Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Govorim o odnosu cijena/kvalitet,on tih para ne vrijedi,a mi svi želimo najbolje Juventusu,ili griješim?
Te priče o kupovini od Napolia samo zato da bi im nešto pokazali okačiti mačku o rep,garant Marotta i Co tako misle i sa tim ciljem vrše odabir pojačanja.
Inače,baš smo u zadnje vrijeme gori od svih novina koje prozivamo ovdje,o pojačanjima 6 mjeseci prije prelaznog roka je neozbiljno razgovarati.
Te priče o kupovini od Napolia samo zato da bi im nešto pokazali okačiti mačku o rep,garant Marotta i Co tako misle i sa tim ciljem vrše odabir pojačanja.
Inače,baš smo u zadnje vrijeme gori od svih novina koje prozivamo ovdje,o pojačanjima 6 mjeseci prije prelaznog roka je neozbiljno razgovarati.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 13 feb 2012, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Po meni je Lavezzi odličan igrač, ispaštali smo mi zbog njega svaki put kad je igrao protiv nas u posljednjih par sezona. Statistika nikad nije bila realni prikaz situacije.
Sad jedno su naše želje, a drugo kako Marotta razmišlja, možemo mi naglabati ovdje do augusta ko nam treba doći ko će biti bolji, s obzirom da svaki dan spominjemo druga imena, jednog igrača ćemo sigurno pogoditi.
Hajd ako ništa malo je i tema živnula.
Sad jedno su naše želje, a drugo kako Marotta razmišlja, možemo mi naglabati ovdje do augusta ko nam treba doći ko će biti bolji, s obzirom da svaki dan spominjemo druga imena, jednog igrača ćemo sigurno pogoditi.
Hajd ako ništa malo je i tema živnula.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ja sam to napisao kao ili ili ilibeki je napisao/la:jednog bolanSoni je napisao/la:Hulk/Cavani/Lavezzinije napoli humanitarna, pa da dijeli igrace
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Opet druže da ti tvoj tigar kaže...
Ne zanima me milion ovdje, tri ondje, petnaest ovdje...
Nisam tu da bih se brinuo koga će platiti koliko, ima ekipa koja to radi bolje od mene, tebe i sve nas ovdje ''bolesnika'' za Juventusom.
Ja hoću da vidim dobre golove, dobru, požrtvovanu igru, kvalitetne nastupe u Ligi prvaka, ko sam ja da se brinem za finansije npr vlasnika koji i ne zna šta ima.
Mislim nekad kad gledam pojedine pdf kad neki počnu raspravljati o finansijama koliko bi ko dao, za koga, koliko-toliko, ovo-ono, milion ovdje 30 ondje....
ko je tu lud?
ti novci nisu moji, a ne interesuje me kako, kao navijač hoću rezultat kojeg je klub dostojan!
Ne zanima me milion ovdje, tri ondje, petnaest ovdje...
Nisam tu da bih se brinuo koga će platiti koliko, ima ekipa koja to radi bolje od mene, tebe i sve nas ovdje ''bolesnika'' za Juventusom.
Ja hoću da vidim dobre golove, dobru, požrtvovanu igru, kvalitetne nastupe u Ligi prvaka, ko sam ja da se brinem za finansije npr vlasnika koji i ne zna šta ima.
Mislim nekad kad gledam pojedine pdf kad neki počnu raspravljati o finansijama koliko bi ko dao, za koga, koliko-toliko, ovo-ono, milion ovdje 30 ondje....
ko je tu lud?
ti novci nisu moji, a ne interesuje me kako, kao navijač hoću rezultat kojeg je klub dostojan!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lavezzi bi bio kopija Vučinića,ionako će biti problema koga dovesti jer ćemo imati po mom nekom sudu dosta pretendenata za tu poziciju u vrhu napada,tj to lijevo krilo,druga špica.
Statistika za napadača je bitna,na kraju kada se podvuče crta stoji broj golova i u Italiji su neumoljivi po tom pitanju,gledaj koliko se ove sezone govori o našim napadačima i realizaciji koju treba popraviti tako da lavezzi sigurno nije rješenje naših problema.
