mandraX je napisao/la:Ma nigdje veze, a još ovi sa ss.ba reklamišu ove teme na fejsu, zovu raju da učestvuju u diskusiji, ma kakvoj bola' diskusiji? Jel' je neko vidi možda ovdje? Ja ne.Devil je napisao/la:Pustam i ja decu da se ispucaju jos malo,pa cu onda krenuti sve redom u nastavku da brisem.mandraX je napisao/la:Ajd odrastite...
pa pogledaj na šta liče zadnje 1-2 stranice...fuj
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ajd mars na snijeg svi
KOMPARACIJA KLUBOVA

OSNOVNI PODACI

SLUŽBENI TROFEJI

REGIONALNI TROFEJI

OSTALI TROFEJI

INDVIDUALNE NAGRADE ZA IGRAČE
-NACIONALNE NAGRADE

-MEĐUNARODNE NAGRADE
Igrači koji su osvajali FIFA-inu nagradu za igrača godine ili su bila među prva tri zbog zasluga igranja u dresu FC Barcelone ili Real Madrida.

Igrači koji su osvajali FIFA-inu nagradu za igrača godine ili su bila među prva tri zaslugama igranja u dresu nekog drugog kluba ali su za vrijeme dodjeljivanja nagrade bili članovi FC Barcelone ili Real Madrida.

Igrači koji su osvajali Zlatnu loptu ili su bila među prva tri zbog zasluga igranja u dresu FC Barcelone ili Real Madrida.

Igrači koji su osvajali Zlatnu loptu ili su bila među prva tri kada zaslugama igranja u dresu nekog drugog kluba ali su za vrijeme dodjeljivanja nagrade bili članovi FC Barcelone ili Real Madrida.

INDVIDUALNE NAGRADE ZA TRENERE
-NACIONALNE NAGRADE

-MEĐUNARODNE NAGRADE

EL CLASICO

OSNOVNI PODACI

SLUŽBENI TROFEJI

REGIONALNI TROFEJI

OSTALI TROFEJI

INDVIDUALNE NAGRADE ZA IGRAČE
-NACIONALNE NAGRADE

-MEĐUNARODNE NAGRADE
Igrači koji su osvajali FIFA-inu nagradu za igrača godine ili su bila među prva tri zbog zasluga igranja u dresu FC Barcelone ili Real Madrida.

Igrači koji su osvajali FIFA-inu nagradu za igrača godine ili su bila među prva tri zaslugama igranja u dresu nekog drugog kluba ali su za vrijeme dodjeljivanja nagrade bili članovi FC Barcelone ili Real Madrida.

Igrači koji su osvajali Zlatnu loptu ili su bila među prva tri zbog zasluga igranja u dresu FC Barcelone ili Real Madrida.

Igrači koji su osvajali Zlatnu loptu ili su bila među prva tri kada zaslugama igranja u dresu nekog drugog kluba ali su za vrijeme dodjeljivanja nagrade bili članovi FC Barcelone ili Real Madrida.

