PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Sredjena tabela i lista strijelaca za A-Ligu. Ako primjetite kakvu gresku, javite !
Odrađena je tabela nakon 15 kola, ovdje možete vidjeti kako to izgleda:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Napomena: Ova utakmica Marseille-Malaga je registrovana službenim rezultatom 0-0, jer niko nije postavio na službenoj temi razlog ne igranja, a danas sam se cuo sa bavarcem_33 on kaže da se nisu uspjeli dogovoriti za termin, znači neće biti produžen rok da se ova utakmica odigra, jer je bilo dovoljno vremena da se ista odigra:
Takodjer od sutra se mogu odigrati utakmice polufinala kupa, rok za odigravanje ovih utakmica je 0d 13.02 do 19.02, a parovi polufinala su:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Napomena: Ova utakmica Marseille-Malaga je registrovana službenim rezultatom 0-0, jer niko nije postavio na službenoj temi razlog ne igranja, a danas sam se cuo sa bavarcem_33 on kaže da se nisu uspjeli dogovoriti za termin, znači neće biti produžen rok da se ova utakmica odigra, jer je bilo dovoljno vremena da se ista odigra:
Takodjer od sutra se mogu odigrati utakmice polufinala kupa, rok za odigravanje ovih utakmica je 0d 13.02 do 19.02, a parovi polufinala su:

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dziza vrlo si duhovit , ali ako bude glasanje za ukidanje cuta , vjerujem da će većina odlučiti za DA , jer manjina ovdje igra na cut (ti , jasko , samir) i ja ne poznajem više nikoga.

Sloboda Tuzla !!!
Ja sam samo dao prijedlog, to nema nikakve veze s fb grupom, a oko nadleznosti necu ulazit, bilo je slucajeva kad su se potezale i stvari s privatnih msn razgovora. Ovaj dio u zagradi je sala, valjda ti smajliji odaju, ako nisi mogao sam da zakljucis i u potpunosti je preslika filmskih disclaimera tipa "no animals were harmed", ne vidim gdje si ti nasao neku poveznicu s vrijedjanjem, jer nije postojala nikakva namjera za tim. Drugo zamolio bi te da vratis tekst koji si pobrisao, a samo ostavio ovaj zadnji dio. Ako si vec pronasao nesto maliciozno u ovome, trebao si to pobrisati a konstruktivan prijedlog ostaviti, da se moze vidjeti o cemu se vodila rasprava.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Post sam editovao i ostavio samo da vidis opomenu i sad sam ga obrisao. Jer ovaj post nije za ove teme, ako imas prijedloge onda post napisi na ovom topicu http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;.
Bilo kakvo poistovjećivanje ljudi sa životinjama je za mene vrijeđanje, ako je to tebi normalno onda nastavi to koristiti gdje ti to tvoja okolina omogućava (odnosno gdje je to normalno), a na ovom forumu to izostavi. Uredu je da postavis prijedlog pravila ili bilo šta drugo, ali nije uredu da ismijavaš druge, jer se ovdje očito radilo o tom da je tebi "krivo" što bi se taj cut mogao ukinuti, pa pišeš ironične prijedloge/postove.
Bilo kakvo poistovjećivanje ljudi sa životinjama je za mene vrijeđanje, ako je to tebi normalno onda nastavi to koristiti gdje ti to tvoja okolina omogućava (odnosno gdje je to normalno), a na ovom forumu to izostavi. Uredu je da postavis prijedlog pravila ili bilo šta drugo, ali nije uredu da ismijavaš druge, jer se ovdje očito radilo o tom da je tebi "krivo" što bi se taj cut mogao ukinuti, pa pišeš ironične prijedloge/postove.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Post nisi editovao, vec si ga obrisao i smatram da to nije u redu, tema je "chat" tipa i trebalo bi da svako moze slobodno iznositi svoje prijedloge. Ako je bas bilo potrebno, mogao si ga kao moderator prebaciti tamo gdje mislis da mu je mjesto. Apsolutno se slazem da je poistovjecivanje ljudi sa zivotinjama vrijedjanje, ali to nije bila moja namjera i potpuno pogresno si shvatio moj post od prve do posljednje rijeci. Uvijek sam se trudio da budem fer i posten prema drugima, jer sve je ovo zabava (kakva je bila i priroda mog posta), uvijek sam cestitao protivniku bez obzira kako on odigrao utakmicu. I sad ti na osnovu iskljucivo svog subjektivnog vidjenja mog posta, koristis svoja prava i dajes meni opomenu a imas ljude koji konstantno vrjijedjaju i psuju svoje protivnike, na sto su se mnogi zalili, dopustio si da ti igra neko ko ima zabranu igranja ove lige, ko nas je sve odreda izvrijedjao i koji je nastavio u istom maniru. Ali sad si nasao da primjenjujes neka pravila, nisam ocekivao ovo od tebe.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bezveze se bunis, ja sam mislio da ces za onaj post dobiti ban. Poistovjecujes clana lige sa zivotinjom 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
u redu je momakBosniacum Lilium je napisao/la:bezveze se bunis, ja sam mislio da ces za onaj post dobiti ban. Poistovjecujes clana lige sa zivotinjom
E moj dziza , na tako niske grane si pao zbog cuta , prosto nevjerovatno.
