Tata pravio.ek0 je napisao/la:Ove tabele je sigurno "pravio" navijac Reala, nema sanse da je ovo djelo navijaca Barcelone

http://es.wikipedia.org/wiki/El_Cl%C3%A1sico" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Tata pravio.ek0 je napisao/la:Ove tabele je sigurno "pravio" navijac Reala, nema sanse da je ovo djelo navijaca Barcelone
Mocna statistikaFKKrajina je napisao/la:All Time Head-to-head results
Real Madrid wins 90
Draws 55
FC Barcelona wins 104
Real Madrid goals 404
FC Barcelona goals 432
Total matches 249
Evo jos malo statistike
nigdje veze..jedino sto ima smisla porediti su nacionalna prvenstva i liga prvaka...a ti nacionalni kupovi i europa liga su nizerazredna takmicenja-skoro pa nebitna,tacnije su prilika da druge postave odigraju koju minutu..manchester se srami sto je u europa ligi,isto kao i totenham sto je...a svaki tim koji ispane iz kupa bude mu svejedno...osim onih malih timova,jer im je to izvanredna prilika da nesto osvoje ili izadju u evropu...toliko..Raul_64 je napisao/la:Kup Eva Duarte ti ****![]()
World socer magazin![]()
Katalonski kup,katalonska liga a Real bez trofeja![]()
samo se vadite na tradiciju![]()
helem da ne bi Franka,NATA i koga vec nema sumnje da bi bili najbolji klub 20 stoljeca.
Na istoj smo frenkvenciji (Mirza) Huremhurem je napisao/la:nigdje veze..jedino sto ima smisla porediti su nacionalna prvenstva i liga prvaka...a ti nacionalni kupovi i europa liga su nizerazredna takmicenja-skoro pa nebitna,tacnije su prilika da druge postave odigraju koju minutu..manchester se srami sto je u europa ligi,isto kao i totenham sto je...a svaki tim koji ispane iz kupa bude mu svejedno...osim onih malih timova,jer im je to izvanredna prilika da nesto osvoje ili izadju u evropu...toliko..Raul_64 je napisao/la:Kup Eva Duarte ti ****![]()
World socer magazin![]()
Katalonski kup,katalonska liga a Real bez trofeja![]()
samo se vadite na tradiciju![]()
helem da ne bi Franka,NATA i koga vec nema sumnje da bi bili najbolji klub 20 stoljeca.
Kup Eva Duarte
World socer magazin
Katalonski kup,katalonska liga a Real bez trofeja
ne znaju sta ce od muke...............................delldell je napisao/la:Koje idiotarije. Otkud ti znas da bi recimo Barca zabila onaj penal protiv Espanyola? Otkud znas da Osasuna ne bi izdrzala i sa tih 1-0?
I kakve su to gluposti. Na svaku gresku kojom je Barca ostecena ja cu ti nac 10 gdje je njen protivnik ostecen. Evo, idemo redom: na utakmici Barca - Real Sociedad nije sviran cist penal za Real i ujedno crveni karton Biskvitu jer je loptu dirao rukom u stilu rukometasa u svom kaznenom prostoru.
Nije sviran cist penal za Athletic i crveni karton onom ko je povukao igraca Athletica pri rezultatu 1-0 za Athletic.
Protiv Seville sviran nepostojeci penal koji Messi nije iskoristio.
Protiv Granade sviran nepostojeci ofsajd igracu Granade kada je trebao sam izaci 1vs1.
Protiv Betisa sviran nepostojeci penal.
Protiv Real Madrida gol iz ofsajda (Xavi, indirektni ofsajd).
Pique nije dobio kaznu od 600 eura i jos jedne utakmice ne igranja zbog namjerno dobivenog petog zutog kartona.
Barca je jedini tim u Primeri bez crvenog kartona, njezini protivnici dobili su 16.
To su samo one greske koje mi naumpadaju onako iz glave. I ne znam okle vam obraz da vi pricate o sudjenju, pa sudije su vam donijele tri Lige prvaka, (Milan, gol Sheve, Ovrebo i Stark) i vi se opet udostojili pricati o sudjenju umjesto da razlog poraza trazite u katastrofalno odigranim gostovanjima i kratkoj klupi.
LBJ MVP je napisao/la:Dobro je priznaju da su slabiji sad se vade na neku divlju historijuI mi smo to radili prethodne 3 sezone
To nije istina.Jedna zanimljivost, kada je u Španjolskoj počeo građanski rat, Katalonija je ostala izvan aktivnosti fronti za razliku od Madrida, pa je Real Madrid izdao zahtjev za sudjelovanjem u prvenstvu Katalonije, ali su odbijeni. Međuostalim jer je Barca to shvatila kao provokaciju centralista. Primera je imala stanku tri godine zbog građanskog rata.
