jasko_juve je napisao/la:"Svima je cilj pobijediti najbolji klub na svijetu, ali ćemo se danas morati jako potruditi jer je Bayer odlična ekipa", rekao je Guardiola i dodao: "Jeli Real najbolji do sada? Mislim da ne. U Europi postoji velik broj klubova koji igraju odlično, a jedan od njih je Juventus koji nema nijedan poraz i mislim da su oni najbolji do sada", izjavio je Guardiola.
Mozes li reci izvor te vijesti, pa da se falim raji
I onda se smiju kad kažemo da je Juventus bolji i od Barce , zna Guardiola.
Ja mislim da će se Del Piero dogovoriti sa Agnelliem i Conteom da igra još jednu godinu i onda u upravu kluba, kao Nedved.
I Juventusova odbrana treća najbolja odbrana evrope po izboru Corriere dello Sport, samo su odbrane Borussia (M), Glazgov Rangersa po njihovom izboru bolje.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 14 feb 2012, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
jasko_juve je napisao/la:"Svima je cilj pobijediti najbolji klub na svijetu, ali ćemo se danas morati jako potruditi jer je Bayer odlična ekipa", rekao je Guardiola i dodao: "Jeli Real najbolji do sada? Mislim da ne. U Europi postoji velik broj klubova koji igraju odlično, a jedan od njih je Juventus koji nema nijedan poraz i mislim da su oni najbolji do sada", izjavio je Guardiola.
Mozes li reci izvor te vijesti, pa da se falim raji
Cesare Prandelli, selektor nacionalnog tima, izjavio je neka svoja mišljenja o borbi za Scudetto.
"Ovo između Milana i Juventusa je fascinantan izazov! Obije ekipe svojim kvalitetom čine ligu još jačom. Borba će trajati sve do samog kraja, tako da je izuzetno teško sada napraviti neko predviđanje..."
"Antonio Conte zaslužuje veliki aplauz jer je dao i mentalitet i kontinuitet ekipi, s obzirom da to da u poslednjih nekoliko godina ekipa nije bila u mogućnosti da da svoj maksimum. Pirlo? Šampion koji uvijek uspijeva da bude odlučujući faktor."
Biće ovo kao i 2005 godine...
Borba do samog kraja.
baš sam se zaželio Juventusa..nadam se da se neće tekma odgoditi i da će vrijeme biti dobro za odigravanje tekme...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Onaj osjećaj kada treba da igra Juve, dok igra, i poslije tekme...
Ne prođe ni 5 minuta, a opet se traže informacije više vezane za Staru Damu, kako, šta, igrači, treneri, bivši igrači, izjave, zanimljivosti...
Toliko radosti a i tuge ali ljubav prema Dami ne prestaje
Igra se utakmica 100 % sutra, snijeg je očišćen, a porazbijan je led na tribinama, jučer je grijalo sunce u Parmi, a i danas je slična situacija, tako da je ostalo još par sitnih detalja da se odradi na stadionu, ali odigravanje utakmice ne dolazi u pitanje, jedini problem mi mogla biti nešto nižda temperatura.
Samo vi reklamirajte ostale portale, pa kad banove dobijete.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam sanjao da smo gubili pa sam se probudio, tako da vjerujem u pobjedu.
A ono što nam na ruku ide, napisao sam jučer, je stvar da Parma igra otvoreniji fudbal, tako da će nam sigurno biti lakše, a i vjerovatno ćemo krenuti sa 3-5-2 formacijom, a i rasuli smo ih u prvoj utakmici ove sezone. Još jedan razlog je što se Conteu sigurno ne sviđa to što nas je Milan prestigao, iako mi imamo 2 utakmice manje, zato će igrači odigrati sutrašnju utakmicu kao da igramo finale, ja vjerujem u pobjedu. Parma kući uglavnom prima golove, tako da ne sumnjam da ćemo im i mi zabiti koji.
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam sanjao da smo gubili pa sam se probudio, tako da vjerujem u pobjedu.
A ono što nam na ruku ide, napisao sam jučer, je stvar da Parma igra otvoreniji fudbal, tako da će nam sigurno biti lakše, a i vjerovatno ćemo krenuti sa 3-5-2 formacijom, a i rasuli smo ih u prvoj utakmici ove sezone. Još jedan razlog je što se Conteu sigurno ne sviđa to što nas je Milan prestigao, iako mi imamo 2 utakmice manje, zato će igrači odigrati sutrašnju utakmicu kao da igramo finale, ja vjerujem u pobjedu. Parma kući uglavnom prima golove, tako da ne sumnjam da ćemo im i mi zabiti koji.
A poznato je kako prođe neko kad se Conteu ne sviđa i nije zadovoljan
Dama nam i na san izlazi.
Ja sam jednom sanjao kako mi Trezeguet asistira za gol, slavim kao luđak, igrali smo protiv Brescie a golman bio Baggio... niđe veze
Drago mi je što ćemo konačno sutra vidjeti duo u napadu Matri - Vučinić, dosad su igrali samo jednom u tandemu protiv Napolija u gostima i znamo kako su odigrali, Matri je zabio, a Vučinić bio naš najbolji igrač tu utakmicu. Licht nije odigrao tekme 10 dana tako da ne sumnjam da će tutnja gore-dole po desnoj strani, Parma mi je nekako nepoznanica, gledao sam ih samo jednom ove sezone protiv Bologne i ne predstavljaju mi neki problem, sasvim sigurno ćemo mi nametnuti naš stil igre od prve minute.
Sutra će nam suditi Mazzoleni od kojeg konačno očekujem jedan poklonjeni penal, moraju nam kompenzirati onaj nesvirani protiv Siene.
Ž '21!
ramiral je napisao/la:
Ja sam jednom sanjao kako mi Trezeguet asistira za gol, slavim kao luđak, igrali smo protiv Brescie a golman bio Baggio... niđe veze
ramiral je napisao/la:
Giuseppe Galderisi hat-trick i put do 20. Scudetta
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ramiral je napisao/la:
Nešto ovako će bit
koliko sam ja vidio najavljuje se De Ceglie umjesto Estia...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
I da pozdravim nasu novu clanicu, inace moj dobar drug
Ona je pod protekcijom ovdje i cura je, odmah da znate..posto ste vec posumnjali u njenu sexualnost
Nemoj da bi je napadali na PP i slicno
Forza Juve
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kad mene nema, Ona je glavna, da znate kraljice moja :-****
Mazzoleni sudi u Parmi...