Sloboda Tuzla !!!
Daj ba Toma, pa boli me briga za tim, svejedno mi apsolutno, ono je sve bila zezancija, zao mi je sto ste pogresno protumacili. Ja znam igrat i bez cuta i igrao sam turnire i tako, al bilo kako bilo teb je opet izgubit 
Šta je bilo, nisam u toku? 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
O pa novi clane saveza, eto bas zato nije trebalo da juventus brise cijeli post, da se moze procitat, al et njemu na dusu. Ma nista ba toxi ja se zezo malo oko ovog cuta i odma me napadose 
-
jasko_juve
- Kontakt:
kad cemo odigrat ovo??dziza_23 je napisao/la:O pa novi clane saveza, eto bas zato nije trebalo da juventus brise cijeli post, da se moze procitat, al et njemu na dusu. Ma nista ba toxi ja se zezo malo oko ovog cuta i odma me napadose
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
De momak, nemoj se vrijedjat, a moze jarane kad hoces, veceras iza 10 cu bit tu ili sutra, svejedno 
Nisam Tomo, mozes li objasniti sta to znaci.
Shvati da je tema pes 6 chat namijenja za dogovaranje prijateljski utakmica, objave saveza, itd. , znači da se na njoj ne iznose prijedlozi, ako već ima druga tema za to, šta je tu teško shvatitidziza_23 je napisao/la:Post nisi editovao, vec si ga obrisao i smatram da to nije u redu, tema je "chat" tipa i trebalo bi da svako moze slobodno iznositi svoje prijedloge. Ako je bas bilo potrebno, mogao si ga kao moderator prebaciti tamo gdje mislis da mu je mjesto.
Slažem se da si fer i korektan igrač, ali ovaj put si pogriješio i kao i drugi moraš dobiti (samo fer), ako ništa opomenu, i ne znam što se toliko buniš, kad si i sam svjestan da si pogriješio, dalje nismo te kaznili oduzimanjem bodova, ili sa minusom u finansijama za slijedeću fantasy ligu i ne vidim u čemu držeš toliku frku.Apsolutno se slazem da je poistovjecivanje ljudi sa zivotinjama vrijedjanje, ali to nije bila moja namjera i potpuno pogresno si shvatio moj post od prve do posljednje rijeci. Uvijek sam se trudio da budem fer i posten prema drugima, jer sve je ovo zabava (kakva je bila i priroda mog posta), uvijek sam cestitao protivniku bez obzira kako on odigrao utakmicu. I sad ti na osnovu iskljucivo svog subjektivnog vidjenja mog posta, koristis svoja prava i dajes meni opomenu
U vezi te osobe, nisam znao da je to on, kasnije smo saznali i znam da sam ga izbacio da bi se ponovo digla neka frka, nisam ga izbacio najviše jer igra u mojoj B ligi i odmah bi krenula priča kako sam sebi štelio da uđem u PO, bila je rasprava o tome. A u vezi tog da nastavlja i dalje da vrijeđa protivnike slobodno priloži dokaze i mi ćemo odraditi svoj dio posla, ali ne mogu ja na osnovu priče nikog kazniti.a imas ljude koji konstantno vrjijedjaju i psuju svoje protivnike, na sto su se mnogi zalili, dopustio si da ti igra neko ko ima zabranu igranja ove lige, ko nas je sve odreda izvrijedjao i koji je nastavio u istom maniru. Ali sad si nasao da primjenjujes neka pravila, nisam ocekivao ovo od tebe.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ono sam rekao u afetku a i ti dziza nisi ostao kratkog jezika tu
kasnije sam planuo kad sam vidio da sam ja kaznjen a ti ne
to je sve
a ja ako sam ikog vrijedjao odkako sam se opet vratio na forum, slobodno to napisi ovdje
Ja sam barem tako djelovao u afektu, a ti si s promisljajem izjednacio pesmastera sa zivotinjom
skontaj malo. Eto mozemo vidjeti ko vrijedja, pogledaj malo gore "ko ih yebe". Pametnom dosta 
edit: ovaj gore je editovao post i izbrisao ono "ko ih yebe" ali ako bude veci problem admin nam moze pokazati prvobitni post
edit: ovaj gore je editovao post i izbrisao ono "ko ih yebe" ali ako bude veci problem admin nam moze pokazati prvobitni post
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 13 feb 2012, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja veze nemam o cemu se radi,vidio sam da ste se okomili na dzizu i ajd ono iz zayebancije "ko ih yebe"..sto se palite yebo vas i cut i soccer..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije stvar u cutu, nego je momka nazvao zivotinjom (indirektno). Sam je pogrijesio i pokusava da uvuce druge u frkujasko_juve je napisao/la:ja veze nemam o cemu se radi,vidio sam da ste se okomili na dzizu i ajd ono iz zayebancije "ko ih yebe"..sto se palite yebo vas i cut i soccer..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.