Jest, to je tadziza_23 je napisao/la:mislim da je ova prijatelju: " onclick="window.open(this.href);return false;Centre forward je napisao/la:"Kaka" je to ekipa.Šta reći![]()
Ps:Na samom ukljucenju na 2 pol utakmice u Leverkuzenu koju (nazalost) prenosi nesretni FTV,svirala je neka pjesma na Areni.Moze li ko reci o cemu se radi, bio bih zahvalan
Sportski komentatori
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ccc nije ovo dobro na kraju utakmice, očekivao sam više od njega! Nije na kraju rekao:
"visca el barca i visca catalunya!"
"visca el barca i visca catalunya!"
Jbt tek sad' shvatih kakav je merak kad' ugasiš TV

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
mozda dok je govorio goo skontao da je igrao 1x na golove
Baltazar je napisao/la:mozda dok je govorio goo skontao da je igrao 1x na golove
Ja sam čuo da je jednom rekao da će igrati Barcelona i BiH
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
maverick_tz
- Kontakt:
joooooooooj lewata majko moja,sjedim s bratom i naglas kažem u tv da ću mu dati 5 BAM da ušuti
a razvuko rijećnik koda nikad nije vidio šehera,neg se neš fura na kakvog purgera ko što su sušeci koji obadvojica zavijaju ko pokvrene longplay-ke sa pokvarenom iglom pfffffffffffff,dođe mi da ga istučem al pravo

- tyler durden
- Kontakt:
jos uvijek sam pod dojmom ovog idiota 
ne mozes onako reci "gooool" ,

ne mozes onako reci "gooool" ,
Kod mene se ispravio sa "oooooo Goooooo" k'o da je na "vrsku" orgazma, oplako sam 5 minuta zadnjih

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
u to sam bio siguran do maloprijetyler durden je napisao/la:ne mozes onako reci "gooool" ,![]()
![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
karameldar
- Kontakt:
jbg, glavni si dio propustiokarameldar je napisao/la:Joj ja taman na Novu prebacio kad je pao treci go,pa nisam to cuo.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pogledajte mu u "Likes". Navija za United.eldo je napisao/la:pohvalite borisa i njegovo vodjenje nekom lijepom porukom na njegovom fejs profilu..............
http://www.facebook.com/profile.php?id=658526110" onclick="window.open(this.href);return false;
-
karameldar
- Kontakt:
Ma treba neko snimati utakmicu kad on prenosi,pa izrezati najzanimljivije detalje,i staviti na youtube.anonimni je napisao/la:jbg, glavni si dio propustiokarameldar je napisao/la:Joj ja taman na Novu prebacio kad je pao treci go,pa nisam to cuo.![]()
YNWA!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zato ga Mudovci niti ne kritizirajuOTNYS_YNWA je napisao/la:Pogledajte mu u "Likes". Navija za United.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- legenda reala
- Kontakt:
Vratite nam Kema ,Šuka ,Igora ,Velida
Pa oni su za njega izmislili komentarisanje
Jbo ga onaj što ga postavi da prenosi utakmicu ,on ne zna koji bi jezik pričo,al što može valjati gluposti to nije normalno
Pa oni su za njega izmislili komentarisanje
Jbo ga onaj što ga postavi da prenosi utakmicu ,on ne zna koji bi jezik pričo,al što može valjati gluposti to nije normalno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jest vala, evo ja ću ako se uspijem suzdržatikarameldar je napisao/la:Ma treba neko snimati utakmicu kad on prenosi,pa izrezati najzanimljivije detalje,i staviti na youtube.anonimni je napisao/la:jbg, glavni si dio propustiokarameldar je napisao/la:Joj ja taman na Novu prebacio kad je pao treci go,pa nisam to cuo.![]()
vidiš li mu covera na timeline-u... kakav bi bio da su igrali Barca i United.OTNYS_YNWA je napisao/la: Pogledajte mu u "Likes". Navija za United.![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kao sto rade sa Sabahudinom Sašom Vugdalicem.karameldar je napisao/la:Ma treba neko snimati utakmicu kad on prenosi,pa izrezati najzanimljivije detalje,i staviti na youtube.anonimni je napisao/la:jbg, glavni si dio propustiokarameldar je napisao/la:Joj ja taman na Novu prebacio kad je pao treci go,pa nisam to cuo.![]()
Jos ne mogu da povjerujem da cu svoj United morati gledati uz "dodji lopto da ostarimo zajedno", "ovo je bilo ni ja tebi ni ti meni","ko prvi djevojci njegova djevojka"...
-
karameldar
- Kontakt:
"utakmica se blizi Kohu"Narin je napisao/la: Jos ne mogu da povjerujem da cu svoj United morati gledati uz "dodji lopto da ostarimo zajedno", "ovo je bilo ni ja tebi ni ti meni","ko prvi djevojci njegova djevojka"...
YNWA!

Vidi Borisa, vidi mu peskira...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.