Danas Kup kralja ima manji značaj nego li što je imao do osnivanja Primere, tada je bio smatran najbitnijim natjecanjem u Španjolskoj, prvak Kupa se smatrao prvakom države.delldell je napisao/la:Ti spanjolski Kupovi prije kraja gradjanskog rata, oltiga osnivanja Lige su bili obicna smijurija i danas ga se uopce ne moze posmatrati kao relevantan, odnosno vrijedan trofej. Reci cu ti samo da su klubovi osvajaci Kupa kralja u to vrijeme igrali po jednu, dvije utakmice i bili prvaci, a ponekad se uopce nije ni igralo finale. Kup kralja je bitan trofej za klubove poput Racinga, Barcelone, Celte, Deportiva, Las Palmasa, Mallorce i ostalih klubova kojima je bio prestiz otici u Kup pobjednika Kupova, a nesto kasnije Kup UEFA.
Istina je.delldell je napisao/la:To nije istina.
Da, tada je Kup imao veci prestiz nego danas, samo sto je danas jedno 50 puta teze osvojiti Kup nego li je to tada bilo. Danas trebas odigrati 9 utakmica da budes prvak Kupa, dok je u ono vrijeme bilo potrebno jedna, dvije, ili cak nijedna. Iz ove perspektive, Kupovi osvojeni prije gradjaskog rata nemaju nikakvu vrijednost, tek simbolicnu. Kakav je to trofej kada za njegovo osvajanje odigras dvije utakmice? A ni poslije gradjasnkog rata nije bio neki poseban prioritet, barem za Real kojemu nikada nije bio prioritet igrati Kup pobjednika kupova ili Kup UEFA.Mestar je napisao/la: Danas Kup kralja ima manji značaj nego li što je imao do osnivanja Primere, tada je bio smatran najbitnijim natjecanjem u Španjolskoj, prvak Kupa se smatrao prvakom države.
Nego, koje je to natjecanje imalo veći prestiž od Kupa tada?
Posteno.Istina je.
Prvih 10-ak godina put do naslova u Kupu jest bio kraći, ali Kup je bio najbitnije natjecanje i osvajač Kupa se smatrao prvakom Španjolske. Nije uvijek bilo tako lako doći do naslova u Kupu iako se to tako čini, nisu kluhovi dobivali wild card za Kup, nego su morali osvojiti regionalno prvenstvo kako bi mogli sudjelovati u natjecanju. Upravo je Madrid najviše profitirao u tim početnim godinama, jer su do 1929. dok nije postojala Primera i dok je Kup bio najbitnije natjecanje u državi, 4 od 5 naslova osvojili u tim početnim godinama (1905, 1906, 1907, 1908).delldell je napisao/la:
Da, tada je Kup imao veci prestiz nego danas, samo sto je danas jedno 50 puta teze osvojiti Kup nego li je to tada bilo. Danas trebas odigrati 9 utakmica da budes prvak Kupa, dok je u ono vrijeme bilo potrebno jedna, dvije, ili cak nijedna. Iz ove perspektive, Kupovi osvojeni prije gradjaskog rata nemaju nikakvu vrijednost, tek simbolicnu. Kakav je to trofej kada za njegovo osvajanje odigras dvije utakmice? A ni poslije gradjasnkog rata nije bio neki poseban prioritet, barem za Real kojemu nikada nije bio prioritet igrati Kup pobjednika kupova ili Kup UEFA.
Manje više, to vam je jedina prednost.delldell je napisao/la:Posteno.
Da zakljucimo
- Liga prvaka - Real Madrid 9 - Barcelona 4
- Primera - Real Madrid 31 - Barcelona 21
delldell nisi mi odgovorio na nekoliko pitanja... koje su to još greške protiv barce ove sezone koje samo ti vidiš ?Petardaa je napisao/la:koliko laži u jednom postu a moram ti odgovorit jer vidim neće nikodelldell je napisao/la:Koje idiotarije. Otkud ti znas da bi recimo Barca zabila onaj penal protiv Espanyola? Otkud znas da Osasuna ne bi izdrzala i sa tih 1-0?
I kakve su to gluposti. Na svaku gresku kojom je Barca ostecena ja cu ti nac 10 gdje je njen protivnik ostecen. Evo, idemo redom: na utakmici Barca - Real Sociedad nije sviran cist penal za Real i ujedno crveni karton Biskvitu jer je loptu dirao rukom u stilu rukometasa u svom kaznenom prostoru.
Nije sviran cist penal za Athletic i crveni karton onom ko je povukao igraca Athletica pri rezultatu 1-0 za Athletic.
Protiv Seville sviran nepostojeci penal koji Messi nije iskoristio.
Protiv Granade sviran nepostojeci ofsajd igracu Granade kada je trebao sam izaci 1vs1.
Protiv Betisa sviran nepostojeci penal.
Protiv Real Madrida gol iz ofsajda (Xavi, indirektni ofsajd).
