RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RAS07
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RAS07 » 14 feb 2012, 14:36

Sarajlijc@ je napisao/la:
stampy je napisao/la:Zašto bi nama turci bili braća ?
Isti su BiH prodali Austro-Ugarskoj čim im je prigustilo.
Da ne spomenem tretman naših navijača u Istanbulu za vrijeme kvalifikacija.

Ne hvala. Red Army ima pametnijeg posla.
;) Kakvi turci i braca, ciganski narod nema vecih smradova.

Kad vam je ta tekma sa Bursom?

http://www.bursaspor.org/" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 14 feb 2012, 14:42

Sretan dan oslobodjenja Mostara svim navijacima i simpatizerima Veleza kao i svim normalnim ljudima grada Mostara!

Naravno, da su nam Turci najveci prijatelji i hvala im za velicanstveni docek i utakmicu u cast legendi naseg kluba rahmetli Nedzadu Bijedicu koji je u ogromnoj mjeri pomogao da kup marsala Tita po 2. put doje u Mostar.

Analicu, vidi se da si obicni papcic i mozes se ti kupiti iz Mostara.

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 14 feb 2012, 14:45

Takodjer sve istinske navijace i simpatizere Veleza raduje utakmica sa Bursom i uspistavljanje sportskih prijateljskih odnosa sa velikim klubovima sirom svijeta jer nas Velez i jeste clan tog drustva. Ovdje neke budale sire negativnu energiju pluvanjem i zagadjuju temu. Takodjer, neki idiotu u isti kos svrstavaju one koji su branili ovaj grad i agresore na njega. Jos jednom im porucujem da odj..... odavde!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 14 feb 2012, 14:58

Analic je napisao/la:Ma nek su vama turci braca nek vam je to glavna rasprava.

A samo jedan se sjetio dana oslobodjenja Mostara. Bravo narode.

Svim normalnim mostarcima sretan dan oslobodjenja naseg grada Mostara. A balije i usaste, a i ovi treci mars u zemlje kojima se divite i ne vracajte se.
a što tebi smeta da se bursaspor kao klub stavlja u kontekts kao bratski klub?

zato što su turci samo?

aj ne prdite više anti turci ... ljudi nam ruke dali a mi im u nju pljujemo ....
zapitate li se pokadkad jeste li normalni? :arrow:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 feb 2012, 15:01

Sretan dan oslobodenja Mostara !
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 feb 2012, 15:03

Sretan dan oslobodjenja Mostara!

Što se tiče ovih postova oko braće, turaka, burse, mogu reći da vi i niste baš svoji..

ima li gdje TV prenos sutrašnje utakmice?

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 14 feb 2012, 15:05

nem73 je napisao/la:
Analic je napisao/la:Ma nek su vama turci braca nek vam je to glavna rasprava.

A samo jedan se sjetio dana oslobodjenja Mostara. Bravo narode.

Svim normalnim mostarcima sretan dan oslobodjenja naseg grada Mostara. A balije i usaste, a i ovi treci mars u zemlje kojima se divite i ne vracajte se.
a što tebi smeta da se bursaspor kao klub stavlja u kontekts kao bratski klub?

zato što su turci samo?

aj ne prdite više anti turci ... ljudi nam ruke dali a mi im u nju pljujemo ....
zapitate li se pokadkad jeste li normalni? :arrow:
Ti si taj koji naprdiva. Problem nije da ja mrzim tursku i turke. Volim tamo otici turisticki i cijenim narod. Problem je sto je neki kao vi obozavate i svima ste se popeli na glavu sa bracom turcima. Vi ste ekstrem ako niste skontali, a ne mi kojima ste se popeli na vrh glave sa tom pricom.

I brate Bursa bratski klub odjednom???? Po cemu??? Mislis da oni Velez smatraju bratskim??? WTF. Jebote imate li razuma. Jedina trenutno zajednicka tacka ova dva kluba je Ceca. Da je ista situacija i rumunski klub onda ne bi bio bratski.

A bjezi tamo kompleksasi jedni. Lijecite se vise.

Jos jednom sretan dan oslobodjenja Mostara.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 14 feb 2012, 15:48

dod@, jesi dobar?

zaboli me kita gdje ti voliš turistićki a gdje ne.
zamaram li ja tebe/nekog sa tim gdje ja ljetujem npr? :?

meni kao klub, znaći fudbalski klub bursaspor sa ovim što rade sada za naš klub jesu bratski pa taman i da su židovzki klub. tebe bode ovo iz turske, je li tako? meni ne smeta ali ni ne igra neku ulogu. preberi moje postove kompleksašu malo bolje pa prokontaj prije nego odgovoriš ponovo!!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 feb 2012, 15:50

Po cemu ste braca ? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 14 feb 2012, 15:54

nem73 je napisao/la:jesu bratski pa taman i da su židovzki klub.
Ti si sa ovim sve rekao brate kakav si covjek.

