28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
evo neka statistika nas i njih u zadnjih 10-ak meceva...
http://annabet.com/en/soccerstats/h2h.p ... &team2=299" onclick="window.open(this.href);return false;
http://annabet.com/en/soccerstats/h2h.p ... &team2=299" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Auuu i oni su igrali sa velesilama gabon egipat kosta rika strasne reprezentacije XD Al ok valjda nece eksplodirat sa nama 

Ne znače velika imena uspjeh,treba to sve uklopiti,na posljednjem svjetskom prvenstvu Brazil nije bio ni B od prijašnjih karioka..
Mislim da je Sušić trebao pozvat neke mlađe igrače ne zbog igre već neka ih nek se malo druže,čitao sam jedan intervju u kojem Stevanović kaže da mu je bila ogromna čast što je bio na treningu sa A reprezentacijom uostalom nema potrebe pozivat Bešića,Maletića,Muslimovića,pa i Mravca i Rahimić je ? umjesto njih trebao je pozive udijeliti Zukanoviću,Cocaliću,Višći i Stevanoviću,a za ostala okupljanja dodat još Hajrovića i Hadžića...
Ti momci nisu neke ekstra klasa al svakako ni Zahirović nije majstor kakvim ga Sušić predstavlja..
Većinu vremena je proveo na klupi u Spartaku,dok ovi gore pobrojani momci poprilično igraju..
Mislim da je Sušić trebao pozvat neke mlađe igrače ne zbog igre već neka ih nek se malo druže,čitao sam jedan intervju u kojem Stevanović kaže da mu je bila ogromna čast što je bio na treningu sa A reprezentacijom uostalom nema potrebe pozivat Bešića,Maletića,Muslimovića,pa i Mravca i Rahimić je ? umjesto njih trebao je pozive udijeliti Zukanoviću,Cocaliću,Višći i Stevanoviću,a za ostala okupljanja dodat još Hajrovića i Hadžića...
Ti momci nisu neke ekstra klasa al svakako ni Zahirović nije majstor kakvim ga Sušić predstavlja..
Većinu vremena je proveo na klupi u Spartaku,dok ovi gore pobrojani momci poprilično igraju..
- spielführer_21
- Kontakt:
U zadnjih deset utakmica nisu nikog pobijedili više od dva razlike, a igrali su i sa slabijim repkama od BiH, tako da straha od nekakvog razvaljivanja ne smije biti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
jel moguce da je Jahic prodan za samo 250 milja eura...???
Trebaao bi ga Sajo zvat..
Trebaao bi ga Sajo zvat..
Iznenadi me Mano Menezes sa izborom igraca.Ocekivao sam da ce vec od ove utakmice krenuti sa uigravanjem ekipe za OI i selekciju igraca,ali on se odluci za proverena imena.Ipak i ova ekipa ima 7-8 igraca koji ce siguno igrati na OI,tako da verujem da ce oni i dobiti prednost ovde na mecu. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Svaka cast ovoj ekipi Brazila
al cinjenica je da im je opo fudbal ako im je ovo najjaci sastav
pa prije jedan Elber nije mogao igrati sad igra **** Sandro uz svo postovanje prema doticnom
pa prije jedan Elber nije mogao igrati sad igra **** Sandro uz svo postovanje prema doticnom
Thomas Müller - Fußballgott
Najvjerovatnije da ce od nasih biti pozvani: Begovic, Hasagic, Mujdza (ako je spreman) Jahic, Pandza, Spahic, Papac, Zahirovic, Rahimic, Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Ibisevic, Dzeko.
Stilic, Mravac, Maletic, Avdukic za njih ne znam, isto tako za nove igrace ne vjerujem da ce ista biti.
Stilic, Mravac, Maletic, Avdukic za njih ne znam, isto tako za nove igrace ne vjerujem da ce ista biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mravac ce sigurno dobiti poziv...nazalost...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- spielführer_21
- Kontakt:
Ok, samo dodaj i svoje mišljenje smatraš li da je u redu da nema novih igrača na spisku? Tj. ako ih ne bude...Elegant je napisao/la:Najvjerovatnije da ce od nasih biti pozvani: Begovic, Hasagic, Mujdza (ako je spreman) Jahic, Pandza, Spahic, Papac, Zahirovic, Rahimic, Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Ibisevic, Dzeko.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
E jbg sad Elber nije mogao igrati jer je bila hrpa strasnih igraca u napadu... dok Sandro je tu kao zadnji vezni, neki ga porede sa Dungomdon_burza je napisao/la:Svaka cast ovoj ekipi Brazila

Nekako me strah kad pomislim Neymar vs. Mravac/Pandza 

-
- Kontakt:
Ma 'ta ce on,dobit ce samar od Spahe,i usrat ce se.Akhenaten je napisao/la:Nekako me strah kad pomislim Neymar vs. Mravac/Pandza

YNWA!
Da ali nama se bas da to da svako proradi protiv nas. Kao francuzi, rumuni i mnogi drugispielführer_21 je napisao/la:U zadnjih deset utakmica nisu nikog pobijedili više od dva razlike, a igrali su i sa slabijim repkama od BiH, tako da straha od nekakvog razvaljivanja ne smije biti.

S obzirom da igramo protiv strasno jakog protivnika, smatram da "novi" igraci ne trebaju da dobiju sansu iz razloga sto je potrebno da se igra sa najjacim mogucim sastavom od postojecih igraca.spielführer_21 je napisao/la:Ok, samo dodaj i svoje mišljenje smatraš li da je u redu da nema novih igrača na spisku? Tj. ako ih ne bude...Elegant je napisao/la:Najvjerovatnije da ce od nasih biti pozvani: Begovic, Hasagic, Mujdza (ako je spreman) Jahic, Pandza, Spahic, Papac, Zahirovic, Rahimic, Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Ibisevic, Dzeko.
Ti novi nisu do sada igrali, niti su porbani pa je i glupo dati im sansu za ovu utakmicu. Ali zato za ostale prijateljske obavezno pozvati par novih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
U 20:00 se igraLimuntos je napisao/la:ev sad naletih na netu da se tekma igra u 19 h....et za one koji nisu znali...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:U 20:00 se igraLimuntos je napisao/la:ev sad naletih na netu da se tekma igra u 19 h....et za one koji nisu znali...
Tuesday 28 February 19h00
na dvije stranice sam nasao u 19, nema nigdje u 20h...Home Team: Bosnia and Herzegowina
Away Team: Brazil
Match Start: 19:00 28 February 2012
League: Friendly International Matches 2011 in World
ne radi se tu o racionalnom razmisljanju nego tvrdoglavom branjenju selektora. ne postoji , ocigledno, potez selektora koji bi pobrao kritiku. ima li iti jedan razlog da visca i zukanovic ne budu pozvani ?spielführer_21 je napisao/la:Ok, samo dodaj i svoje mišljenje smatraš li da je u redu da nema novih igrača na spisku? Tj. ako ih ne bude...Elegant je napisao/la:Najvjerovatnije da ce od nasih biti pozvani: Begovic, Hasagic, Mujdza (ako je spreman) Jahic, Pandza, Spahic, Papac, Zahirovic, Rahimic, Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Ibisevic, Dzeko.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 14 feb 2012, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
Vorstellung: Brasilien - Bosnien und Herzegowina
Datum: Di 28.02.2012
Zeit: 20:00
Lokation: AFG ARENA, St. Gallen
Utakmica je u 20:00..
Datum: Di 28.02.2012
Zeit: 20:00
Lokation: AFG ARENA, St. Gallen
Utakmica je u 20:00..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.