Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

URL
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la URL » 13 feb 2012, 20:06

Raul_64 je napisao/la:Ponisten cist gol Reala prije crvenog,he? sjecal se ko toga.
ne :lol:

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 13 feb 2012, 20:50

juznjak> je napisao/la:Dobra utakmica sinoc . Steta samo sto se nastavlja kriminalno sudjenje za ekipe koje gostuju na Cuernabeu .
Levante,jos jednom pokazao da nije slucajno u vrhu Primere . Ekipa sa najvecim mudima u Primeri !
Usli su u tekmu bez previse respekta prema Realu ,poveli ,a onda je uslijedio pa sada vec standardan scenarij kada protivnik povede, slijedi nekakav smjesan penal i crveni karton ,protivnik(u ovom slucaju Levante) biva jos vise demoralisan , onda Realu ,ne preostaje nista drugo nego da napuni mrezu sa igracem vise. Pa stoga ne treba cuditi njihova efikasnost :o :lol:
Ja bgm konto ti neki normalan lik.K`o sto neko napisa prije,stvarno si me razocarao.
Koji respekt ba?Usli su u tekmu k`o i svi drugi protiv Reala i dali taj neki gol iz "nicega".
Real ih je nakon tog gola stjerao sve u njihov 16-erac i samo se cekalo kad ce izjednacit.
Jel ti pratis imalo Realove tekme na SB-u?
To da povede gostujuca ekipa je postala vec normalna stvar,i kako znamo ,Real ih je gotovo sve rijesio u svoju korist.
Kako smijesan penal?Valjda znas pravila.
Sretno zmajevi!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 13 feb 2012, 21:29

MARCELO je napisao/la: Arbeloa,solidan,kao i uvijek,ali onaj zuti na kraju :shock: Ja stvarno nezz sta je on mislio,apsolutno nepotrebno.
Izgleda da je ovo bio njegov 5. zuti karton-znaci odradjivanje suspenzije.

Mou objasnjava :D
[youtube][/youtube]
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 feb 2012, 21:50

Ah, Realu se štima, zašto bi neko spominjao kako je Benzemi čist gol poništen, kad je bolje da spominju kako penal nije bio. Mislim, moraš biti retardiran da kažeš da ono nije penal i da nije za žutog kartona. Real je više oštećen nego Levante, čist, apsolutno čist gol poništen. Ali hajde, tri boda se pišu... ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 feb 2012, 23:46

Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton? :shock: Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .

Gledaj nesto . Real je zasluzeno prvi ,igraju mozda i najbolji nogomet u Primeri ,imaju kontru kakva je nevidjenja u poslednjih nekoliko godina . Da su imali jak vjetar u ledja od strane sudija ove sezone-jesu !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 feb 2012, 00:17

juznjak> je napisao/la:Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton? :shock: Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .

Gledaj nesto . Real je zasluzeno prvi ,igraju mozda i najbolji nogomet u Primeri ,imaju kontru kakva je nevidjenja u poslednjih nekoliko godina . Da su imali jak vjetar u ledja od strane sudija ove sezone-jesu !
Pazi ono jeste penal to nema price,sviralo bi se i Realu na drugoj strani 100%,i zuti karton je cist ako cemo gledati po pravilima,ali 90% sudija onde nece dati drugi zuti,a 100% sudija ne bi dalo drugi zuti da je to neko iz Reala to uradio,no po pravilima ono jeste penal i jeste zuti.

Jedina prava greska glavnog sudije sinoc je sto je Ramos dobio samo zuti,onde se mora davati crveni sa najmanje 3 utakmice kazne,ali sudija nije video,ustvari rekao bih nije hteo da vidi. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 14 feb 2012, 00:24

juznjak> je napisao/la:Jeste ,ja sam retard, i nisam normalan . Ono za zuti karton? :shock: Nije ! Prvo ,nije bilo namjere da se igra rukom, lopta je padala na ruku. Iborra, u toj situaciji nikako nije mogao maknuti ruke ,bio je u duelu za Higauinom ,Malenco(koji me je hebeno razocar'o) je mogao a i nije svirati penal . Da je ta situacija bila s druge strane,ne vjerujem da bi pokazao na 11 metara. Nisam ja nigdje napisao da nije bio penal,penal jeste smijesan i 80% sudija ono nebi okarakterisalo kao penal . Sto ne spominjete prvi karton koji je taj isti lik dobio za jos smjesniji prekrsaj? Ili Ramosovo sutanje Del Horna? Ono je za crveni ,ali gle cuda sudije nisu vidjele .

Nisam to uopste napisao.Samo sam mislio da si objektivniji i pametniji lik.
Nezz stvarno kako mozes reci da ono nije bio penal.S obje ruke je dirao loptu,i to jos gl. sucu okrenut.
Ono je jednostavno ocigledno.
Ramos jest trebao dobiti crveni ,al pitanje je jel ono sudija uopste vidio jer je bilo u trenutku upucivanja lopte u kazneni prostor kada su dueli i padanja normalna stvar.

Di Maria danas slavi 24. rođendan.
slika
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 feb 2012, 00:43

:lol:
E, kad je Robin van Persie dobio žuti zato što je ošutao loptu nakon što je sudija svirao offside, onda i ovaj treba da dobije zato što lik igram prvo desnom rukom pa onda levom rukom. Pa halo, nije ovo rukomet. A žuti karton je isto čist, po svim pravilima, samo što npr da sam ja sudija ne bi pokazao drug žuti, ali svaki sudija ima svoj kriterij. Ja da sam linijski ne bi poništio gol Benzeme, jer je bio čist ko suza. Ali idemo daleko.

