Evo Bebićke tvoj tipSarajlijc@ je napisao/la:Evo prebacih da gledamlegenda reala je napisao/la:Ima li vas živih![]()
Evo AMG Show![]()
Gledaju li Denga i Tanzlan ???
Tanzlane jesi onaj kat gledo ???
A ova crnka ,neka je Štefku
Moderator/ica: insider
Evo Bebićke tvoj tipSarajlijc@ je napisao/la:Evo prebacih da gledamlegenda reala je napisao/la:Ima li vas živih![]()
Evo AMG Show![]()
Tanzlane jesi onaj kat gledo ???
Otjero me ŠabanBianconeri1988 je napisao/la:Siđe, @legendo, nismo popričali otakako si počeo trolat po Juventusovoj temi!?![]()
![]()
Bebicku sam uvijek voliolegenda reala je napisao/la:Evo Bebićke tvoj tipSarajlijc@ je napisao/la:Evo prebacih da gledamlegenda reala je napisao/la:Ima li vas živih![]()
Evo AMG Show![]()
Tanzlane jesi onaj kat gledo ???![]()
![]()
A ova crnka ,neka je Štefku
Ja jaDevil je napisao/la:Koja crnka ?
Jelisaveta ?
alacious je napisao/la:Jel' zavrsio AMIG-show
Nisam gledao,prestao sam nekada na pola emisije,burazer doneo neke filmove,kaze konacno sam kuci u ovo doba daj sta da pogledam i prebaci mi.legenda reala je napisao/la:Ja ne vidim šta pišu ova dvojica iznad ,ali vjerovatno su me spomenuli bar jednom u postovima![]()
Štefko al vam ga šuknu Savo na kraju![]()
Kad je igrana ova utakmica ,naspomeni me bajel 2000 ili 98
![]()
Bianconeri
Prevrni stranicu nazad
alaciouse
jeste ,nikog nema
Tako je,nas haver samo nesto se naljutio na nas,ne znam sta mu je.. evo ko fol ne vidi sta pisemoEmir ZENICA je napisao/la:auu buraz moj,velAk pozdrav za tebe.Kakav si mi
![]()
Nemoj legendu,naljutit ces se sto ga "pozdravljas"![]()
Al ja ga pozdravljam,on je nas haver![]()
![]()
Poslat cu ti ja nesto na fb,pa ti njemu posalji,nije beg cicijaBianconeri1988 je napisao/la:Emire, pozdravio te @LudLo4, zaboravio username i pasword tako da nas sad samo čita.
Ma daje im Ognjen one Satibo za potenciju .Devil je napisao/la: Nisam gledao,prestao sam nekada na pola emisije,burazer doneo neke filmove,kaze konacno sam kuci u ovo doba daj sta da pogledam i prebaci mi.![]()
O cemu se radi ?
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 2 gosta.