zdena ,evo zasto...zato sto klub vec godinama igra nekonstantno ,odigramo jednu dobru sezonu,budemo pri vrhu i onda kad se trebaju praviti kljucne odluke koje ce da nas stave u vrh njemackog fudbala obicno dolazi serija uzasnih poteza sto uprave sto trenera koja nas vraca ponovo u onu nekonstantnost i toplo-hladno formu...recimo prije 3 godine nekim cudom zavrsimo 2gi, i onda magathovo kenjanje dovodzenje bezveze igraca,bacanje para na propalitete tipa jurado, nas vraca u sredinu tabele..covjece mi smo za njeg dali 13 miliona eura halooo,to je za bundesligu ravno barcinom placanju 40 miliona za fabregasa.taj lik je otprilike 75% tekmi presjedio na klupi..i kod felixa,i kod profe i sad kod huuba,pa jbg nmoguce je da su ga sve trojica pogresno procjenila...ove sezona opet izgleda obecavajuce zavrsimo na vrhu,ali uprkos dobrim rezultatima ta jedna pozicija nam skripi cijelu sezonu,tj 8ca..i bas na polusezoni kad je uprava MORALA da nesto uradi po tom pitanju kako bi imali kakvu takvu sansu da napadnemo tu famoznu titulu desava se ono sto vec gledamo godinaa pravi se pogresna odluka tj nedovodi se niko i ispada sad da bez jonesa nemamo veznog reda iako je taj uhljup vec 2 godine redovno medzu najgorim...a moglo se dovest ,nismo puno kesa potrosili na pocetku sezone ,dobli smo kesnj za neuera i od lige prvaka rastjeralo se magathovo smece ,nemoze me niko uvjerit da se nije moglo izdvojit 7-8 miliona za kvalitetnog veznjaka...
i btw onaj bod protiv meinza je meni ravan porazu ja ga tako dozivljavam...