*p!p!t@* je napisao/la:Sekretaru kad' ćete urediti ovu tabelu
Uskoro.Za dan-dva.Meni se ne zuri.Delfini su nisko tako da

Bit ce uredjeno do veceras.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
*p!p!t@* je napisao/la:Sekretaru kad' ćete urediti ovu tabelu
defender je napisao/la:
Hm znam kako vam je123456 je napisao/la:defender je napisao/la:
jest nas krenulo masala.Svi se naostre protiv prvaka.Primili smo najvise golova u sve tri lige.To je nesto na sta nemozemo uticati i to je to.Naprimjer samo dva gola manje smo dali od trenutno vodeceg tima 1.lige.Al nema predaje.Idemo sad napraviti jednu seriju.
Pitanjce .....zasto nije odradjen kup kao proslih sezona sa onom shemom gdje ce se znati ko ce skim igrati do finala kupadefender je napisao/la:Timovi koji ucestvuju u osmini finala SS.ba kupa:
1. Backspace United
2. BH Fanaticos
3. Blue Train
4. Crazy Legs
5. FC Ljuta Krajina
6. FK Delfin
7. FK Formula
8. FK Garaze
9. FK Kljusinari
10. Gongashi
11. Jedinstvo Manchester
12. La Vecchia Signora
13. NK Vukovi zla
14. SK Stolac Hercegovina
15. Spartans FC
16. Zadnja Klupa
Parovi su odredjeni preko stranice: http://www.random.org/lists/
Timovi su ubaceni u generator prema abecednom redu a parovi su odredjeni po random listi, prvi protiv drugog, treci protiv cetvrtog itd.
Parovi osmine finala SS.ba kupa, 7. sezona:
1. FK Delfin - BH Fanaticos
2. FK Garaze - La Vecchia Signora
3. NK Vukovi zla - Backspace United
4. Jedinstvo Manchester - FK Kljusinari
5. Spartans FC - FK Formula
6. Gongashi - SK Stolac Hercegovina
7. Crazy Legs - Zadnja Klupa
8. FC Ljuta Krajina - Blue Train
Nije odradjeno jer nije bilo vremena, jucer je sredjeno sve oko 1/16 finala, a naredni krug se igra vec sad u utorak tako da je trebalo sto prije izvuci parove i postaviti utakmice da bi raja stigla postaviti prognoze.deyo je napisao/la:Pitanjce .....zasto nije odradjen kup kao proslih sezona sa onom shemom gdje ce se znati ko ce skim igrati do finala kupahttp://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=62&t=4260" onclick="window.open(this.href);return false; , mislim to nije problem ni sada izvesti,mogu ja to odraditi i sa ovim parovima.Samo trazim dozvolu
Mozedeyo je napisao/la:Ovo je da malo popularisemo Kup takmicenje,jer vidim da nekima kao nije bitno
ok, neka stoji ...deyo je napisao/la:zvanicni pehar i jeste na kraju,samo sam mu malo dodao ove trakice dastoji kao slicica,a vi cete pobjedniku svakako staviti u vitrinu onaj bez trakica
Takodje ne bi bilo lose da se uzme i ovaj logo kupa iznad kao zvanicni da malo i to se uredi.
Dok sam igrao za Jedinstvo M. uvijek su nam bili najveci rivali ovi Gongashi,mozemo mi ovo prociSenaid L.F.C je napisao/la:vodeci treceligas na 1 prvoligasa![]()
![]()
To je deyo stavio onaj što je on uradio, koji vaša ekipa nije prihvatila, neka ispravi poslije.Nimla_RZ je napisao/la:Kakav je ovo grb Blue Trainsa na kraju?
Parovi za oba tima:
CSKA Moskva–Real Madrid (LP)
Napoli-Chelsea (LP)
Manchester City – Porto (EL)
Valencia –Stoke City (EL)
Basel - Bayern München (LP)
Olympique Marseille- Internazionale (LP)
Manchester United – Ajax (EL)
Produzeci:
PSV-Trabzonspor (EL)
Sporting - Legia (EL)
Atlético Madrid -Lazio (EL)
PAOK - Udinese (EL)
Jedanesterci (1,x,2):
CSKA Moskva-Real Madrid (LP)
Napoli-Chelsea (LP)
Manchester City – Porto (EL)
Valencia –Stoke City (EL)
Basel - Bayern München (LP)
Olympique Marseille- Internazionale (LP)
Manchester United – Ajax (EL)
PSV-Trabzonspor (EL)
Sporting - Legia (EL)
Atlético Madrid -Lazio (EL)
PAOK - Udinese (EL)
Ova tema je namjenjena samo za igrace ova dva kluba. Zabranjeno je ovdje postavljati bilo kakve komentare. Igraci dva tima mogu postavljati svoje prognoze do 21.02.2012 godine (utorka) do 12:00 h.
ako procemo imamo put ka finalu ali mi ne ide nesto u kupu treba se usredotocit na ligu i plasman u zweituamEl_rooB je napisao/la:Dok sam igrao za Jedinstvo M. uvijek su nam bili najveci rivali ovi Gongashi,mozemo mi ovo prociSenaid L.F.C je napisao/la:vodeci treceligas na 1 prvoligasa![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.