INDVIDUALNE NAGRADE ZA TRENERE
-NACIONALNE NAGRADE

-MEĐUNARODNE NAGRADE

EL CLASICO

Zadnja izmjena: Mestar, dana/u 16 feb 2012, 10:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Kup Eva Duarte ti ****
World socer magazin
Katalonski kup,katalonska liga a Real bez trofeja
samo se vadite na tradiciju
helem da ne bi Franka,NATA i koga vec nema sumnje da bi bili najbolji klub 20 stoljeca.
World socer magazin
Katalonski kup,katalonska liga a Real bez trofeja
samo se vadite na tradiciju
helem da ne bi Franka,NATA i koga vec nema sumnje da bi bili najbolji klub 20 stoljeca.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kup Eva Duarte ti je preteča današnjeg španjolskog Superkupa.Raul_64 je napisao/la:Kup Eva Duarte ti ****![]()
World socer magazin![]()
Katalonski kup,katalonska liga a Real bez trofeja![]()
samo se vadite na tradiciju![]()
Madrid nije mogao osvojiti Katalonski kup jer nisu iz Katalonije, pa sam umjesto 0 stavio crticu (-).
Ovo zadnje, živa istina.
Da napomenem, zvijezdica poviš broja (*) znači da je klub rekorder tog trofeja ili nagrade.
*REKORD
All Time Head-to-head results
Real Madrid wins 90
Draws 55
FC Barcelona wins 104
Real Madrid goals 404
FC Barcelona goals 432
Total matches 249
Evo jos malo statistike
Real Madrid wins 90
Draws 55
FC Barcelona wins 104
Real Madrid goals 404
FC Barcelona goals 432
Total matches 249
Evo jos malo statistike
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tu statistiku okaci macku o rep.FKKrajina je napisao/la:All Time Head-to-head results
Real Madrid wins 90
Draws 55
FC Barcelona wins 104
Real Madrid goals 404
FC Barcelona goals 432
Total matches 249
Evo jos malo statistike
Stavio, pogledaj skroz zadnje.FKKrajina je napisao/la:All Time Head-to-head results
Real Madrid wins 90
Draws 55
FC Barcelona wins 104
Real Madrid goals 404
FC Barcelona goals 432
Total matches 249
Evo jos malo statistike
Očekujem konstruktivnu raspravu, bez trolanja ako može.
Dobro je priznaju da su slabiji sad se vade na neku divlju historiju
I mi smo to radili prethodne 3 sezone 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad nemas sta pametno napisati, nemoj nista onda ni pisati... Tvoji zadnji odgovori na moje komentare nemaju nikakv veze s nogometom, Barcom ili Realom....HZ_ilidzaa je napisao/la:Tu statistiku okaci macku o rep.FKKrajina je napisao/la:All Time Head-to-head results
Real Madrid wins 90
Draws 55
FC Barcelona wins 104
Real Madrid goals 404
FC Barcelona goals 432
Total matches 249
Evo jos malo statistike
LBJ MVP je napisao/la:Dobro je priznaju da su slabiji sad se vade na neku divlju historijuI mi smo to radili prethodne 3 sezone
Ja sam prvi cestitao Realu na ovojenom prvenstvu kad je Barca izgubila od Osasune...i opet cestitam svim simpatizerima Reala.
Ali da je Real bolji od Barselone u medjusobnim omjerima, sto je i mjerilo poredjenja dva kluba, to je glupost cista.
Na SB 1-3,1-2. Na CN 2-2( naravno Barca prosla dalje). Vidimo ko je bolji
Ondak je Getafe bolji od vas,mi smo bolji od Getafea i tako ukrugFKKrajina je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Dobro je priznaju da su slabiji sad se vade na neku divlju historijuI mi smo to radili prethodne 3 sezone
Ja sam prvi cestitao Realu na ovojenom prvenstvu kad je Barca izgubila od Osasune...i opet cestitam svim simpatizerima Reala.
Ali da je Real bolji od Barselone u medjusobnim omjerima, sto je i mjerilo poredjenja dva kluba, to je glupost cista.
Na SB 1-3,1-2. Na CN 2-2( naravno Barca prosla dalje). Vidimo ko je boljiali opet kazem cesittke na zasluzenih +10, sto jest jest.
Čestitam i ja Barci na osiguranom plasmanu u Evropu
Pises gluposti stvarno. Plasman u Evropu ce biti osiguran nakon osvajanja Lige prvaka, jer ne vidim ko u dvije utakmice moze imati pozitivan omjer s Barcom.LBJ MVP je napisao/la:Ondak je Getafe bolji od vas,mi smo bolji od Getafea i tako ukrugFKKrajina je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Dobro je priznaju da su slabiji sad se vade na neku divlju historijuI mi smo to radili prethodne 3 sezone
Na SB 1-3,1-2. Na CN 2-2( naravno Barca prosla dalje). Vidimo ko je boljiali opet kazem cesittke na zasluzenih +10, sto jest jest.
![]()
Čestitam i ja Barci na osiguranom plasmanu u Evropu
Nego cestitam i ja Realu, pored osvojene titule, i na tome sto su u zadnjem El Clasicu poopravili posjed lopte, s 75-25 u korist Barce na SB, na 65-35 kad je bilo 2-2. Vidi se napredak Mourinha u derbijima
10 bodova je ravno pobjeđivanju,a to za ligu prvaka ćemo vidjet zajeban je LeverkusenFKKrajina je napisao/la:
Pises gluposti stvarno. Plasman u Evropu ce biti osiguran nakon osvajanja Lige prvaka, jer ne vidim ko u dvije utakmice moze imati pozitivan omjer s Barcom.
Nego cestitam i ja Realu, pored osvojene titule, i na tome sto su u zadnjem El Clasicu poopravili posjed lopte, s 75-25 u korist Barce na SB, na 65-35 kad je bilo 2-2. Vidi se napredak Mourinha u derbijimaJos samo da pocne povjedivati Barcu:D
Jbt osvojili Primera divison koda su osvojli sve trofeje
Za domacu zadacu real je dobio ovo
[youtube][/youtube]
Za domacu zadacu real je dobio ovo
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Vama je zadaća 31 i 9 al nešto vas slabo ide 
Zadaca stici barcelonuLBJ MVP je napisao/la:Vama je zadaća 31 i 9 al nešto vas slabo ide

Ove tabele je sigurno "pravio" navijac Reala, nema sanse da je ovo djelo navijaca Barcelone 
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ma sta je znam ko je pravioek0 je napisao/la:Ove tabele je sigurno "pravio" navijac Reala, nema sanse da je ovo djelo navijaca Barcelone
ek0 je napisao/la:Ove tabele je sigurno "pravio" navijac Reala, nema sanse da je ovo djelo navijaca Barcelone
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, MisterGuardiola i 1 gost.