Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pogledaj sta sam napisao pa se javi.tyler durden je napisao/la:a sta onakvo igranje rukom nije penal?![]()
![]()
A sto se tice penala sudja je mogao da svira i da nesvira,ali eto on je izabraio da svira penal i nije pogrijesio.Ali nije brate za 2 zuti nikako
sudija je mogao jedino da sviraDesimaL je napisao/la:Pogledaj sta sam napisao pa se javi.tyler durden je napisao/la:a sta onakvo igranje rukom nije penal?![]()
![]()
A sto se tice penala sudja je mogao da svira i da nesvira,ali eto on je izabraio da svira penal i nije pogrijesio.Ali nije brate za 2 zuti nikako
laz, supljakMadridista_23 je napisao/la:Kako prenosi ss.ba
"Svjedoci smo da se u modernom fudbalu dešavaju stvari, koje baš i nemaju veze sa realnošću, a u isto vrijeme su apsurdne.
Najnovije vijesti dolaze iz Španije i kako prenosi tamošnji Sport, fudbaler Reala, Cristiano Ronaldo ima ugovornu klauzulu sa Realom, po kojoj mora biti najplaćeniji fudbaler svijeta kao dio ugovora sa Kraljevima.
U ovome trenutku, Ronaldo je "tek" na drugom mjestu iza Samuela Eto'a, koji je prelaskom u Anži obezbijedio nevjerovatnih 20 miliona eura po sezoni.
Prema istim navodima, Ronaldo će zahtijevati da se taj obavezni dio ugovora ispoštuje, a situaciju navodno posmatra PSG, koji je spreman ponuditi velike novce Portugalcu. "
dobar jeste, ali vala što je previše previše je
mislim 20 miliona
Ahhhh ko ce drugianonymousHD je napisao/la:Sport.es, kitalonski medij... Priče za malu decu
Ko? Alaim?tyler durden je napisao/la:a ovo je jos bolje :
Katalonski SPORT unosi nemire: Adan odlazi u Benficu, a umjesto Casillasa u prvu postavu ulazi novi golman kojeg će Mourinho kupiti na ljeto!
Nemanja SupicRaul7 je napisao/la:Ko? Alaim?tyler durden je napisao/la:a ovo je jos bolje :
Katalonski SPORT unosi nemire: Adan odlazi u Benficu, a umjesto Casillasa u prvu postavu ulazi novi golman kojeg će Mourinho kupiti na ljeto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.