FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 13 feb 2012, 14:04

Baltazar je napisao/la:nisam pratio forum tih dana pa me zanima s obzirom da je prvenstvo prolongirano za 7 dana da li to znaci i da se otvaranje fan shopa prolongira do tekme sa Sirokim ili se otvara kao sto je planirano
Mislim da ne

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 feb 2012, 14:17

Prvenstvo jos nije prolongirano. Komitet ce se sastati ove sedmice i odluciti o eventualnoj odgodi starta prvenstva. Tako je pisalo juce u avazu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 13 feb 2012, 14:44

nime_tm87 je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:nisam pratio forum tih dana pa me zanima s obzirom da je prvenstvo prolongirano za 7 dana da li to znaci i da se otvaranje fan shopa prolongira do tekme sa Sirokim ili se otvara kao sto je planirano
Mislim da ne
Da, fan shop također će biti otvoren 9. ili 10. marta, 100 %.

Početak prvenstva će sigurno biti odgođen.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 feb 2012, 15:02

zasto se iz govana vadimo tek kad nam do vrata dodju ????

govorimo o nekoj ozbiljnosti....

u ovakvim situacijama se vidim kolika je neorganizovanost u klubu i koliko je losa koordinacija
zasto je sve manja posjecenost na tekmama... jer je amaterizma svima preko glave
udruzenje se trebalo aktivirati ili ako nista smarati klub dok se klub ne aktivira...
nije ljubav prema klubu samo kad se treba derat,palit,tuci i otici na neku humanitarnu akciju
treba malo vodit racuna i o tom klubu i svemu sto je njegovo.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 feb 2012, 15:05

jug-onostalgicar je napisao/la:zasto se iz govana vadimo tek kad nam do vrata dodju ????

u ovakvim situacijama se vidim kolika je neorganizovanost u klubu i koliko je losa koordinacija
zasto je sve manja posjecenost na tekmama... jer je amaterizma svima preko glave
udruzenje se trebalo aktivirati ili ako nista smarati klub dok se klub ne aktivira...
nije ljubav prema klubu samo kad se treba derat,palit,tuci i otici na neku humanitarnu akciju
U Bosni ti je sve tako, eno Skenderija, GRBAVICA ...tek kad se nesto sjebe tek onda shvatimo sta smo trebali kako sam trebali..., al onda bude kasno yebiga... takva nam je vlast.. takvi ljudi mentalitet. :lol: Nek se je malo urusila ova zapadna da i nama i vlastima otvori oci da to krene brze da se radi...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 feb 2012, 15:06

Daj Bože da oni ovo popravem, da ne ostane taj dio tribine bez krova. Pošto mi imamo obicaj da ovako ostavimo.
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 feb 2012, 15:06

nime_tm87 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:zasto se iz govana vadimo tek kad nam do vrata dodju ????

U Bosni ti je sve tako, eno Skenderija, GRBAVICA ...tek kad se nesto sjebe tek onda shvatimo sta smo trebali kako sam trebali..., al onda bude kasno yebiga... takva nam je vlast.. takvi ljudi mentalitet. :lol: Nek se je malo urusila ova zapadna da i nama i vlastima otvori oci da to krene brze da se radi...
Samo je pala u pogresan vakat
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 feb 2012, 15:16

Ne treba tu previse pameti.. Evo kako da ocistite svoj krov... A i nasi su mogli isto tako, samo sto su sve nehljebi u odrzavanju stadiona...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _eUosgTM#!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 feb 2012, 15:30

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba tu previse pameti.. Evo kako da ocistite svoj krov... A i nasi su mogli isto tako, samo sto su sve nehljebi u odrzavanju stadiona...

Auu jaka stvar, al haj ti s ovim ocisti metar snijega

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2012, 15:33

nime_tm87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba tu previse pameti.. Evo kako da ocistite svoj krov... A i nasi su mogli isto tako, samo sto su sve nehljebi u odrzavanju stadiona...

Auu jaka stvar, al haj ti s ovim ocisti metar snijega
pa gdje je metar na slikama se vidi da je po krovovima na grbavici oko pola metra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 feb 2012, 15:37

Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.

Ako nam ono ne naprave ova stoka iz vlade ja ne znam sta vise treba da radimo... svima nesto rade nama u 17 godina nisu se udostojili barem istok sredit... covjek se isfrutrira kad vidi kome sve prave tribine i stadione ...rudar, olimpic ...pa dajte vise ...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 feb 2012, 15:40

nime_tm87 je napisao/la:Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.

