Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 14 feb 2012, 01:16

Puma je napisao/la:Toldo je bio lud to prvenstvo, pogotovo protiv holandjana, al kad sam vidio da Stam ide da izvede penal sve mi je bilo jasno :mrgreen:

al finale nikad necu zaboraviti, dvije promasene prilike Del Piera, i onda mrtvi Wiltord :(

sto se tice Jugoslavije, jel ono na tom prvenstvu Kezman dobio crveni u rekordnom roku, cini mi se ni minutu nije proveo u igri :mrgreen:
Jeste,to je to prvenstvo,protiv Norveske kada je Myklanda slomio,nakon nekih 100-ak sekundi provedenih u igri. :roll:
Bilo je tu svega i svacega,npr.u prvom kolu mi do 60 i neke gubimo od Slovenije 3:0 i onda stizemo do kraja na 3:3. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 feb 2012, 01:18

harry_90 je napisao/la:Ja ne bi volio da bude admin,ne bi me bilo vise na forumu,zavladao bi rezim na forumu od strane jednog covjeka,a to ne zelimo..

Daj neka nas neko citira da on vidi sta pisemo,mada znam da on ovo sve cita samo se pravi corav :mrgreen: vidi sarajljijice jes se usutio,sad on razmislja dal da bude saradnik ili pokojnik :mrgreen:

Vidi @Devila spamera kad prije nagura 17 000 i visak postova :mrgreen: respect !!

Legendu za moderatora !
Ma dobro to si upravu,al mozda bi nas i ostavio,tad nas ne bi ni poznavao,al eto :mrgreen:

Ma vidi on sve sta mi pisemo,samo se pravi mutav :D Nece sa starom rajom da prica,al nema veze trebat ce njemu para :lol: :lol: A tebe krenuli prelazi ima se :D POKOJNIK ! :lol:

LEGENDU ZA MODERATORA !

@ harry

I @Devil otkako je postao moderator nikog ne poznaje :lol: :lol: Supak jedan,uvijek je izrada bio,znam iz iskustva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 feb 2012, 01:19

HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin sto me ignorisu :mrgreen: Komsija opet mi nisi javio da nema friske pite :cry:
Nisi ni ti meni nikad kakvu žensku nabacio pa ti ne prigovaram :P :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 feb 2012, 01:21

Bianconeri1988 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin sto me ignorisu :mrgreen: Komsija opet mi nisi javio da nema friske pite :cry:
Nisi ni ti meni nikad kakvu žensku nabacio pa ti ne prigovaram :P :mrgreen: :lol:
Cekaj , valjda je ovdje legenda majstor za žene :mrgreen: To je njegov posao :) Nego 22og Dejan Matic ,a 7og marta Allegro Band u Bosni , pa bih zamolio adminstraciju da zakljuca forum chat te dvije noći :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 feb 2012, 01:22

harry_90 je napisao/la:
Vidi @Devila spamera kad prije nagura 17 000 i visak postova :mrgreen: respect !!
!
Golemo brate,kad skapiras gde sam ja tracio vreme. :roll: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2012, 01:22

12 Francesco Toldo
2 Ciro Ferrara
3 Paolo Maldini
6 Paolo Negro
7 Angelo di Livio
10 Alessandro Del Piero
11 Gianluca Pessotto
14 Luigi Di Biagio
15 Mark Iuliano
16 Massimo Ambrosini
19 Vincenzo Montella
Substitutes
1 Christian Abbiati
22 Francesco Antonioli
4 Demetrio Albertini
5 Fabio Cannavaro
8 Antonio Conte
9 Filippo Inzaghi
13 Alessandro Nesta
17 Gianluca Zambrotta
18 Stefano Fiore
20 Francesco Totti
21 Marco Delvecchio
Gledaj ekipe jbt ;)
Šteta što nisu uzeli titulu ,tada .
Nema više ovih starih prvenstava ,da se uživa u majstorijama ovih igrača .
Tad jaki Talijani,Francuzi,Portugalci,Holanđani ,Švabi su podbacili
Španci su bili tu,i tada jaki Jugosloveni i Rumuni
Nikad više ovih vremena :roll:

Pa kad pogledaš imena ovih sudaca ,shvatiš koliko je prije bilo bolje :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 feb 2012, 01:23

Emir ZENICA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ja ne bi volio da bude admin,ne bi me bilo vise na forumu,zavladao bi rezim na forumu od strane jednog covjeka,a to ne zelimo..

Daj neka nas neko citira da on vidi sta pisemo,mada znam da on ovo sve cita samo se pravi corav :mrgreen: vidi sarajljijice jes se usutio,sad on razmislja dal da bude saradnik ili pokojnik :mrgreen:

Legendu za moderatora !
Ma dobro to si upravu,al mozda bi nas i ostavio,tad nas ne bi ni poznavao,al eto :mrgreen:

Ma vidi on sve sta mi pisemo,samo se pravi mutav :D Nece sa starom rajom da prica,al nema veze trebat ce njemu para :lol: :lol: A tebe krenuli prelazi ima se :D POKOJNIK ! :lol:

LEGENDU ZA MODERATORA !

