neRaul_64 je napisao/la:Ponisten cist gol Reala prije crvenog,he? sjecal se ko toga.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
neRaul_64 je napisao/la:Ponisten cist gol Reala prije crvenog,he? sjecal se ko toga.
Ja bgm konto ti neki normalan lik.K`o sto neko napisa prije,stvarno si me razocarao.juznjak> je napisao/la:Dobra utakmica sinoc . Steta samo sto se nastavlja kriminalno sudjenje za ekipe koje gostuju na Cuernabeu .
Levante,jos jednom pokazao da nije slucajno u vrhu Primere . Ekipa sa najvecim mudima u Primeri !
Usli su u tekmu bez previse respekta prema Realu ,poveli ,a onda je uslijedio pa sada vec standardan scenarij kada protivnik povede, slijedi nekakav smjesan penal i crveni karton ,protivnik(u ovom slucaju Levante) biva jos vise demoralisan , onda Realu ,ne preostaje nista drugo nego da napuni mrezu sa igracem vise. Pa stoga ne treba cuditi njihova efikasnost![]()
Izgleda da je ovo bio njegov 5. zuti karton-znaci odradjivanje suspenzije.MARCELO je napisao/la: Arbeloa,solidan,kao i uvijek,ali onaj zuti na krajuJa stvarno nezz sta je on mislio,apsolutno nepotrebno.
Pazi ono jeste penal to nema price,sviralo bi se i Realu na drugoj strani 100%,i zuti karton je cist ako cemo gledati po pravilima,ali 90% sudija onde nece dati drugi zuti,a 100% sudija ne bi dalo drugi zuti da je to neko iz Reala to uradio,no po pravilima ono jeste penal i jeste zuti.juznjak> je napisao/la:Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton?Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .
Gledaj nesto . Real je zasluzeno prvi ,igraju mozda i najbolji nogomet u Primeri ,imaju kontru kakva je nevidjenja u poslednjih nekoliko godina . Da su imali jak vjetar u ledja od strane sudija ove sezone-jesu !
Nisam to uopste napisao.Samo sam mislio da si objektivniji i pametniji lik.juznjak> je napisao/la:Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton?Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .
Gledaj nesto . Real je zasluzeno prvi ,igraju mozda i najbolji nogomet u Primeri ,imaju kontru kakva je nevidjenja u poslednjih nekoliko godina . Da su imali jak vjetar u ledja od strane sudija ove sezone-jesu !
ja bi mu dao crveni i penal za levante i tri slobodna bacanja i lopta sa strane,ma možda najbolje odma da su prekinuli meč i registrovali 3:0 za levanteScof1eld je napisao/la:sandi koji je ovo karton![]()
[youtube][/youtube]
kulega kome ti pišeš-niko od madridista to ne shvata ozbiljno pokušaj na podforumu barcelona-možda neko shvati šta hoćeš reći-sve najbolje u njemačkojPetardaa je napisao/la:ajmo realno
realu poništen čist gol u 8-9 min
ramos trebao dobiti crveni
penal za real bio iako je nenamjerno onaj igrao rukom
onaj drugi žuti nije trebao zbog toga dobiti ali ajde navikli smo na to...
ko misli drugačije nek se ubije!
ali da je realu priznat gol ovog drugog i trećeg vjerovatno ne bi ni bilo...
tako bi se uvijek trebalo gledati a ne samo kada realu odgovara![]()
npr. crveni van persia protiv barce gdje je i ranije zaslužio crveni što naravno neki neće priznati... ali ajde nije tema barcelona...
crveniScof1eld je napisao/la:sandi koji je ovo karton![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Scof1eld je napisao/la:sandi koji je ovo karton![]()
[youtube][/youtube]
Sve po pravilima, a ne moze dva puta nenamjerno da ga pogodi lopta u ruku. Penal jeste cist.juznjak> je napisao/la:Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton?Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .
Jbg,trebali bi priznati je ove sezone real ima veliku pomocu sudije.Pa bogte svaka utakmica penal ili crveni.Nail for Real je napisao/la:Sve po pravilima, a ne moze dva puta nenamjerno da ga pogodi lopta u ruku. Penal jeste cist.juznjak> je napisao/la:Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton?Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .
Iborrin prvi karton je zaista ocigledan. Namjerno je koljenom oborio Benzemu. Linijski sudija je bio blizu.
A opet, vidim da kao gresku niko ne spominje ponisten prvi gol Realu, pa jbt zar to nije uticalo na mec?
Nista jaci vjetar Real ne dobija od Barcelone sto je dobijala, ali nisam vidio tebe da si ijednom komentarisao kako Barcu guraju jer je bitnije stvoriti pogresnu sliku i popljuvati Real.
Nail for Real je napisao/la:A ono, Namik je napisao dobar post na onom s.ranju od teme a tice se guranja Barcelone od strane sudije ove sezone. Niste uopste cisti ni vi, ali svejedno smatram da je sudjenje u Spaniji zaista kriminalno pa manje vise kao i u svijetu. Na sta je ovaj fudbal spao.
Inace, Itturalde uskoro zavrsava bogatu karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.