Cestitke mojim suigracima na golovima i idemo aBd u 2. ligu

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Zar smo vec prvi?NoName je napisao/la:Zamjeni Fanaticose i Čekičarelegenda reala je napisao/la: A zakuhalo se u ovoj cvajti opasno :
Čekićari 11
Fanaticosi 11
Dragonsi 10
Bilderi 10
Gromovi 9
Pivopije 8
...
Dobro stojimo ,nama je i dalje cilj opstanak ,a pošto mi sjajjno igramo drugi dio sezone ,on ne bi trebao doći u pitanjeGol razlika je isto bitna, a ne mogu nešto da njih gledam na vrhu
Hajd nema veze sad. Bitno je da ste još uvijek tu na forumu.Johnyx95 je napisao/la:A ja sam ponovo zaboravio. Stalno kažem sebi 'neka sutra ću' i na kraju zaboravim.reds je napisao/la:Ja nisam ali sam zaboravio da tipujem prvi put nakon 30-tak utakmica.Zdena04 je napisao/la:Ima li ovih mojih igdje? Da nisu banovani?![]()
Žao mi je i ovim putem se izvinjavam suigračima jer smo imali dobru šansu da pobjedimo i uključimo se u borbu za titulu ali tipovao sam u kupu i zaboravih na ligu.
Ljubi majka sta im faliEdin TM87 je napisao/la:Joj parova![]()
![]()
![]()
mak_033 je napisao/la:Garaze, nakon dvije katastrofalne sezone i povratkom u trecu ligu, su ponovo na pravom kolosijeku koji vodi u cvajtu. Slijedi vijeciti derbi protiv ekipe Stoca, koje docekujemo na urusenoj Garaze Areni.
malo koregovo rezultate nista punoEdin TM87 je napisao/la:
ps: Senaide slobodno prepisuj od majstora
Jedini par Talijanske lige u Subotu je Juve-Catanija.Englezi ne igraju ovaj vikend ligu vec FA kup.Dakle gospodine Edine daj prijedlog sta da stavim u ponudu?Sve dobronamjerni prijedlozi su dobrodosli.Edin TM87 je napisao/la:Pa jedino sta sam specilizovao su neki Talijani (Roma, Juve, Udinese) i Englezi, a sad niceg nema![]()
Ako bude 2 gola po tekmi legenda ce prec' kod nas
Znam, a zar ne smijem primjetit' da su parovi teski?123456 je napisao/la:Jedini par Talijanske lige u Subotu je Juve-Catanija.Englezi ne igraju ovaj vikend ligu vec FA kup.Dakle gospodine Edine daj prijedlog sta da stavim u ponudu?Sve dobronamjerni prijedlozi su dobrodosli.Edin TM87 je napisao/la:Pa jedino sta sam specilizovao su neki Talijani (Roma, Juve, Udinese) i Englezi, a sad niceg nema![]()
Ako bude 2 gola po tekmi legenda ce prec' kod nas
Od sad cekam subotu ujutro da tipujem, ti prepisujes, legenda redovno prepisuje, svi prepisujuSenaid L.F.C je napisao/la:malo koregovo rezultate nista punoEdin TM87 je napisao/la:
ps: Senaide slobodno prepisuj od majstora![]()
![]()
(sad sam u zadnjem kolu od tebe mazno jedan bio tacan)
Ovo potvrđuje ,prošlosezonski poredak na listi strijelaca legenda 15 pogodaka,Edin 7 pogodakaEdin TM87 je napisao/la: Od sad cekam subotu ujutro da tipujem, ti prepisujes, legenda redovno prepisuje, svi prepisuju
Od sad cekam subotu ujutro da tipujem, ti prepisujes, legenda redovno prepisuje, svi prepisujuSenaid L.F.C je napisao/la:malo koregovo rezultate nista punoEdin TM87 je napisao/la:
ps: Senaide slobodno prepisuj od majstora![]()
![]()
(sad sam u zadnjem kolu od tebe mazno jedan bio tacan)
Pa i mene malo ovo nervira al neko drugi to radi iz saveza.Evo cekam da se oglasi.Zaista ne znam u cemu je problem al ove nepogode su mozda razlog tome.Uglavnom bit ce sve sredjeno do veceras.legenda reala je napisao/la:Ovo potvrđuje ,prošlosezonski poredak na listi strijelaca legenda 15 pogodaka,Edin 7 pogodakaEdin TM87 je napisao/la: Od sad cekam subotu ujutro da tipujem, ti prepisujes, legenda redovno prepisuje, svi prepisuju![]()
![]()
Evo i ove sezone legenda 5 ,Edin 3![]()
![]()
Ja sam najavio odma u subotu Edo da će biti parovi teški,ti nisi slušao![]()
Ali nema veze ,ovo je moj period ,majstor će opet bar dva komada zabiti
PS sekretaru uređuj ovu listu strijelaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.