Pa samo lud čovjek se može naslađivati nesreći svog komšijeSarajlijc@ je napisao/la:Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.Hoomer je napisao/la:Upravo sa akcije ciscenja![]()
Eh ovako, solidna brojka od nekih dvadesetak clanova sto mladjih sto nas malo starijih, vidjevsi tribinu mogu reci da i nije nesto toliko strasno, vise se nagela krovna kontsrukcija na samu tribinu i drvenu ogradu nego sto se moze reci da se urusilo, ociscen je snijeg sa prostorija kluba kao i sam lijevi dio zapadne tribine, kako sam mogao cuti u narednim danima bit ce angazirani vjerovatno clanovi alpinistickog tima Gorske sluzbe spasavanja ili neko drugi kako bi ocistili i sjevernu tribinu, zahebavaju raja Bukija pricom da hoce da dovedu bagere da sruse sve kako bi konacno mogli napraviti cijelu zapadnu tribinu, Buki sav rastrešen![]()
ko da mu je stan propao
kazu da se steta krece izmedju 25. i 30.000 maraka (nezvanicno po prici Bukija i ostalih), i jos sto sam nesto primjetio a to je da se svi nasladjuju ovim dogadjajem od komšija do kompleksaša iz Zenice koji su na oficijelnoj fb. stranici svog kluba objavili članak koji prati preko 60. komentara i mogu reci da sam ponosan sto nas svi zajedno toliko ili mrze ili ne podnose jer se samo veliki mrze iz cistog razloga sto nikada nemogu biti ono sto smo mi a mi nikada necemo i nemozemo biti ono sto su oni !!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nookey
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: nookey, dana/u 13 feb 2012, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Ma nek se nasladjuju. Razumi ih, klubovi im u kur.cu, mi ih karamo gdje stizemo, kapitene im uzimamo djaba i prodajemo za finu svotu novca... Ne zamjeri im.Hoomer je napisao/la:Upravo sa akcije ciscenja![]()
Eh ovako, solidna brojka od nekih dvadesetak clanova sto mladjih sto nas malo starijih, vidjevsi tribinu mogu reci da i nije nesto toliko strasno, vise se nagela krovna kontsrukcija na samu tribinu i drvenu ogradu nego sto se moze reci da se urusilo, ociscen je snijeg sa prostorija kluba kao i sam lijevi dio zapadne tribine, kako sam mogao cuti u narednim danima bit ce angazirani vjerovatno clanovi alpinistickog tima Gorske sluzbe spasavanja ili neko drugi kako bi ocistili i sjevernu tribinu, zahebavaju raja Bukija pricom da hoce da dovedu bagere da sruse sve kako bi konacno mogli napraviti cijelu zapadnu tribinu, Buki sav rastrešen![]()
ko da mu je stan propao
kazu da se steta krece izmedju 25. i 30.000 maraka (nezvanicno po prici Bukija i ostalih), i jos sto sam nesto primjetio a to je da se svi nasladjuju ovim dogadjajem od komšija do kompleksaša iz Zenice koji su na oficijelnoj fb. stranici svog kluba objavili članak koji prati preko 60. komentara i mogu reci da sam ponosan sto nas svi zajedno toliko ili mrze ili ne podnose jer se samo veliki mrze iz cistog razloga sto nikada nemogu biti ono sto smo mi a mi nikada necemo i nemozemo biti ono sto su oni !!
Samo dali bi im bilo ovako smijesno da je neko nedaj Bože tu nastradao.
NO PYRO NO PARTY
- KB-TM87
- Kontakt:
Ako je ovo iskra koja je trebala da se krene radit na zapadu, onda je prihvatam. 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Vama se ne moze slicno desiti...Sarajlijc@ je napisao/la:Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravu si,ne mora to biti stadion ali da nam se nesto ruzno desi pola vas bi se nasladjivalo.Seyo_TM je napisao/la:Vama se ne moze slicno desiti...Sarajlijc@ je napisao/la:Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da se desi sa kosevom nesto meni ne bi bilo svejedno, bilo bi mi zao to je i nas stadion.I ne samo nas nego i olimpicov, saobracajcev, bosnin, od sarajeva itd.Al jel ti Seyo znas situaciju da je beskucnik izgubio dom?Seyo_TM je napisao/la:Vama se ne moze slicno desiti...Sarajlijc@ je napisao/la:Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma daj ne zezaj Sarajlijicu, Čuva Bog Želju svog.pile87 je napisao/la:Da se desi sa kosevom nesto meni ne bi bilo svejedno, bilo bi mi zao to je i nas stadion.I ne samo nas nego i olimpicov, saobracajcev, bosnin, od sarajeva itd.Al jel ti Seyo znas situaciju da je beskucnik izgubio dom?Seyo_TM je napisao/la:Vama se ne moze slicno desiti...Sarajlijc@ je napisao/la:Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- spielführer_21
- Kontakt:
Ovom klub pred gašenjem, a neke folove izvodiVolimTz je napisao/la: Ma daj ne zezaj Sarajlijicu, Čuva Bog Želju svog.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa vama se svake godine i desi nešto ružno, tako da smo navikli više, dosadilo nam je da vas ismijavamo stalno.Sarajlijc@ je napisao/la:Upravu si,ne mora to biti stadion ali da nam se nesto ruzno desi pola vas bi se nasladjivalo.Seyo_TM je napisao/la:Vama se ne moze slicno desiti...Sarajlijc@ je napisao/la:Ko da se vi ne bi nasladjivali da se nama nesto slicno desi.Ne supljiraj majke ti.Meni ovo uopste nije za nasladjivanje vec je tuzno sta se desava sa Grbavicom, a i sa Kosevom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedino sto je bitno u ovakvim situacijama je da niko nije nastradao..
ko zna,mozda je ovo prekretnica za pravljenje te zapadne tribine..iz svakog loseg mora biti nesto dobro..sam0o opusteno..