Rezultat je 4-2 mi do Nove godine možemo pričati nećemo ništa postići. Jbg! ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 feb 2012, 00:46

sandi koji je ovo karton :mrgreen:

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 14 feb 2012, 01:53

slika
8-)

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 14 feb 2012, 08:56

^Sretan rođendan Angelito. 8-)
slika
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 feb 2012, 09:36

Scof1eld je napisao/la:sandi koji je ovo karton :mrgreen:

[youtube][/youtube]
ja bi mu dao crveni i penal za levante i tri slobodna bacanja i lopta sa strane,ma možda najbolje odma da su prekinuli meč i registrovali 3:0 za levante
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 14 feb 2012, 10:13

ajmo realno

realu poništen čist gol u 8-9 min
ramos trebao dobiti crveni
penal za real bio iako je nenamjerno onaj igrao rukom
onaj drugi žuti nije trebao zbog toga dobiti ali ajde navikli smo na to...

ko misli drugačije nek se ubije!
ali da je realu priznat gol ovog drugog i trećeg vjerovatno ne bi ni bilo...

tako bi se uvijek trebalo gledati a ne samo kada realu odgovara ;)

npr. crveni van persia protiv barce gdje je i ranije zaslužio crveni što naravno neki neće priznati... ali ajde nije tema barcelona...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 feb 2012, 10:26

Petardaa je napisao/la:ajmo realno

realu poništen čist gol u 8-9 min
ramos trebao dobiti crveni
penal za real bio iako je nenamjerno onaj igrao rukom
onaj drugi žuti nije trebao zbog toga dobiti ali ajde navikli smo na to...

ko misli drugačije nek se ubije!
ali da je realu priznat gol ovog drugog i trećeg vjerovatno ne bi ni bilo...

tako bi se uvijek trebalo gledati a ne samo kada realu odgovara ;)

npr. crveni van persia protiv barce gdje je i ranije zaslužio crveni što naravno neki neće priznati... ali ajde nije tema barcelona...
kulega kome ti pišeš-niko od madridista to ne shvata ozbiljno pokušaj na podforumu barcelona-možda neko shvati šta hoćeš reći-sve najbolje u njemačkoj
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 feb 2012, 10:35

" onclick="window.open(this.href);return false;!
crveni ;)

dino, a koji je karton kad je golman Levantea udario po nogoma Pepea il Benzemu ? ;)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 14 feb 2012, 11:12

[youtube][/youtube]

Hahahah u modernom nogometu za ovo ni sudije ne znaju sta da daju :) da je k1 bio bi to low kick za KO :D Ovako, nogomet ne poznaje ovakve udarce hahahha :D ali je real stvarno institucija, ima ekipu i za taj sport :D Ramos,Pepe kao kapiten momcadi i Coentrao :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 feb 2012, 11:27

Sve po pravilima, a ne moze dva puta nenamjerno da ga pogodi lopta u ruku. Penal jeste cist.
Iborrin prvi karton je zaista ocigledan. Namjerno je koljenom oborio Benzemu. Linijski sudija je bio blizu.
A opet, vidim da kao gresku niko ne spominje ponisten prvi gol Realu, pa jbt zar to nije uticalo na mec?
Nista jaci vjetar Real ne dobija od Barcelone sto je dobijala, ali nisam vidio tebe da si ijednom komentarisao kako Barcu guraju jer je bitnije stvoriti pogresnu sliku i popljuvati Real.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 feb 2012, 11:38

Nail for Real je napisao/la:

Sve po pravilima, a ne moze dva puta nenamjerno da ga pogodi lopta u ruku. Penal jeste cist.
Iborrin prvi karton je zaista ocigledan. Namjerno je koljenom oborio Benzemu. Linijski sudija je bio blizu.

A opet, vidim da kao gresku niko ne spominje ponisten prvi gol Realu, pa jbt zar to nije uticalo na mec?
Nista jaci vjetar Real ne dobija od Barcelone sto je dobijala, ali nisam vidio tebe da si ijednom komentarisao kako Barcu guraju jer je bitnije stvoriti pogresnu sliku i popljuvati Real.
Jbg,trebali bi priznati je ove sezone real ima veliku pomocu sudije.Pa bogte svaka utakmica penal ili crveni.
A sto se tice penala sudja je mogao da svira i da nesvira,ali eto on je izabraio da svira penal i nije pogrijesio.Ali nije brate za 2 zuti nikako.Ramos je definitivno trebao dobiti crveni karton i to bi dosta uticalo na utakmicu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 feb 2012, 11:47

A ono, Namik je napisao dobar post na onom s.ranju od teme a tice se guranja Barcelone od strane sudije ove sezone. Niste uopste cisti ni vi, ali svejedno smatram da je sudjenje u Spaniji zaista kriminalno pa manje vise kao i u svijetu. Na sta je ovaj fudbal spao :roll: .
Inace, Itturalde uskoro zavrsava bogatu karijeru :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 feb 2012, 11:57

Nail for Real je napisao/la:A ono, Namik je napisao dobar post na onom s.ranju od teme a tice se guranja Barcelone od strane sudije ove sezone. Niste uopste cisti ni vi, ali svejedno smatram da je sudjenje u Spaniji zaista kriminalno pa manje vise kao i u svijetu. Na sta je ovaj fudbal spao :roll: .
Inace, Itturalde uskoro zavrsava bogatu karijeru :lol: .
:?
Pa barcelona je ove sezone i previse ostecena.Koliko samo penala nije dosudjeno,onda ponisteni golova.A necu vise raspravljati o tome.Sad je vec i sve gotovo.
Tako da mogu cestitati na tituli.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.