, 15:10

Bosco je napisao/la:Evo slika Mertesackerove ozljede, ne izgleda baš najbolje jel. :x
slika

P
:cry:
yebem ti teren, bilo mi je smijesno na pocetku ali ovo nije :evil:

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 13 feb 2012, 16:06

Nadam se da ce se brzo oporaviti, bez obzira sta neki kazu, on je za mene u ovoj sezoni solidno odradjivao svoj posao.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 feb 2012, 17:16

Arsenal's Per Mertesacker fears he could miss the rest of the season after the injury he suffered against Sunderland on Saturday

He tweeted: "The foot is not good, I have to wait for the physical examination, right now I'm living with uncertainty"

"Thanks for all your messages, now off for a scan, I fear the worst, could miss the rest of the season"

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 feb 2012, 19:11

Jon Toral potpisao profesionalni ugovor Arsenalom :)

slika

Malac ce biti igracina !!! Samo se nadam da nece stopama Cesca.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 feb 2012, 20:09

He does have an English mother
ako je ovo istina onda ne bi trebao stopama Cesca :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 feb 2012, 20:41

slika

:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.