Ne mrzim ja tursku. Smijesno da ljudi sa kompleksima sebe opravdavaju tako sto drugima nastoje inputirati komplekse. Ja volim i Ex-Yu muziku, ali ako u kaficu pustaju 24 sata dnevno 7 dana u sedmici Ex-Yu muziku recu im vise "jebla vas Ex-yu muzika dosadni ste ba vise sa tim i mijenjajte nesto". Tako su dosadni i svi "turkoljupci" sa svojim bratstvom.

A sta je to Bursa za nas ucinila molim te prosvjetli me. I nemoj mijesati sta su ucinili za Nenada sa tim sta su ucinili za Velez. Sve ovo sto rade rade za Cecu, a ne za Velez. On je njihova legenda. Jeste to lijepo i za pohvalu, ali bratski klub nisu.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 14 feb 2012, 16:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Po cemu ste braca ? :roll:
po suradnji npr?

koju su imali dok je naš nenad bijedić bio ziv,
ovoj sada te onoj koju se nadam da nastavimo imati u budućnosti?!!

a odkud tebe na ovoj temi po ovom pitanju sarajlijice?
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 14 feb 2012, 16:06

Analic je napisao/la:
nem73 je napisao/la:jesu bratski pa taman i da su židovzki klub.
Ti si sa ovim sve rekao brate kakav si covjek.
.
ne budi smješan, izvlaćiš iz konteksta ono što ti paše nacionalistom/antisemitistom da me odštembiljaš?

uOzbilji se medo, mene klub Velež interesira Only

ti i slićne ideologije/propagande, ni pod razno!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 feb 2012, 16:15

U Bursi ima ljudi koji vise znaju o istoriji Veleza nego pola kvazirodjenih na ovom forumu.

Ko je ikad isao u Tursku i pricao o fudbalu zna sta ljudi u Turskoj znaju i o Mostaru i o Velezu.

Ne docekiva se svaki protivnik za prijateljsku utakmicu tako sto posaljes bus po njih u Istanbul na aerodrom o svom trosku, da ih dovedes o svom trosku na stadion, da ih ugostis o svom trosku, da igras protiv njih i jos da ih vratis nazad o svom trosku.

To se radi samo onima koje cijenis.
Ja nisam nikad cuo za takav docek ijednog kluba za jednu tekmu.

A sta smo to mi Bursasporu ikad uradili da to zasluzimo? Nismo nista. Znaci to je samo respekt njihov prema Velezu. Respekt koji vec odavno mnogi ljudi u nasem gradu nemaju prema najvecoj organizaciji koju je Mostar ikad imao.

I nemojte molim vas pravit opet ciganluk na forumu, pljuvat ljudima u lice nakon sto su uradili nesto ovako dobro prema Velezu - nemojte molim vas, da mi obraz na tlo ne padne ako neko od tih ljudi iz Burse nakon svega toga ovo slucajno procita (nas jezik je 2 najcesce govoren jezik u Turskoj i prica ga jako puno ljudi).
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 14 feb 2012, 16:26

Definitivno bi trebalo neke ljude izbaciti i banovati sa ovog foruma. Oni su tu da samo sire negativnu energiju i da pljuju po svemu pozitivnom. Ja ih sve redom nabijem, a oni ce se veoma lahko prepoznati ko su.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 feb 2012, 16:27

istog sam mišljena s tobom, da se trebamo zahvaliti ljudima na što bolji način, i da ih abd na ljeto dočekamo u Mostaru onako kako jedan klub i zaslužuje, to sam i napisao u svom postu gore, su oni nas dočekali prijateljski i treba s njima uspostaviti saradnju na svim mogućim poljima. ali uvijek ima onih priča i pričica, kod nas, pa nam je svako kriv a mi pravi...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 14 feb 2012, 16:30

MostaracVelezovac je napisao/la:U Bursi ima ljudi koji vise znaju o istoriji Veleza nego pola kvazirodjenih na ovom forumu.

Ko je ikad isao u Tursku i pricao o fudbalu zna sta ljudi u Turskoj znaju i o Mostaru i o Velezu.

Ne docekiva se svaki protivnik za prijateljsku utakmicu tako sto posaljes bus po njih u Istanbul na aerodrom o svom trosku, da ih dovedes o svom trosku na stadion, da ih ugostis o svom trosku, da igras protiv njih i jos da ih vratis nazad o svom trosku.

To se radi samo onima koje cijenis.
Ja nisam nikad cuo za takav docek ijednog kluba za jednu tekmu.

A sta smo to mi Bursasporu ikad uradili da to zasluzimo? Nismo nista. Znaci to je samo respekt njihov prema Velezu. Respekt koji vec odavno mnogi ljudi u nasem gradu nemaju prema najvecoj organizaciji koju je Mostar ikad imao.