Moj san je uz povratak Gia i/ili Guiseppe Rossi koji je fenomenalan igrač i koji želi da se vrati kući.
Tačno je da je imao povredu,ali vratit će se on kao i Jovetić koji je usput isto u tom vrhu preferenci.
Dakle,ova trojka.
Statistika za napadača je bitna,na kraju kada se podvuče crta stoji broj golova i u Italiji su neumoljivi po tom pitanju,gledaj koliko se ove sezone govori o našim napadačima i realizaciji koju treba popraviti tako da lavezzi sigurno nije rješenje naših problema.
Moj san je uz povratak Gia i/ili Guiseppe Rossi koji je fenomenalan igrač i koji želi da se vrati kući.
Tačno je da je imao povredu,ali vratit će se on kao i Jovetić koji je usput isto u tom vrhu preferenci.
Dakle,ova trojka.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Eh to je ok : učinak, igra, golovi...
Kakve finansije i bakrači, neću da se sekiram još i oko toga, neko je plaćen u naše ime da se sekira i podnosi izvještaje.
FORZA JUVE...
Što stariji više volim ovu Damu
Kakve finansije i bakrači, neću da se sekiram još i oko toga, neko je plaćen u naše ime da se sekira i podnosi izvještaje.
FORZA JUVE...
Što stariji više volim ovu Damu
A gdje bi ti Gio igrao ?Oxygen je napisao/la:Lavezzi bi bio kopija Vučinića,ionako će biti problema koga dovesti jer ćemo imati po mom nekom sudu dosta pretendenata za tu poziciju u vrhu napada,tj to lijevo krilo,druga špica.
Dakle,ova trojka.
Koji je i meni vrlo drag igrac i krivo mi je kako su se odnosili prema njemu, ali koga bi izbacio da on igra? Jos kol'ko Conte trazi od igraca u defanzivi, gdje Gio jednostavno ne postoji.
Vucko po meni do sada odlican.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Poznat je moj stav o njemu,on nije još dovoljno pokazao ono što treba da pokaže,no o tome smo mnogo puta ovdje pisali.beki je napisao/la:Ne mozes macko reci da je Vucinic los...
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Samo jedan igrac iz Napolia dolazi u obzir, a to je Camilo Zuniga kojeg prizeljkujem vec 3god. da nam pokrije tu lijevu stranu, jos u formaciji 3-5-2 je idealan... Al' sve su ovo pusti snovi mada je njegov dolazak realniji nego li su to Cavaniev i Lavezziev...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vučinić je loš kad je u pitanju broj postignutih golova, a od njega kao napadača se očekuje da zabija, zato je u tom segmentu igre loš, dok u ostalim nije.
Ali sad je pitanje koja je pozadina svega toga, možda i Conte od njega traži da igra više za tim i učestvuje u igri, pa samim tim i postiže manje golova.
Što se tiče Giovinca, ne bih imao ništa protiv njegovog povratka, ali nije on igrač za prve postave i na kojeg se možemo osloniti, tj. nije on na tom nivou da nam on bude ključan igrač u napadu, ja lično bih tu najviše volio Jovetića ili Nanija.
Ali sad je pitanje koja je pozadina svega toga, možda i Conte od njega traži da igra više za tim i učestvuje u igri, pa samim tim i postiže manje golova.
Što se tiče Giovinca, ne bih imao ništa protiv njegovog povratka, ali nije on igrač za prve postave i na kojeg se možemo osloniti, tj. nije on na tom nivou da nam on bude ključan igrač u napadu, ja lično bih tu najviše volio Jovetića ili Nanija.
Ž '21!
U formaciji 4-3-3 na mjestu gdje sada igra Vučinić,a Mirko na klupu ili gdje ga već Conte želi koristiti,to je naravno moja želja.Soni je napisao/la: A gdje bi ti Gio igrao ?
.
U godinama kada je Gio igrao znamo da je od bolida ranierija korišten na lijevom veznom u 4-4-2 što on ne može igrati i nikada nije dobio niti jednu šansu u vrhu,takođe kao napadač u 3-5-2 pogotovo u našoj formaciji bi bio idealan.
