Opet to ti je razmišljanje jednog navijača...Ja pad u igri bvb-a bez Sahina nevidim i u tom je cjela kvaka. naučili su se bez njega igrati što znači da bez njega mogu. Imaj na umu da bi Sahin došao u BvB bez da je igrao cijelu godinu i pitanje je kako bi se sad on uklopio u BvB di ga ziher ostali igrači nebi primili kao gazdu kao što je to nekad bio. Znam da na papiru to izgleda idealno, ali isto tak znam da se po tom pitanju jako dobro treba razmisliti a ne samo reći DAJ I SCHLUSS...Damir_BvB je napisao/la:
Prvi dio texta ne slazem se ! Sahin je upravo ono sto treba svemu ovom ! To bi ti bilo kao slag na tortu . Drugi dio texta + 1 slazem se
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Gledaj Antone. Na svakoj poziciji imamo super igraca za sledecu sezonu osim osmice ! I s tim ces se i ti svako drugi slozit jer je to tako . Igra BvB-a bi bila mnogo kreativnija protok lopte bi bio mnogo brzi sa Nurijem koji je djelio lopte ko na tacni . Ja ne gledam ovo samo navijacki i budi siguran u to 100 % jer da je navijacki ja bi ga odje.bo za sva vremena zato sto nas je izdao . Onakav igrac nam jos treba .
Jer evidtentno je da Kehl ne moze igrat osmicu momak je sestica i kraj price . Mali Leitner je jos premlad i njemu ce trebat jos mnogo da dostigne kvalitetan nivo , Gundogan takodje . Dok Sahin ima iskustvo uklapa se u ovaj sistem Klopp zna sta i kako s njim i koliko od njeg moze ocekivat. Naravno da ga igraci nece prihvatit kao gazdu no drug moj kvalitet je neosporiv da odradi jedne pripreme s nama svako ce shvatit da je to mozak ove ekipe . Napominjem te to sto on ne igra u REALU nije nikakva sramota ili ne uspjeh ! Jer veci bolji jaci poznatiji tamo uspjeli nisu . Znas to i sam isto kao i mi da sad ne bih navodio ta imena bezze znamo o kojim se igracima tu radi .
Uvjeren sam kad bi u ljeto dosao da bi proigrao i bio ponovo vodja ove ekipe . I svako bi mu oprostio i zaboravio ono sto je uradio . Kad bi se ova ekipa zadrzala na okupu uz to doveo jos Sahin imali bi ekipu koja se moze borit svake sezone za titulu . A sto se tice evrope i tu bi mogli mnogo tog uradit . I da napokon bi imali opet covjeka za prekide . ne mislim na penale vec prekide druge
.... Kad sve saberes oduzmes dodjes da zakljucka da bi vise godilo da dodje Sahin kuci nego da ne !
Jer evidtentno je da Kehl ne moze igrat osmicu momak je sestica i kraj price . Mali Leitner je jos premlad i njemu ce trebat jos mnogo da dostigne kvalitetan nivo , Gundogan takodje . Dok Sahin ima iskustvo uklapa se u ovaj sistem Klopp zna sta i kako s njim i koliko od njeg moze ocekivat. Naravno da ga igraci nece prihvatit kao gazdu no drug moj kvalitet je neosporiv da odradi jedne pripreme s nama svako ce shvatit da je to mozak ove ekipe . Napominjem te to sto on ne igra u REALU nije nikakva sramota ili ne uspjeh ! Jer veci bolji jaci poznatiji tamo uspjeli nisu . Znas to i sam isto kao i mi da sad ne bih navodio ta imena bezze znamo o kojim se igracima tu radi .
Uvjeren sam kad bi u ljeto dosao da bi proigrao i bio ponovo vodja ove ekipe . I svako bi mu oprostio i zaboravio ono sto je uradio . Kad bi se ova ekipa zadrzala na okupu uz to doveo jos Sahin imali bi ekipu koja se moze borit svake sezone za titulu . A sto se tice evrope i tu bi mogli mnogo tog uradit . I da napokon bi imali opet covjeka za prekide . ne mislim na penale vec prekide druge
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
kao što sam i reko, navijački post koji nevidi stvari realno nego samo onaj dio koji kad ja počnem drkati na BUNDESLIGU jer je BvB vratio sahina iz Reala!!!!