@ harry

I @Devil otkako je postao moderator nikog ne poznaje :lol: :lol: Supak jedan,uvijek je izrada bio,znam iz iskustva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P
Ne poznaje on vise nas,sad je krenuo pametovat po forumu,pisat romane,sa moderatorima se druzit,kako covjek se promjeni dok rece cep :D mene krenuli prelazi nedo Bog da stanu,sve to on prepise i nece da kaze da je prepisao,vec suti i muti :mrgreen: sarajljijica ima vremena da se predomisli,nararvno ako zeli :D

A @Devil poslije mog tuzlaka @Monologa najbolji moderator na forumu.. i on se malo promjenio al ne kao legenda ;)

LEGENDA ZA MODERATORA !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 feb 2012, 01:27

harry_90 je napisao/la: Ne poznaje on vise nas,sad je krenuo pametovat po forumu,pisat romane,sa moderatorima se druzit,kako covjek se promjeni dok rece cep :D mene krenuli prelazi nedo Bog da stanu,sve to on prepise i nece da kaze da je prepisao,vec suti i muti :mrgreen: sarajljijica ima vremena da se predomisli,nararvno ako zeli :D

A @Devil poslije mog tuzlaka @Monologa najbolji moderator na forumu.. i on se malo promjenio al ne kao legenda ;)

LEGENDA ZA MODERATORA !
Eh to,ajd valjda ce dobiti nekog Oskara ili Nobelovu nagradu za ta pisanja :lol: Eh to,on ce to iskoristiti nek na svaki uplati 10 km to je velika lova,a ja mislim da on uzima pare i dijeli sa administracijom :lol: :mrgreen:
ma kakav @sarajlijica,njemu je izgleda bolje da mu SandzaCka raja vlada u Sarajevu :lol:

Najbolji moderator je @ Tribalian.Samo koga briga sto on nema tu opciju,ali je najbolji :lol: :lol:

A za @Monologa +1 8-) 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 feb 2012, 01:28

legenda reala je napisao/la:
12 Francesco Toldo
2 Ciro Ferrara
3 Paolo Maldini
6 Paolo Negro
7 Angelo di Livio
10 Alessandro Del Piero
11 Gianluca Pessotto
14 Luigi Di Biagio
15 Mark Iuliano
16 Massimo Ambrosini
19 Vincenzo Montella
Substitutes
1 Christian Abbiati
22 Francesco Antonioli
4 Demetrio Albertini
5 Fabio Cannavaro
8 Antonio Conte
9 Filippo Inzaghi
13 Alessandro Nesta
17 Gianluca Zambrotta
18 Stefano Fiore
20 Francesco Totti
21 Marco Delvecchio
Gledaj ekipe jbt ;)
Šteta što nisu uzeli titulu ,tada .
Nema više ovih starih prvenstava ,da se uživa u majstorijama ovih igrača .
Tad jaki Talijani,Francuzi,Portugalci,Holanđani ,Švabi su podbacili
Španci su bili tu,i tada jaki Jugosloveni i Rumuni
Nikad više ovih vremena :roll:

Pa kad pogledaš imena ovih sudaca ,shvatiš koliko je prije bilo bolje :mrgreen:
Znaci nisam jedini koji smatra da je fudbal prije bio bolji :D

osim prvenstava, i Lp bila puno zanimljivija i kvalitetnija, a o kupu UEFA da i ne pricam, jbt kad se sjetim onih finala Liverpool-Alaves ili Dortmund-Feyenoord

nema tog uzbudjenja vise, i tog zara, sad se samo rado sjetim tih vremena :cry:

ta klupa Italije je po imenima jaca od prvog tima :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 feb 2012, 01:33

Joj što zaspamaste temu bezveze :mrgreen: :lol:
Ž '21!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 feb 2012, 01:35

Tako je komsija , manite se sporta na ovoj temi ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 feb 2012, 01:37

Znam ja da on to uplacuje,al nema veze,da makar kaze hvala vec ni to :o :D al ima Bog i on sve vidi,vratice se sve jednog dana,cak sam neki dan bio u gorazdu i htjeo sam da se upoznamo,al on se totalno promjenio prema nama kako je sa moderatorima poceo partijat ;) najmanje na ova 4 prelaza je uzeo hiljadarku al suti ko zaliven :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2012, 01:39

Puma je napisao/la:
Znaci nisam jedini koji smatra da je fudbal prije bio bolji :D

osim prvenstava, i Lp bila puno zanimljivija i kvalitetnija, a o kupu UEFA da i ne pricam, jbt kad se sjetim onih finala Liverpool-Alaves ili Dortmund-Feyenoord

nema tog uzbudjenja vise, i tog zara, sad se samo rado sjetim tih vremena :cry:

ta klupa Italije je po imenima jaca od prvog tima :mrgreen:
Nisi ,ja to uvijek potenciram :P
Finala 99,2000,2001 to su bili okršaji ,Real vs Bayern ,jaka Valencia ,Depor itd,Engleza ni Barce nije bilo ni na mapi :mrgreen: doduše ni tvog Intera :mrgreen: Tad je Lazio harao i Simone Inzaghi :P
Sjećam se finala Feynord -Dortmund
Čudesni slobodnjaci Pierra Van Hoijdonka :lol:
Tomason ,u Dortmundu takođe ona sjajna generacija Rosicky,Amoroso,Koler ehhh
Kup Uefa 2003 Porto-Celtic isto sjajno finale Larson vs Porto
Bili su tu i Hartson i Suton ,ali Henrik se pitao :P

