28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Evolution87
- Kontakt:
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Za utakmicu sa Brazilom pozvat ću 19 igrača, a među njima će biti i Mensur Mujdža, istakao je Safet Sušić, selektor naše fudbalske reprezentacije, naglasivši:
„Mislio sam pozvati i Miroslava Stevanovića i Edina Višću iz mlade reprezentacije, ali to kako sada stvari stoje, gotovo sigurno neću uraditi. Bolje im je da 29. februara igraju cijelu prijateljsku utakmicu za mladu selekciju protiv vršnjaka iz Srbije, nego da ih vodimo u Švicarsku, pa da protiv Brazila na terenu provedu 10-ako minuta ili možda ni toliko. Vrijeme radi za njih i još neke naše mlade igrače. Što se tiče Mujdže on je bio dugo povrijeđen i nije igrao do kako je slomio nogu u Parizu za vrijeme našeg meča sa Francuzima. Ako izrazi želju i bude spreman dobit će dio minutaže protiv Brazila“.
„Mislio sam pozvati i Miroslava Stevanovića i Edina Višću iz mlade reprezentacije, ali to kako sada stvari stoje, gotovo sigurno neću uraditi. Bolje im je da 29. februara igraju cijelu prijateljsku utakmicu za mladu selekciju protiv vršnjaka iz Srbije, nego da ih vodimo u Švicarsku, pa da protiv Brazila na terenu provedu 10-ako minuta ili možda ni toliko. Vrijeme radi za njih i još neke naše mlade igrače. Što se tiče Mujdže on je bio dugo povrijeđen i nije igrao do kako je slomio nogu u Parizu za vrijeme našeg meča sa Francuzima. Ako izrazi želju i bude spreman dobit će dio minutaže protiv Brazila“.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Za utakmicu sa Brazilom pozvat ću 19 igrača, a među njima će biti i Mensur Mujdža, istakao je Safet Sušić, selektor naše fudbalske reprezentacije, naglasivši:
Bravo za Safeta što nije pozvo tu 'djecu' jer stvarno ne razumijem ove gore što su nešto navalili 'Višća, Višća, Višća' a ko je zapravo Višća? Gdje će bit bolji od Misimovića glave naše repke, e moji vi

Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
- Goalgetter
- Kontakt:
Misimovic i Visca ne konkurisu za istu poziciju.Delirium je napisao/la:
Bravo za Safeta što nije pozvo tu 'djecu' jer stvarno ne razumijem ove gore što su nešto navalili 'Višća, Višća, Višća' a ko je zapravo Višća? Gdje će bit bolji od Misimovića glave naše repke, e moji vi
Visca i Stevanovic su klasicna desna krila, i na toj poziciji nemamo igraca takvog tipa, dok na Misketovoj poziciji ima Pjanic, Medunjanin, Ibricic, Stilic itd.
Nije nekakva uvreda jarane ili slicno, ali malo proanaliziraj pozicije igraca u repci

ma nek' zove, to je budućnost naše repke, al protiv Brazila sa kojim se igra jednom u 100 godina treba izaći sa najjačim i najuigranijim sastavom i tačka 

FORZA MARŠAL !!!
Višća je svojim igrama u posljednje vrijeme svakako pokazao da se na njega može računati i da je možda i zaslužio poziv. No, kada se sve sagleda možda je i bolje da igra cijelu utakmicu protiv Srbije, nego tih 10-ak minuta protiv Brazila. Uostalom do kraja ove godine će biti još 3 prijateljske utakmice (Irska, Vels i Meksiko) i svakako da će biti prilike i za njega, a i za Stevanovića.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
hodža je napisao/la:ma nek' zove, to je budućnost naše repke, al protiv Brazila sa kojim se igra jednom u 100 godina treba izaći sa najjačim i najuigranijim sastavom i tačka

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Evolution87
- Kontakt:
Ma protiv Brazila sa najjacim sastavom bez novih imena, a za neke nove igrace ce biti mjesta protiv ovih manjih repki kao sto su Irska i Vels.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Bravo PapeEvolution87 je napisao/la:Za utakmicu sa Brazilom pozvat ću 19 igrača, a među njima će biti i Mensur Mujdža, istakao je Safet Sušić, selektor naše fudbalske reprezentacije, naglasivši:

- miralem444
- Kontakt:
Kad gledamo ovako na papiru Brazil je favorit nema sumnje ali imamo i mi svoje uzdanice svoje vedete ,tako da uz podrsku nas koji cemo tamo bit navijaca jedne nam jedine ocekujem tijesnu tekmu i iskreno mislim da ih mozemo dobit ponavaljam uz gromoglasnu potrsku svih nas koji cemo tamo bit i obecavam vam da cemo biti opet 12-ti igrac nase BiH...I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
danas je oko 11 brazilski selektor trebao da objavi spisak njihove reprezentacije. ima li ko više informacija?
Čovječe još 2 sedmice do utakmice protiv gigantskog Brazila
Ko se još ovome nadao
Ja sam presretan, btw ima li iko sastav Brazilaca koji bi trebali igrati protiv nas ?

Ko se još ovome nadao

Ja sam presretan, btw ima li iko sastav Brazilaca koji bi trebali igrati protiv nas ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledao sam na oficijelnoj strani saveza, jos nista nema, ali najavljeno je u 11, to je izgleda po njihovom vremenu, u 11 sati.pacovi_tu_ima je napisao/la:danas je oko 11 brazilski selektor trebao da objavi spisak njihove reprezentacije. ima li ko više informacija?
Nesto sam malo cackao po netu, sad je u Sao Paulu 09:48 sati, jel to moguce ? . Sto znaci da ce njihov selektor objaviti spisak za sat vremena, u 2.
http://www.cbf.com.br
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
aha po njihovom vremenu dakle. interesuje me njihov spisak iz razloga što bi volio da igraju u najjačem sastavu, a ne neka olimpijska reprezentacija ili u-23 prema nekim neprovjerenim informacijama koje kruže već neko vrijeme po forumima.
- molotovljev
Ide li neko od forumasa u St.Gallen? Mozda @Goalgetter ili @Principatus?
F.K.SARAJEVO
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni bi trebalo nekih 4-5 sati autom, planirao sam, mada ipak nece moci, citavu sedmicu imam praksu. A za @Princija, neznam, cini mi se da je njemu ipak predaleko, ali ko ce znatimolotovljev je napisao/la:Ide li neko od forumasa u St.Gallen? Mozda @Goalgetter ili @Principatus?

- miralem444
- Kontakt:
idem ja na tekmu zasto?molotovljev je napisao/la:Ide li neko od forumasa u St.Gallen? Mozda @Goalgetter ili @Principatus?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
@Goalgetter
Hocu da ostanem amomimnan.
Salim se, bit cu tu kod familije u Svici tako da cu sa njima ici na tekmu i odmah poslije nazad kuci jer imam ispit. Vjerovatno cu i protiv Liechtensteina biti tu, zavisi uvjek kod mene je zahebano sa ispitima + rad na institutu, pa tesko znam unaprijed dali mogu.
Hocu da ostanem amomimnan.

Salim se, bit cu tu kod familije u Svici tako da cu sa njima ici na tekmu i odmah poslije nazad kuci jer imam ispit. Vjerovatno cu i protiv Liechtensteina biti tu, zavisi uvjek kod mene je zahebano sa ispitima + rad na institutu, pa tesko znam unaprijed dali mogu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:

Evo ako neko hoce, u toku je konferencija za novinare, ovdje imate LIVE-Prijenos:
http://www.cbf.com.br/
- molotovljev
Potpuno jasno...ok.Principatus je napisao/la:@Goalgetter
Hocu da ostanem amomimnan.![]()
@miralem,reci mi samo iz kojeg pravca putujes za Švicu,iz BiH ili...? Mozes na pp
F.K.SARAJEVO
- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak najjaci spisak
Alves, Ganso, Hernanes, Luiz, Fernandinho, Marcelo, Neymar, Ronaldinho, Thiago Silva, Sandro su od ovih poznatih zasad na spisku.

Alves, Ganso, Hernanes, Luiz, Fernandinho, Marcelo, Neymar, Ronaldinho, Thiago Silva, Sandro su od ovih poznatih zasad na spisku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.