FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Postove necu brisati samo cu ih pomeriti na temu diskusija izmedju ova dva velikana,gde je koliko toliko dozvoljeno provokacija,ipak je to normalno medju simpatizerima dva velika rivala.
Kada provokacije predju u vredjanje tada cu poceti i da brisem
A teme o Realu i Barceloni bi trebale da ostanu ciste i potrudicu se da tako i bude.
Kada provokacije predju u vredjanje tada cu poceti i da brisem
A teme o Realu i Barceloni bi trebale da ostanu ciste i potrudicu se da tako i bude.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imate temu na kojoj možete porediti ova dva kluba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pronađite uljeza
Deo posta editovan.
Rasisto.mandraX je napisao/la:
Pronađite uljeza
I ovde sam izbrisao zadnju stranu,pustite simpatizere Barcelone da na miru pricaju o katalonskom gigantu,a vi ostali na teme svojih klubova,znam da je tesko ali pokusajte ako zelite da se i dalje druzimo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Eto i to sam zavrsio,jbg previse ima ne vidim ni ja sve.
kad ide, bas ide.. pique imao saobracajnu nesrecu bez tezih posljedica, al ode q7 
ser del barça es el millor que hi ha !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sad slijedi liga prvaka,a tamo,za razliku od La Lige,nemamo ni najmanje probleme s gostovanjima
Messi zabio 6 golova na tri gostovanja; Bate,Milan,Plzen...
Messi zabio 6 golova na tri gostovanja; Bate,Milan,Plzen...
Sutra pokušati sve riješiti već u prvoj utakmici. Busi izgleda jos uvijek nije spreman iako je uvrsten u sastav, steta stvarno. Pep sigurno nece kombinirati, tako da uz ozbiljan pristup ocekujem uvjerljivu pobjedu protiv Bayera.
Barca je i dalje najveci favorit za osvajanje Lige prvaka i ako bi postali prvi klub koji je odbranio titulu to bi samo potvrdilo cinjenicu da je ovo ponajbolja ekipa u povijesti.
Ako i ne osvoje, nista strasno. Tri trofeja su vec osvojena, cetvrti je na domak ruke.
Btw. Šteta što nemamo kvalitetnu zamjenu na poziciji štopera, ovaj Pique bi se trebao malo sabrati, kod Fergusona mu ne bi ginulo hlađenje
Barca je i dalje najveci favorit za osvajanje Lige prvaka i ako bi postali prvi klub koji je odbranio titulu to bi samo potvrdilo cinjenicu da je ovo ponajbolja ekipa u povijesti.
Ako i ne osvoje, nista strasno. Tri trofeja su vec osvojena, cetvrti je na domak ruke.
Btw. Šteta što nemamo kvalitetnu zamjenu na poziciji štopera, ovaj Pique bi se trebao malo sabrati, kod Fergusona mu ne bi ginulo hlađenje
Don't hate what you don't understand.
Prvenstvo je za ovu sezonu prekriženo, okrećemo se onome što je preostalo. Do kraja sezone ima 8 finala da se spasi sezona. 5 trofeja su u igri do kraja godine.

Sutra kod Farmaceuta se igra prvo finale. Ja sam optimist uoči utakmice, Nijemci ne bi trebali predstavljati problem u pohodu ka obrani Lige prvaka, pogotovo sada nakon poraza u Osasuni, znate kako se kaže, ranjeni lav je najopasniji. A još postoji i uzvrat.
Igrači koji su otputovali za Deutschland:
Valdés, Pinto, Oier
Alves, Piqué, Puyol, Mascherano, Abidal, Adriano, Bartra
Cesc, Xavi, Iniesta, Thiago, Busquets, Santos, Sergi Roberto
Messi, Pedro, Alexis, Tello, Cuenca.

Sutra kod Farmaceuta se igra prvo finale. Ja sam optimist uoči utakmice, Nijemci ne bi trebali predstavljati problem u pohodu ka obrani Lige prvaka, pogotovo sada nakon poraza u Osasuni, znate kako se kaže, ranjeni lav je najopasniji. A još postoji i uzvrat.
Igrači koji su otputovali za Deutschland:
Valdés, Pinto, Oier
Alves, Piqué, Puyol, Mascherano, Abidal, Adriano, Bartra
Cesc, Xavi, Iniesta, Thiago, Busquets, Santos, Sergi Roberto
Messi, Pedro, Alexis, Tello, Cuenca.
Neznam za lavove al dok je onaj majmun na golu ja cu 5 cireva na zelutcu zaradit. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Protiv kojeg kluba je bilo kada je ''pravi'' Ronaldo nanizao cijeli tim i zabio gol?
Shearer je znao reći da mu je to najljepši pogodak koji je gledao.
Shearer je znao reći da mu je to najljepši pogodak koji je gledao.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Mestar, dana/u 14 feb 2012, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo je bio pravo gotivan tada, brz, nezaustavljiv, golgeter par exellance... iz mog razreda tada masovno mu pisali pisma.
Onda ode u Italiju i to tamo gdje sam ga morao ''zamrziti''
Ipak za sve kapa do poda. Čudi me da ga Barca pusti tada.
Onda ode u Italiju i to tamo gdje sam ga morao ''zamrziti''
Ipak za sve kapa do poda. Čudi me da ga Barca pusti tada.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
I sad ove bebe/navijaci Reala stave u istu ravan legendu Raula i onog zovotinju/ubicu Pepea.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Raul legenda, oduvijek sam imao respekt prema njemu, iako je znao ko lud trpati Barcu.

- Bernabéu
- Kontakt:
^Grande Raul.
Uvijek je bio gospodin u nogometu, a to je i ponovo dokazao. Zbog ovog napadača sam i zavolio RMA, a nekoliko njegovih pogodaka ću zauvijek pamtit'. Šteta što je onako otišao iz svetinje, al' vjerujem u njegov povratak makar u upravu jer je je svojim golovima i zaslužio to.
Naravno, želio bih još da se nadovežem na večerašnji susret CL između Bayera i Barçe, te da vam poželim sreću.
Uvijek je bio gospodin u nogometu, a to je i ponovo dokazao. Zbog ovog napadača sam i zavolio RMA, a nekoliko njegovih pogodaka ću zauvijek pamtit'. Šteta što je onako otišao iz svetinje, al' vjerujem u njegov povratak makar u upravu jer je je svojim golovima i zaslužio to.
Naravno, želio bih još da se nadovežem na večerašnji susret CL između Bayera i Barçe, te da vam poželim sreću.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Vala svaka ti je na mjestu
A s obzirom kako igramo u gostima,potrebna im je sreca
A s obzirom kako igramo u gostima,potrebna im je sreca
Visca el Barça ! Mes que un club !
Malo se ko onako dokazao i trpao blaugrani kao Raul i zato ga i gotivim i skidam mu kapu na sjajnu drskost i zelju u tim utakmicama. Milina ga bilo gledati mada nas je cesto rezultatski unistavao. Tesko da ce neko postici velicinu Raula. Dzaba im sva halabuka i mediji danas. ....Mestar je napisao/la:Raul legenda, oduvijek sam imao respekt prema njemu, iako je znao ko lud trpati Barcu.
p. s. Nocas se nadam rusenju novog rekorda legende Messija.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.