Sad ovu Eropaligu skoro da i ne gledam,toliko je nezanimljiva :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 feb 2012, 01:39

harry_90 je napisao/la:Znam ja da on to uplacuje,al nema veze,da makar kaze hvala vec ni to :o :D al ima Bog i on sve vidi,vratice se sve jednog dana,cak sam neki dan bio u gorazdu i htjeo sam da se upoznamo,al on se totalno promjenio prema nama kako je sa moderatorima poceo partijat ;) najmanje na ova 4 prelaza je uzeo hiljadarku al suti ko zaliven :D
Ma on se nece nikad zahvaliti,takav je on :lol: haha nije valjda da je odbio upoznavanje ? Znam da mu je to u osnovnoj skoli pa cak sad i u srednjoj bilo nesto najdraze :mrgreen: Ma normalno,zna i on s kim treba meziti :mrgreen: Ma uzeo je i vise,vjeruj samo suti :mrgreen:

Ma on nije ni pratio tu tekmu,neko mu rekao za tu tekmu pa na guglu sad trazi informacije :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 14 feb 2012, 01:41

EMIRE HVALA TI

Raja da vam se javim,ja sam LUDLO ! :mrgreen:
Jb tetku,zaboravio sam pasword a ne znam ni maila,tako da od onog racuna izgleda nema nista,ponekad cu uletiti na ovaj emirov,dok ne odobre neki moj,ma da nesto nemam volju ni da citam kako nemam racuna...
pozdravljam vas sve ;)

Mire hvala jos jednom (al si manga znas ti dobro da ja s ovog racuna nmg pisati na Zeljinoj temi :mrgreen: )
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 feb 2012, 01:42

Hard Bass je napisao/la:EMIRE HVALA TI

Jb tetku,zaboravio sam pasword a ne znam ni maila,tako da od onog racuna izgleda nema nista,ponekad cu uletiti na ovaj emirov,dok ne odobre neki moj,ma da nesto nemam volju ni da citam kako nemam racuna...
pozdravljam vas sve ;)

Mire hvala jos jednom (al si manga znas ti dobro da ja s ovog racuna nmg pisati na Zeljinoj temi :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sto uvali EMIRA :lol: :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 feb 2012, 01:42

A gdje meni hvala? :P :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 14 feb 2012, 01:43

Bianconeri1988 je napisao/la:A gdje meni hvala? :P :mrgreen: :lol:
I Adi i Adi,trudio se momak da me izvadi,a jos me obradovao ! Hvala Admine ;)
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 feb 2012, 01:46

Emir ZENICA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Znam ja da on to uplacuje,al nema veze,da makar kaze hvala vec ni to :o :D al ima Bog i on sve vidi,vratice se sve jednog dana,cak sam neki dan bio u gorazdu i htjeo sam da se upoznamo,al on se totalno promjenio prema nama kako je sa moderatorima poceo partijat ;) najmanje na ova 4 prelaza je uzeo hiljadarku al suti ko zaliven :D
Ma on se nece nikad zahvaliti,takav je on :lol: haha nije valjda da je odbio upoznavanje ? Znam da mu je to u osnovnoj skoli pa cak sad i u srednjoj bilo nesto najdraze :mrgreen: Ma normalno,zna i on s kim treba meziti :mrgreen: Ma uzeo je i vise,vjeruj samo suti :mrgreen:

Ma on nije ni pratio tu tekmu,neko mu rekao za tu tekmu pa na guglu sad trazi informacije :lol: :lol:
Odbio moj druze da se upozna sa mnom,kaze nemas nikakvu funkciju na forumu i ode sa msn-a ,mozes mislit koja tuga :cry: ima covjek ukusa cim se sa moderatorima i adminom druzi po sijelima uz duz i poprijeko nase BiH :mrgreen: znam da je uzeo i vise ,al eto necu da kazem tacnu cifru.. :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 feb 2012, 01:52

Hard Bass je napisao/la:EMIRE HVALA TI

pozdravljam vas sve ;)

Ma nisi ti meni svako 8-)

Ovaj slobodno mozes zadrzati,ja sam prije sa njim pisao ,bunio se administraciji :lol: tako da mozes zadrzati dok te ne banuju :D :D

Sto ba,moras moci ? ? :mrgreen:

@ harry

haha Nije valjda da je to razlog ? E pa ne mogu vjerovati :mrgreen: Ma to ne moze valjati,al eto hajd ga znaj :D Ma uzeo je samo suti,ceka jos koji tvoj prelaz :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.