Pique nije dobio kaznu od 600 eura i jos jedne utakmice ne igranja zbog namjerno dobivenog petog zutog kartona.
Barca je jedini tim u Primeri bez crvenog kartona, njezini protivnici dobili su 16.
To su samo one greske koje mi naumpadaju onako iz glave. I ne znam okle vam obraz da vi pricate o sudjenju, pa sudije su vam donijele tri Lige prvaka, (Milan, gol Sheve, Ovrebo i Stark) i vi se opet udostojili pricati o sudjenju umjesto da razlog poraza trazite u katastrofalno odigranim gostovanjima i kratkoj klupi.![]()
prvo odmah na početku posta spominješ od kud znamo da bi barca zabila penal espanolu a da bi dole malo kasnije spominjao ovreba... od kud onda ti znaš da bi chelsea zabio te penale ?
idemo redom: spomineš penal za sociedad![]()
zar nije sudija pustio prednost i ovi su dali gol...znači ti bi poništio gol da bi svirao penal i pokazao crveni busqetsu![]()
i sad se već pitam da li si ti uopće gledao tu tekmu ? tu grešku možeš slobodno obrisati...
dalje... čist penal za athleticjel taj igrač koji je bio povučen jel uopće pao da mu se svira penal NIJE znači penala nema... ove godine ista (slična) situacija je bila kada je messi povučen a nije pao i jel se svirao penal NIJE samo što se ne mogu sjetiti koja je tekma bila a rezultat je već bio riješen...znači i tu grešku možeš obrisati...
nepostojeći penal protiv seville![]()
![]()
to neću ni objašnjavati...i to možeš obrisati... iniesta bi sam pao a izašao 1 na 1 sa golmanom a desno pored cesc i messi stajali sami i on bi bao
a i lijepo se vidi kako je igrač seville podigao nogu...
dalje... protiv granade se baš sjećam to je bilo oko 70-75minute, što mi opet nije jasno što spominješ... ofsajd nije bio ali jel igrač koji je izašao 1 na 1 sa valdezom isti odbranio udarac ? nije jelnemoj da moram tražit link... i tu grešku možeš obrisati
protiv betisa sviran jest nepostojeći penal ali ne znam kako te to nije sramota spominjat...u kojoj minuti je to bilo i kod kojeg rezultata ? oko 87-90min ne sjećam se ni ja tačno, kod razultata 3-2 za barcu jel tako ? (isto tako bi i ja mogao spomenuti onaj penal na iniesti kod reza 2-2 ali realno nije bio ali nije trebao ni on žuti dobiti jer je kontaka bilo) i to je isto sad kad bi ja spominjao tekme npr. onaj smješni penal za real protiv atletica kod reza 3-2 i još mu sudija i crveni dao pa npr.čist peti ili šesti gol poništen barci protiv ne znam ni ja koga... jel hoćemo te greške spominjati, bolje ti je nemoj jer bi se nakupilo barem 20ak greški u korist reala odnosno protiv barce ove sezone
jedino taj gol protiv reala ali što onaj nije pustio loptu da dođe do cesca ako se ne varam pa bi bio ofsajd
o kaznama neću pričat jer bi opet real više naje.. vidim brzo se zaboravljaju tekme reala i barce ove sezone tako da bolje ti je šuti...
barcini protivnici dobili 16 crvenih... jel to samo ove sezone ilinešto mi previše ako je samo ove a bome ni real vjerujem puno ne zaostaje po tom pitanju... a zašto nisi spomeno koliko je kome svirano penala ove sezone ?
![]()
i koje su to još greške koje samo ti vidiš jer si gore napisao "To su samo one greske koje mi naumpadaju onako iz glave" ? i iskreno se nadam da ćeš odgovoriti... a sad da spominjem greške protiv barce ili u korist reala ove sezone NEĆU jer svi znamo
Ko da si ti sta stariji... Ja ne poznajem nijednu odraslu osobu a da navija za Barcu... Sve je to poletna omladina koja navija za istu od dolaska Ronaldinja ili Messi... Sto se kaze GLORYHUNTery...Mestar je napisao/la:Javila se dječurlija.
Jaro ti se bas provaliArogantni je napisao/la:Ko da si ti sta stariji... Ja ne poznajem nijednu odraslu osobu a da navija za Barcu... Sve je to poletna omladina koja navija za istu od dolaska Ronaldinja ili Messi... Sto se kaze GLORYHUNTery...Mestar je napisao/la:Javila se dječurlija.
A sto se tice koji veci klub, naravno daj je Real veci jer ima 9 LP i vise titula, osim ako neki pokusavaju da u isti kos stave neku Evu i LP...LP treba da vazi ko 5 tih eva i recimo ko 2 Lige... Jer nije isto osvojiti ta 2 takmicenja...
Real je ove sezone bolji i tu nema price...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.