Diego u Wolfsburgu je također bio transfer s kojim sam talijanima pojeo žiPce a na kraju jedan od najtežih promašaja BUNDESLIGE. Samo ime sahin u bvb prejebeno paše, no ja se bojim da to nebu tak idealno kak si svi misle i ništa više - neam ja ništa protiv njegovog transfera i ak se već ukaže prilika neka ga bvb uzme jer boljeg igrača definitivno ne mogu dopeljati.
Ne znam kolko imaš iskustva sa ****, no bivšoj **** nikada se nije pametno vraćati, ma kolko god ti ga je onda dobro pušila!
Diego u Wolfsburgu je također bio transfer s kojim sam talijanima pojeo žiPce a na kraju jedan od najtežih promašaja BUNDESLIGE. Samo ime sahin u bvb prejebeno paše, no ja se bojim da to nebu tak idealno kak si svi misle i ništa više - neam ja ništa protiv njegovog transfera i ak se već ukaže prilika neka ga bvb uzme jer boljeg igrača definitivno ne mogu dopeljati.
Ne znam kolko imaš iskustva sa ****, no bivšoj **** nikada se nije pametno vraćati, ma kolko god ti ga je onda dobro pušila!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Anti izgleda godila ova pauza....naravno mogao j hladne glave da razmisli o svemu ( BvB-u)
.....
Naravno to sve odrazila na njegove postove ....fino fino
Anto ponavljaj zamnom ( citaj SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEM
)
Nemoj vise sebi dozvolit da BvB forumasi moraju listat stranice i trazit da poklope.....kao npr poslije transfera Reusa...
Za pocetak slazem se sa Antom za Sahina...nema povratka nek gradi karijeru u Getafeu , Leitner smao vise prilike treba dobit...
Naravno to sve odrazila na njegove postove ....fino fino
Anto ponavljaj zamnom ( citaj SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEM
Nemoj vise sebi dozvolit da BvB forumasi moraju listat stranice i trazit da poklope.....kao npr poslije transfera Reusa...
Za pocetak slazem se sa Antom za Sahina...nema povratka nek gradi karijeru u Getafeu , Leitner smao vise prilike treba dobit...
- anton 1983
- Kontakt:
Jesi li u to siguran ili samo imaš sreće što mi se neda?HzBvB je napisao/la: Nemoj vise sebi dozvolit da BvB forumasi moraju listat stranice i trazit da poklope.....kao npr poslije transfera Reusa...![]()
Jedan bananko za Tunguza u ovim hladnim zimskim nocima.
Bavaraci igraju poslije nas u subotu, vakat je da ponovo "izmađijamo" kiksić, bez obzira što je siroti Frajbo u pitanju.
Inace, ex-Dortmunder, Rene Tretschok je preuzeo Herthu. Svi ga se dobro sjecamo po onom legendarnom golu kontra Man Utd-a '97. (polufinale CL).
Nema pite naci video, ybni UEFA copyrights.
Polufinale DFB pokala igramo 20. marta (utorak).
Bavaraci igraju poslije nas u subotu, vakat je da ponovo "izmađijamo" kiksić, bez obzira što je siroti Frajbo u pitanju.
Inace, ex-Dortmunder, Rene Tretschok je preuzeo Herthu. Svi ga se dobro sjecamo po onom legendarnom golu kontra Man Utd-a '97. (polufinale CL).
Polufinale DFB pokala igramo 20. marta (utorak).
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sjećate se Tretschoka , fino
A u Berlinu je ipak poslije bio Publikumsliebling. A nadam se svakako da ćete se nakon subote Tretschoka i ko trenera sjećat
Možda vam doduše ne bude u najboljem sjećanju, ali šta je tu je. Mi ćemo mu biti zahvalni, ak vas Stara dama iz Berlina klepi. Jest da ovih dana djeluje vala baš ko stara dama.
