Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jon Toral ima 16 godina, a već ga se gura u rezervama Arsenala. Valjda to dovoljno govori koliko Wenger i ekipa vjeruju u njega. A slažem se da će biti veliki igrač. I naravno da je poluenglez, Jon Miquel Toral Harper. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Prema francefooballu Hazard je dogovorio uvjete sa shittenhamom, ali klubovi se nisu dogovorili. 

Ko što sam i ja dogovorio uvjete sa Realom samo oni ne mogu da se dogovore s mojom ekipom sa termina oko odštete.frankqqqqq je napisao/la:Prema francefooballu Hazard je dogovorio uvjete sa shittenhamom, ali klubovi se nisu dogovorili.
Pa čim je potpisao profesionalni ugovor znači da ima 17 godina i više.Arnelinho je napisao/la:Jon Toral ima 16 godina, a već ga se gura u rezervama Arsenala. Valjda to dovoljno govori koliko Wenger i ekipa vjeruju u njega. A slažem se da će biti veliki igrač. I naravno da je poluenglez, Jon Miquel Toral Harper.

Rodjen 2.5.1995. Jel' mene ovo matematika u ove kasne sate jbe ili stvarno ima više od 16 godina?Bosco je napisao/la:Pa čim je potpisao profesionalni ugovor znači da ima 17 godina i više.

Btw. Kakav Hazard i Tottenham, ti nemaju para da Adebayora zadrže, a da Edena dovedu. Kad bi Eden doš'o, to bi značilo da ide ili Bale ili Modrić ili obojca.

nije jos napunio 17, i moze potpisati sa 16 ugovor do 3godine cini mi se
Jon Toral signs professional forms at #AFC after turning 17. Spain U17 starlet has impressed since summer move from Barça. #AFC got Barça kids Toral and Héctor Bellerín free as part of Fàbregas deal. Both developing nicely so far.
http://www.arsenal.com/reserves-youth/players/jon-toral" onclick="window.open(this.href);return false;
BornFebruary 05, 1995
17 godina i 8 dana.
http://www.arsenal.com/reserves-youth/players/jon-toral" onclick="window.open(this.href);return false;
BornFebruary 05, 1995
17 godina i 8 dana.
Onda je tm.de okren'o datum?
Svejedno i dalje je dosad za rezerve igr'o sa 16 godina, tako da to ne mijenja stvar. 

upravo sam razmisljao o necemu slicnom, na fazon one ibrahimovic i njegovi transferi, samo sto bi za to bilo neophodno da arsenal osvoji titulu neku a to je...Bosco je napisao/la:
![]()
![]()
Liga prvaka.cala je napisao/la: to je...

Nešto je čudno u toj ruci Loranovoj.

jedino ako nekim cudom prodjemo milana a barca i real ispadnu, onda bi imali brat-bratu 10% sanseArnelinho je napisao/la:Liga prvaka.cala je napisao/la: to je...![]()
Nešto je čudno u toj ruci Loranovoj.
vezano za sliku, lola se propusio

sad ozbiljno kad smo vec tu, smijem se kladit da barem 20% profesionalnih fudbalera diminja (ako ne i vise)
Zadnja izmjena: cala, dana/u 13 feb 2012, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zayebavam se bre. 

mah skontao sam, al sta ja znam, dosadno mi, pa pokusavam biti ozbiljanArnelinho je napisao/la:Zayebavam se bre.

kolike su sanse da lansbury produzi ugovor i ostane
?
onako realno ?

onako realno ?
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Vela zabio,jest da je rekao da se nece vracat,al i dalje mi je drag

Kad smo vec kod zajebancije
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
zar treba očekivat nešto pametno od djecechily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod zajebancije![]()
[youtube][/youtube]

u obdanište ih vodit

Vođa zna.
Per Mertersecker's Injury Isnt As Bad As First Feared, However The Defender Is Set To Be Out For More Than A Month.
Get Back Soon Big Man.
Get Back Soon Big Man.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
OX u glavnoj ulozi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U tim Dubai dresovima je pao HSV onim odlicnim golom Rosickog, mozda se opet ponovi..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.