ko zna,mozda je ovo prekretnica za pravljenje te zapadne tribine..iz svakog loseg mora biti nesto dobro..sam0o opusteno..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- molotovljev
@Hoomer
Ako si vec bio u drustvu sa Bulentom,trebao si mu postaviti jedno jednostavno pitanje:Sta kazu komsije?
Nakon odgovora,siguran sam da bi izostavio komsije(u negativnom kontekstu)u prethodnom postu.
Zar je to tako tesko,ako si vec u prilici da znas istinu ili mozda ne zelis da znas istinu?
Ovom prilikom,cestitam prinovu u porodici.
Ako si vec bio u drustvu sa Bulentom,trebao si mu postaviti jedno jednostavno pitanje:Sta kazu komsije?
Nakon odgovora,siguran sam da bi izostavio komsije(u negativnom kontekstu)u prethodnom postu.
Zar je to tako tesko,ako si vec u prilici da znas istinu ili mozda ne zelis da znas istinu?
Ovom prilikom,cestitam prinovu u porodici.
F.K.SARAJEVO
Sad samo ako ćete popravljat napravite bolju zapadnu tribinu, ako će se isto onako pravit bolje je i ne pravit jer je ono stvarno loše i bilo.
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=363" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
takvi odnosi između 2 kluba trebaju da budu, a ne blekić i kompanijaSarajlijc@ je napisao/la:http://fcsarajevo.ba/info.php?n=363

Pa realno druga kucaTeaM87 je napisao/la:Joj Bukija ko da mu se kuca srusila

Pustite te gluposti, i jedni i drugi... Evo, ja sam Zeničanin, Čelikovac, ali protiv Želje nemam ništa. Čak naprotiv, jako mi je simpatičan njihov napredak i dosta pratim dešavanja u klubu.
Kao i, recimo Olimpic. I, kad igraju u Evropi, navijam za njih skoro kao što bih navijao i za Čelik.
Nije nam dosta ovih nazovi-rivalstava na nacionalnoj osnovi, već se još i dižu tenzije Sarajevo-Zenica,... pustite se toga, da vas ja posavjetujem.
Trebamo gledati da se odnosi poboljšaju, a ne da se još dodatno produbljuju gluposti.
Nego, hoću da pitam, je l' ova šteta nije velika? Djeluje kao da se može relativno jeftino sanirati stanje.
Sretno i pozdrav.

Nije nam dosta ovih nazovi-rivalstava na nacionalnoj osnovi, već se još i dižu tenzije Sarajevo-Zenica,... pustite se toga, da vas ja posavjetujem.

Nego, hoću da pitam, je l' ova šteta nije velika? Djeluje kao da se može relativno jeftino sanirati stanje.

Sretno i pozdrav.

Nisam im se ni pravdao ni lizao ih, samo mi na ku*ac više idu tenzije...
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, ristagrad i 40 gostiju.