Ali ipak Hertha ne može odigrat gore, nego što je to učinila protiv švaba. Vi ste favoriti, ali Hertha vam nikad nije nešto posebno ležala, a sad se i onako mora vadit iz škripca. 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sa Sahinom ili bez njega mi smo moćni. Imamo Kloppa
Sjećamo se Tretschokovog gola Man Utd-u kad je gotov pa oteo loptu od našeg Paulo Souse pa pogodio fenomenalno. A Sousa bio ljut dok nije vidio gdje je završila lopta
.
Samo sad će se pokajat što je ušao u trenerski posao. Sve ispod 2 razlike u subotu je iznenađenje. Moramo se osvetit za poraz u Dortmundu.
P.S. @antone
Welcome back
.
Sjećamo se Tretschokovog gola Man Utd-u kad je gotov pa oteo loptu od našeg Paulo Souse pa pogodio fenomenalno. A Sousa bio ljut dok nije vidio gdje je završila lopta
Samo sad će se pokajat što je ušao u trenerski posao. Sve ispod 2 razlike u subotu je iznenađenje. Moramo se osvetit za poraz u Dortmundu.
P.S. @antone
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Dobar je bradonja bio, onako bas ljudina.
Drago mi je pa ga se sjecate, sto vise "stare garde" na forumu to bolje.
Iskren da budem, ne sumnjam u pobjedu protiv Herthe. Ta momcad je u totalnom raspadu, i ne vidim nacina da se mogu oduprijeti ekipi koja vec mjesecima melje sve redom po BuLi. Realnog uporista u dobar rezultat po Herthu nema. Uostalom vidjecemo.
I da, Watzke produzio do 2016.
Iskren da budem, ne sumnjam u pobjedu protiv Herthe. Ta momcad je u totalnom raspadu, i ne vidim nacina da se mogu oduprijeti ekipi koja vec mjesecima melje sve redom po BuLi. Realnog uporista u dobar rezultat po Herthu nema. Uostalom vidjecemo.
I da, Watzke produzio do 2016.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ja te sad pohvalio kako si napredovao, ti bi opet po starom (prica uprazno a argumentima te ljudi poklope )...anton 1983 je napisao/la:Jesi li u to siguran ili samo imaš sreće što mi se neda?HzBvB je napisao/la: Nemoj vise sebi dozvolit da BvB forumasi moraju listat stranice i trazit da poklope.....kao npr poslije transfera Reusa...![]()
Nek si ti se nama vratio,bit ce vremena ...samo sabura
- anton 1983
- Kontakt:
Tvoja pohvala je ko SarrumanovaHzBvB je napisao/la:
Ja te sad pohvalio kako si napredovao, ti bi opet po starom (prica uprazno a argumentima te ljudi poklope )...
Zao mi je sto tako mislis...i sto me kompariras sa forumasom koji je dobio "zlatnu kantu" ali ako je to tvoj nacin da mi ono lafo "uvalis" ...neka TE i BVB na prvom mjestuanton 1983 je napisao/la:Tvoja pohvala je ko SarrumanovaHzBvB je napisao/la:
Ja te sad pohvalio kako si napredovao, ti bi opet po starom (prica uprazno a argumentima te ljudi poklope )...
- anton 1983
- Kontakt:
ma sve 5
Kagawa: Želim ostati u Borussiji
Japanski nogometaš Shinji Kagawa, član aktualnog prvaka njemačke Bundeslige, rekao je da bi volio produžiti svoj ugovor s dortmundskom Borussijom koji mu istječe 2013. godine...
- Proživljavam predivno razdoblje svog života ovdje i bio bih najsretniji kada bi se to produžilo i nakon isteka ugovora. Želim ostati - rekao je Kagawa za ZDF nakon pobjede nad Bayerom 1-0 u kojoj je bio i strijelac.
Prema pisanju njemačkih medija, pregovori između kluba i Japanca trebali bi započeti idući tjedan, a prema svemu sudeći, brzo bi se trebao postići dogovor kojim bi Kagawa produljio vjernost Borussiji.
Japanski nogometaš Shinji Kagawa, član aktualnog prvaka njemačke Bundeslige, rekao je da bi volio produžiti svoj ugovor s dortmundskom Borussijom koji mu istječe 2013. godine...
- Proživljavam predivno razdoblje svog života ovdje i bio bih najsretniji kada bi se to produžilo i nakon isteka ugovora. Želim ostati - rekao je Kagawa za ZDF nakon pobjede nad Bayerom 1-0 u kojoj je bio i strijelac.
Prema pisanju njemačkih medija, pregovori između kluba i Japanca trebali bi započeti idući tjedan, a prema svemu sudeći, brzo bi se trebao postići dogovor kojim bi Kagawa produljio vjernost Borussiji.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Koch i BvB skoro pa sve dogovorili oko novog ugovora samo jos potpis .
BvB Echte Liebe !!!
Ipak ima uporišta, jer Hertha će u ovom susretu 100 % drugačije odigrat, nego u prethodnim, očigledno da sa Skibbeom nešto nije funkcionisalo u timu. Znači ekipa će gorit i učinit će sve da dođu do dobrog rezultata, a i po samom kadru Herthi je mjesto najmanje oko desetog mjesta. Zato trenutna situacija dosta vara. S druge strane Dortmund je igrački jači, u top formi i ulazi kao veliki favorit u ovaj susret. Tako da naravno da su veće šanse na vašoj strani, ali ja sam ovde prilično, prilično siguran da će biti jako tijesna utakmica.Hare_BvB je napisao/la:
Iskren da budem, ne sumnjam u pobjedu protiv Herthe. Ta momcad je u totalnom raspadu, i ne vidim nacina da se mogu oduprijeti ekipi koja vec mjesecima melje sve redom po BuLi. Realnog uporista u dobar rezultat po Herthu nema. Uostalom vidjecemo.![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Od BvB-a su inaće tekme prilično tijesne tako da nisi ništa novoga rekao.effe_sa je napisao/la: ali ja sam ovde prilično, prilično siguran da će biti jako tijesna utakmica.
Pa dobro oni očekuju da će nakantat Herthu, a već sam ti tamo na drugom forumu rekao da očekujem da Hertha može bar bod izvući.anton 1983 je napisao/la:
Od BvB-a su inaće tekme prilično tijesne tako da nisi ništa novoga rekao.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
bez ottla jako teško...effe_sa je napisao/la: Pa dobro oni očekuju da će nakantat Herthu, a već sam ti tamo na drugom forumu rekao da očekujem da Hertha može bar bod izvući.
Semir bvb je napisao/la:Kagawa: Želim ostati u Borussiji
A ko ne bi zelio
Hare_BvB je napisao/la: Inace, ex-Dortmunder, Rene Tretschok je preuzeo Herthu. Svi ga se dobro sjecamo po onom legendarnom golu kontra Man Utd-a '97. (polufinale CL).Nema pite naci video, ybni UEFA copyrights.
![]()
Prije par dana gledao sam na youtube jedan veci sazetak te utakmice u Dortmundu protiv Manchestera ali izgleda da su i njega likvidirali
I ne znam sta pojedinci vide u ovoj Herti...ne kazem ja da cemo dobiti tamo bez problema ali neki kiks se moze desiti na bilo kojem gostovanju.Nisu njihovi problemi nastali sa Skibbe-om vec jos sa Babbelom posto su vec 10 kola bez pobjede...
Oni su prije 2 sezone ispali,ove se opet bore za opstanak a vi i dalje pricate o nekom klubu koji je dostojan sredine tabele...samo je sreca njihova pa Freiburg i Augsburg igraju najgori fdubal koji je liga vidjela zadnjih godina tako da ce "velikani" iz Berlina na kraju ipak sacuvati status Bundesligasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.