@Beki,ne znam je li mene pitaš ili @ramirala,ali stariji sam od tebe vjerovatno,inače za Juve navijam od sezone 1995/1996 pa se preračunaj.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 13 feb 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Ma kakvi, Vučinić je glavni napadač, ne može on nikako na klupu.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Svako ima svoje mišljenje,ja od svog ne odstupam,inače o Mirku imam stav još od njegovih prvih sezona u Lecceu i nikada me nije impresionirao do dana današnjeg.
Rekao sam da neću o njemu,a ja opet pišem,kao što sam već pisao,njemu sve najbolje jer je to u interesu mog kluba.
Rekao sam da neću o njemu,a ja opet pišem,kao što sam već pisao,njemu sve najbolje jer je to u interesu mog kluba.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Školarci, ne budite neozbiljni.
Iskreno i ja sumnjam da Giovinco može izbaciti Vučinića iz prvih 11, Giovinco ako uopšte dođe u Juventus treba da bude sretan, možda je ovo surovo od mene, ali s obzirom da smo mi gladni velikih rezultata, trebaju nam bolji igrači od Giovinca u prvoj postavi, jer ipak kao što je Marotta rekao u prve dvije godine smo tražili kvanitet, sada je na redu kvalitet, valjda će ostati dostojan tih svojih riječi.
Ali još jednu stvar želim reći, kad vidim ove sezone kakvi se samo penali sviraju u pojedinim utakmicama, kao večeras između Siene i Rome, pa nama sa najmanje u svakoj utakmici treba svirati po jedan penal, ali fakat.
Iskreno i ja sumnjam da Giovinco može izbaciti Vučinića iz prvih 11, Giovinco ako uopšte dođe u Juventus treba da bude sretan, možda je ovo surovo od mene, ali s obzirom da smo mi gladni velikih rezultata, trebaju nam bolji igrači od Giovinca u prvoj postavi, jer ipak kao što je Marotta rekao u prve dvije godine smo tražili kvanitet, sada je na redu kvalitet, valjda će ostati dostojan tih svojih riječi.
Ali još jednu stvar želim reći, kad vidim ove sezone kakvi se samo penali sviraju u pojedinim utakmicama, kao večeras između Siene i Rome, pa nama sa najmanje u svakoj utakmici treba svirati po jedan penal, ali fakat.
Ž '21!
J av am moram ići braćo, ostajte mi pozdravljeni.
Nemojte mi @Bianconerca sekirati
@beki, 1981, stara gripina
Nemojte mi @Bianconerca sekirati
@beki, 1981, stara gripina
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Mene da se pita Giovinco bi se vratio i odmah bi mu svezao kapitensku traku! Al ne pita me se...
MENI MOJE, A VAMA VASE
- harebianconero
- Kontakt:
Zbog čega to, ako se može znati ?F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mene da se pita Giovinco bi se vratio i odmah bi mu svezao kapitensku traku! Al ne pita me se...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Meni je najbitnije da se on vrati,Conte će razmišljati šta i kako,inače pošto smo mi klub koji ima visoke aspiracije i u LŠ ne vidim kako će Vučinić biti prva postava i sljedeće sezone jer se očekuje ipak dolazak kvalitetnijeg/ih igrača od njega.
No,sve će zavisiti od formacije,možda i nije loše Mirka više uposliti kao prvu špicu i da se alternira sa Matriem i to bi otvorilo vrata novom napadaču,no kao što rekoh rano je stvarno za ovakve priče,ja neću više o pojačanjima do kraja sezone pričati jer mi je to sada smiješno.
@harmani
Neće biti kapitenska,bitno je samo da se vrati.
No,sve će zavisiti od formacije,možda i nije loše Mirka više uposliti kao prvu špicu i da se alternira sa Matriem i to bi otvorilo vrata novom napadaču,no kao što rekoh rano je stvarno za ovakve priče,ja neću više o pojačanjima do kraja sezone pričati jer mi je to sada smiješno.
@harmani

Neće biti kapitenska,bitno je samo da se vrati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.