Ako nam ono ne naprave ova stoka iz vlade ja ne znam sta vise treba da radimo... svima nesto rade nama u 17 godina nisu se udostojili barem istok sredit... covjek se isfrutrira kad vidi kome sve prave tribine i stadione ...rudar, olimpic ...pa dajte vise ...
ne znam pa pitam jel u vlasnistvu opstine taj stadion na otoci , ako jeste onda je logicno a ako nije ona su strasni lobiji :D

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 15:41

Upravo sa akcije ciscenja :mrgreen:
Eh ovako, solidna brojka od nekih dvadesetak clanova sto mladjih sto nas malo starijih, vidjevsi tribinu mogu reci da i nije nesto toliko strasno, vise se nagela krovna kontsrukcija na samu tribinu i drvenu ogradu nego sto se moze reci da se urusilo, ociscen je snijeg sa prostorija kluba kao i sam lijevi dio zapadne tribine, kako sam mogao cuti u narednim danima bit ce angazirani vjerovatno clanovi alpinistickog tima Gorske sluzbe spasavanja ili neko drugi kako bi ocistili i sjevernu tribinu, zahebavaju raja Bukija pricom da hoce da dovedu bagere da sruse sve kako bi konacno mogli napraviti cijelu zapadnu tribinu, Buki sav rastrešen :lol: :mrgreen: ko da mu je stan propao :D kazu da se steta krece izmedju 25. i 30.000 maraka (nezvanicno po prici Bukija i ostalih), i jos sto sam nesto primjetio a to je da se svi nasladjuju ovim dogadjajem od komšija do kompleksaša iz Zenice koji su na oficijelnoj fb. stranici svog kluba objavili članak koji prati preko 60. komentara i mogu reci da sam ponosan sto nas svi zajedno toliko ili mrze ili ne podnose jer se samo veliki mrze iz cistog razloga sto nikada nemogu biti ono sto smo mi a mi nikada necemo i nemozemo biti ono sto su oni !!
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 feb 2012, 15:42

nime_tm87 je napisao/la:Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.

gore pomenuti stadioni su općinski (državni) pa ljudi i ulažu u svoje, ne misliš valjda da će neko ulagati u tuđe (Grbavica je u Željinom vlasništvu zar ne ili možda i nije)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 feb 2012, 15:42

slika

Ovu tribinu doslovno drze drvene grede, ako se ovo ne popravi moze se desiti da pukne zbog vlage ako drvo primi radi ovoga silnog snijega.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 13 feb 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 feb 2012, 15:43

@adnan_hzsa

Jarane normalnim ljudima je tvoj post o.k. ali ovim sa plitkim mozgom dzaba je bilo sta reci.Oni ljubav prema svom klubu ne iskazuju na normalan nacin vec mrznjom prema drugom,valjda je to sada u trendu pa se nemoj obazirati puno na njihove komentare jer ako nesto normalno napises ispade da se nekome ulizujes,nije mi jasno kome cu se ulizivati kada svi pisemo pod nickom i vjerovatno se masa nas ni u putu nije srela.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 feb 2012, 15:44

Hoomer je napisao/la:Upravo sa akcije ciscenja :mrgreen:
Eh ovako, solidna brojka od nekih dvadesetak clanova sto mladjih sto nas malo starijih, vidjevsi tribinu mogu reci da i nije nesto toliko strasno, vise se nagela krovna kontsrukcija na samu tribinu i drvenu ogradu nego sto se moze reci da se urusilo, ociscen je snijeg sa prostorija kluba kao i sam lijevi dio zapadne tribine, kako sam mogao cuti u narednim danima bit ce angazirani vjerovatno clanovi alpinistickog tima Gorske sluzbe spasavanja ili neko drugi kako bi ocistili i sjevernu tribinu, zahebavaju raja Bukija pricom da hoce da dovedu bagere da sruse sve kako bi konacno mogli napraviti cijelu zapadnu tribinu, Buki sav rastrešen :lol: :mrgreen: ko da mu je stan propao :D kazu da se steta krece izmedju 25. i 30.000 maraka (nezvanicno po prici Bukija i ostalih), i jos sto sam nesto primjetio a to je da se svi nasladjuju ovim dogadjajem od komšija do kompleksaša iz Zenice koji su na oficijelnoj fb. stranici svog kluba objavili članak koji prati preko 60. komentara i mogu reci da sam ponosan sto nas svi zajedno toliko ili mrze ili ne podnose jer se samo veliki mrze iz cistog razloga sto nikada nemogu biti ono sto smo mi a mi nikada necemo i nemozemo biti ono sto su oni !!
Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 15:46

Elegant je napisao/la:slika

Ovu tribinu doslovno drze drvene grede, ako se ovo ne popravi moze se desiti da pukne zbog vlage ako drvo primi radi ovoga silnog snijega.
Jarane problem nisu drvene grede koje nose samu tribinu to jeste sjediste vec konstrukcija koji nosi krov eto na slici se vidi da se željezni stubovi na kojima stoji krovna konstrukcije bukvalno savila ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 15:48

Sarajlijc@ je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Upravo sa akcije ciscenja :mrgreen:
Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.
Sta je ?? dosao si polemisati ?? nije tebi ali jeste 60% tvojih drugara sa tribine, cime vama da se covjek nasladjuje i smije ?? dostigli ste vrhunac u tim stvarima ... i mojne bgt rasprvljati i polemisati samnom ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 feb 2012, 15:49

@hommer
Mrznja je dokaz da je onaj koga mrzis bolji od tebe pa te zato netreba nista cuditi,mi imamo srecu da volimo svoj klub koji je najveci i najuspjesniji u BiH pa zato nikogs i ne mrzimo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, fks74, Pablo11 i 24 gosta.