Jos jednom Burski svaka cast i njih podrzavam, ali me ovi nasi nerviraju koji samo sto znaju reci je "braca turci" 24 sata na dan.

I nemojte molim vas pravit opet ciganluk na forumu, pljuvat ljudima u lice nakon sto su uradili nesto ovako dobro prema Velezu - nemojte molim vas, da mi obraz na tlo ne padne ako neko od tih ljudi iz Burse nakon svega toga ovo slucajno procita (nas jezik je 2 najcesce govoren jezik u Turskoj i prica ga jako puno ljudi).
Bursi svaka cast i treba dobre odnose gajiti sa njima naravno. Ali je sve to prije svega zbog Cece. Turci znaju prvenstveno za Mostar, a neki su za Velez culi da je klub iz tog grada i to je sve. Takvo je makar moje iskustvo.

I ja podrzavam dobre odnose dva kluba. Ali nekakvi epiteti bratski klubovi pa i ovi braca turci jedva docekali da budu bratski klub sa nekim iz turske.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 feb 2012, 16:50

A zasto nebi jedva docekali da budu bratski s nekim iz Turske, ili bilo koje druge zemlje koja je prijateljska prema nama?

Proveo sam u Turskoj skoro 2 godine, a zivio sam ili radio u 5 razlicitih drzava i po Evropi i Aziji i Americi, ali nikad nisam vidio da jedan narod vise cijeni BiH i ljude u BiH kao ljudi u Turskoj.

Da su Njemci tako prijateljski naklonjeni BiH - raja bi isto tako jedva cekala da bude prijateljska prema njima.

Zar je sramota biti prijateljski naklonjen prema nekom ko te cijeni? Jel bi se to trebali stidit pozitivnog odnosa ljudi iz Turske prema ljudima iz BiH?

Pa Turska je najbrze rastuca ekonomska sila na svijetu nakon Kine. Ekonomija im raste po 8.5% godisnje. Samo Kina raste brze. Svak ziv po zapadu ulaze u Tursku i zeli odnose sa Turcima jer se ocekuje da ce za 15-20 godina ta zemlja i organizacije u njoj biti na rangu s Njemackom i organizacijama u Njemackoj.

Zar bi se trebao Velez stiditi toga sto jedna Bursa, koja se ocekuje da ce biti kao Bajern Minhen za 15 godina zeli da ima dobre odnose s Velezom????

Sta je s vama ljudi? Jeste li vi normalni?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 feb 2012, 16:57

Koliko se gluposti covijek nacita na ovom forumu :roll:

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 14 feb 2012, 17:06

MostaracVelezovac je napisao/la:A zasto nebi jedva docekali da budu bratski s nekim iz Turske, ili bilo koje druge zemlje koja je prijateljska prema nama?

Proveo sam u Turskoj skoro 2 godine, a zivio sam ili radio u 5 razlicitih drzava i po Evropi i Aziji i Americi, ali nikad nisam vidio da jedan narod vise cijeni BiH i ljude u BiH kao ljudi u Turskoj.

Da su Njemci tako prijateljski naklonjeni BiH - raja bi isto tako jedva cekala da bude prijateljska prema njima.

Zar je sramota biti prijateljski naklonjen prema nekom ko te cijeni? Jel bi se to trebali stidit pozitivnog odnosa ljudi iz Turske prema ljudima iz BiH?

Pa Turska je najbrze rastuca ekonomska sila na svijetu nakon Kine. Ekonomija im raste po 8.5% godisnje. Samo Kina raste brze. Svak ziv po zapadu ulaze u Tursku i zeli odnose sa Turcima jer se ocekuje da ce za 15-20 godina ta zemlja i organizacije u njoj biti na rangu s Njemackom i organizacijama u Njemackoj.

Zar bi se trebao Velez stiditi toga sto jedna Bursa, koja se ocekuje da ce biti kao Bajern Minhen za 15 godina zeli da ima dobre odnose s Velezom????

Sta je s vama ljudi? Jeste li vi normalni?
Nije problem Turska upste i turci. Kako vi problem i paznju na mene svaliste lijepo. Kako ne kontas covjece. Problem je u onoj raji kojoj je prece danas citav dan spominjati da su turci braca nego sto im je prece sjetiti se dana oslobodjenja Mostara. Problem je u onima koji bi rado voljeli vidjeti muslimanski Velež a ne mostarski. Koji na utakmicima klubu namecu stereotipe tekbiranjem protiv odredjenih klubova. Postavljaju klipove tekbiranja na temi Veleža itd.

Ja se izvinjavam ako sam vam pokvario idilu. Odjavljujem se za danas.

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 14 feb 2012, 17:15

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []