Valjda u Zenici ima bujruma za mene
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
To je razlog moj Emire,stvarno me je to pogodilo,ulazim u Gorazde suza za suzom,bol za legendom sto nece da me upozna
znam ja da on sad silno iscekuje moje parove sutra al dobit ce sipak 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Suza suzu goni,znam kako ti jeharry_90 je napisao/la:To je razlog moj Emire,stvarno me je to pogodilo,ulazim u Gorazde suza za suzom,bol za legendom sto nece da me upozna![]()
Valjda u Zenici ima bujruma za meneznam ja da on sad silno iscekuje moje parove sutra al dobit ce sipak
U Zenicu uvijek ima bujruma,ti to znas
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tuzlaci ne hvalite mi se nesto
Modrac :
14 - Šako Polumenta
18 - Allegro Band
24 - Aca Lukas
Znal ko kakvi su putevi ? 24og bi se moglo skoknut
Modrac :
14 - Šako Polumenta
18 - Allegro Band
24 - Aca Lukas
Znal ko kakvi su putevi ? 24og bi se moglo skoknut
Ma kakva legenda,izdajica bolje receno.. jel me vodis na cimburijadu ??Emir ZENICA je napisao/la:Suza suzu goni,znam kako ti jeharry_90 je napisao/la:To je razlog moj Emire,stvarno me je to pogodilo,ulazim u Gorazde suza za suzom,bol za legendom sto nece da me upozna![]()
Valjda u Zenici ima bujruma za meneznam ja da on sad silno iscekuje moje parove sutra al dobit ce sipak
![]()
Stvarno nije legenda
![]()
![]()
U Zenicu uvijek ima bujruma,ti to znasA bgm i ja jedva cekam te parove,a mozes mislit kako tek on ceka
@HZ_Ilidza
Sta se imamo hvalit,od nas je uvijek spica
- Emir ZENICA
- Kontakt:
100 % smeker pravi ! Auu Cimburijada je nesto posebno,vodim te naravno ako si spreman dociharry_90 je napisao/la: Ma kakva legenda,izdajica bolje receno.. jel me vodis na cimburijadu ??ti ih cekas i docekas jer si moj covjek od povjerenja
![]()
Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj harry derpe neko
Ako mi središ 2 tuzlanke možda i razmislim 
- legenda reala
- Kontakt:
Odem pola sata i čitava stranica ,postovi od ove dvojice
Pa hoće li ih neko upozoriti
Mogu misliti ja sam im opet glavna tema
Ljudi imate li vi svoj život

Pa hoće li ih neko upozoriti
Mogu misliti ja sam im opet glavna tema
Ljudi imate li vi svoj život
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Spreman sam dociEmir ZENICA je napisao/la:100 % smeker pravi ! Auu Cimburijada je nesto posebno,vodim te naravno ako si spreman dociharry_90 je napisao/la: Ma kakva legenda,izdajica bolje receno.. jel me vodis na cimburijadu ??ti ih cekas i docekas jer si moj covjek od povjerenja
![]()
Normala,mora proci kad postavis
Ako budes htjeo da se upoznamo,dovest cu ti dvije tuzlanke,al su one tip topHZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj harry derpe neko![]()
Ako mi središ 2 tuzlanke možda i razmislim
Sto bi nas ko upozoravao,nista lose ne radimo.. imamo svoj zivot al volimo da tracamo i drugelegenda reala je napisao/la:Odem pola sata i čitava stranica ,postovi od ove dvojice![]()
Pa hoće li ih neko upozoriti![]()
Mogu misliti ja sam im opet glavna tema![]()
Ljudi imate li vi svoj život![]()
zapamtit cu ti to ,kad navrnes vamoEmir ZENICA je napisao/la:Ma nisi ti meni svakoHard Bass je napisao/la:EMIRE HVALA TI
Raja da vam se javim,ja sam LUDLO !![]()
Jb tetku,zaboravio sam pasword a ne znam ni maila,tako da od onog racuna izgleda nema nista,ponekad cu uletiti na ovaj emirov,dok ne odobre neki moj,ma da nesto nemam volju ni da citam kako nemam racuna...
pozdravljam vas sve![]()
Mire hvala jos jednom (al si manga znas ti dobro da ja s ovog racuna nmg pisati na Zeljinoj temi)
![]()
Ovaj slobodno mozes zadrzati,ja sam prije sa njim pisao ,bunio se administracijitako da mozes zadrzati dok te ne banuju
![]()
![]()
Sto ba,moras moci ? ?![]()
Ma gunemo haveru znas da si ti prozivo sve zivo jos imo onu sliku Sira ,morao sam je promijeniti,ma napravio sam ja novi neki racun pa cekam da ga odobre,al nije to to,da je se vratiti CetvorCI
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ima jakni,patika,farmerki,kosulja,dukseva....Samo izaberi sta ti trebaharry_90 je napisao/la: Spreman sam docii vodis me kod onog sto prodaje one gotivne jakne,dok sam sa parama da u nesto pametno potrosim
oces zvat ljegendu
@ legendo
nedamo mi tebe nikom
@ Hard BASS
Ma necu,mislio sam da hocu doci,al jbg nisam.
Ma mozes pisati sta god hoces,vjeruj nece ti niko nista
hahah da pogodim,ludlo 5 ?
Volim te Celik ! ! !
Jel to legalno kod njega jakne,duxevi i to
da ne bude poslije problema ...
Evo nama naseg legende dusa foruma abd buduci moderator,a dace Bog u narednom periodu i admin da postane
Evo nama naseg legende dusa foruma abd buduci moderator,a dace Bog u narednom periodu i admin da postane
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma jest ba,lik iz Njemacke robu dovlaci,sve legalno
ma rodila ga majka,jedan je legenda

ma rodila ga majka,jedan je legenda
Volim te Celik ! ! !
Ok nije frka,samo nemoj poslije da me policija ganja zbog robe
sala..
Gdje ode legenda,nije valjda otisao spavati
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma kakva policija,Sipa burazharry_90 je napisao/la:Ok nije frka,samo nemoj poslije da me policija ganja zbog robesala..
Otisao spavati,i nama je vrijeme
Volim te Celik ! ! !
zna li ko kako da se postave slike na wikipediji, kad hocemo da uredimo neku stranicu ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
radi ovog valentina nemam vise ni marke u dzepu 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
papucaruT-MAC je napisao/la:radi ovog valentina nemam vise ni marke u dzepu
ponosni papucarHZ_ilidzaa je napisao/la:papucaruT-MAC je napisao/la:radi ovog valentina nemam vise ni marke u dzepuAjd bar imas nekom nesta kupit za valentinovo , ja nemam nikom
nekad je bolje ne kupit ahahha
ja sam nesto specijalno priredio,msm da sam unikatan po pitanju ovog
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
'si to "iznajmio" 'armonikase da joj sviraju serenadu ispod balkona ?

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72 i 10 gostiju.